Βόλτα στο δάσος με πόνυ ή άλογο και αρχικό μάθημα για την ιππασία, διάρκειας 60 λεπτών από καταρτισμένο εκπαιδευτή!

10€ από 20€ για μια βόλτα με Πόνυ στο δάσος και αρχικό μάθημα για την ιππασία για παιδιά από 3 έως 7 ετών, διάρκειας 60 λεπτών ή 10€ για μια βόλτα με άλογο στο δάσος και αρχικό μάθημα για την ιππασία για ενήλικες, διάρκειας 60 λεπτών, από καταρτισμένο εκπαιδευτή! Γνωρίστε τον μαγικό κόσμο των αλόγων με μια μοναδική εμπειρία στη φύση, που σας προσφέρει ο Όμιλος Ιππικής Αντοχής Ο.Ι.Α ENDURANCE CLUB. Έκπτωση 50%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/09/2018

 

Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει:


ΚΟΥΠΟΝΙ 10€

για μια βόλτα με Πόνυ στο δάσος και αρχικό μάθημα για την ιππασία για παιδιά από 3 έως 7 ετών, διάρκειας 60 λεπτών.


ΚΟΥΠΟΝΙ 10€

για μια βόλτα με άλογο στο δάσος και αρχικό μάθημα για την ιππασία για ενήλικες, διάρκειας 60 λεπτών.

 

Το μάθημα γίνετε από καταρτισμένο εκπαιδευτή του Ομίλου Ιππικής Αντοχής.


Το μάθημα ιπποκομίας περιλαμβάνει φροντίδα  και βασικές γνώσεις για το άλογο ή το πόνυ.


Οι κάτοχοι του κουπονιού μπορούν να συνοδεύονται στο χώρο από άτομα που δεν θέλουν να ιππεύσουν χωρίς να απαιτείται η αγορά κουπονιού.


Ο χώρος διαθέτει καφέ - snack bar με θέα στο ιπποδρόμιο.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).

 
Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς και φίλους.


Είναι απαραίτητη η εκτύπωση και προσκόμιση του κουπονιού για την παροχή των υπηρεσιών της προσφοράς.


Tips

Μην χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να μάθετε όλες τις τεχνικές γύρω από το πώς να πλησιάζετε τα άλογα, πώς να ιππεύετε, να αφιππεύετε, να τα σελώνετε, να περπατάτε δίπλα τους, να τα ταΐζετε και να τα γυμνάζετε καθημερινά!


Γνωρίστε τα μυστικά τη γλώσσας του σώματος τους, μάθετε πώς σας βλέπουν και αποκτήστε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον θαυμαστό κόσμο του αλόγου και της ιππασίας!

€10.00

Έληξε !!!
Αρχική €20.00
Έκπτωση 50%
Κέρδος €10.00
14 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης