10-gia-1-mia-fisikotherapeia-diarkeias-40-lepton-apo-to-sigxrono-tmima-fisikis-iatrikis-kai-apokatastasis-tis-genikis-kliniki-toi-peirakoi-therapeitirioi-ston-peiraia-arxikis-aksias-30.-ekptosi-67
Φυσικοθεραπεία διάρκειας 40 λεπτών, από το σύγχρονο Τμήμα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης της Γενικής Κλινικής του Πειραϊκού Θεραπευτηρίου στον Πειραιά!

10€ για (1) μία Φυσικοθεραπεία διάρκειας 40 λεπτών, από το σύγχρονο Τμήμα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης της Γενικής Κλινική του Πειραϊκού Θεραπευτηρίου στον Πειραιά!!! Αρχικής Αξίας 30€. Έκπτωση 67%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2019


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει:

Μια Συνεδρία φυσικοθεραπείας διάρκειας 40 λεπτών.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.

 

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).

 

Η κλινική λειτουργεί και εφημερεύει όλο το 24ωρο.


Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


Λίγα Λόγια

H φυσικοθεραπεία παρέχει υπηρεσίες σε άτομα και πληθυσμούς, με στόχο την ανάπτυξη, διατήρηση και αποκατάσταση της κίνησης και της λειτουργικότητας, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ασθενών. Ειδικότερα, οι φυσικοθεραπευτικές υπηρεσίες παρεμβαίνουν σε περιπτώσεις όπου η κινητικότητα και η λειτουργική ικανότητα απειλούνται από κακώσεις ή τραυματισμούς, παθήσεις ή διαταραχές, την ηλικία ή περιβαλλοντικούς παράγοντες. Ο φυσικοθεραπευτής παρεμβαίνει ώστε να πετύχει τον έλεγχο του πόνου, ως παράγοντα περιορισμού της λειτουργικότητας. Το να είναι ένα άτομο λειτουργικά ανεξάρτητο αποτελεί βασική προϋπόθεση για να είναι υγειές.

Το Τμήμα Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης της Γενικής Κλινικής του Πειραϊκού Θεραπευτηρίου είναι εξοπλισμένο με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό (διαθερμία, υπερήχους, δυνόλουτρο, ηλεκτροθεραπεία-tense, CPM – παθητική κινητοποίηση χειρουργημένου γόνατος, μαγνητικά πεδία κ.α.) και εξυπηρετεί με επιτυχία τις ανάγκες τόσο των μετεγχειρητικών αναγκών των ασθενών της κλινικής όσο και των παθολογικών και ορθοπεδικών κινητικών προβλημάτων.

Το ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ προσφέρει σε ανταγωνιστική τιμή μία συνεδρία φυσικοθεραπείας διάρκειας 40 λεπτών για εσάς ή φιλικά σας πρόσωπα.


€10.00

Έληξε !!!
Αρχική €30.00
Έκπτωση 67%
Κέρδος €20.00
9 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

 

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΥΓΕΙΑ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ


Η Γενική Κλινική ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ Α.Ε. είναι μια νέα υπερσύγχρονη νοσηλευτική μονάδα που βρίσκεται στην Ακτή Κουντουριώτου 7Α (Καστέλλα) με συνολική επιφάνεια 5,500 τ.μ.


Η 10όροφη μοντέρνα γυάλινη κατασκευή με θέα στο απέραντο γαλάζιο ολόκληρου του Σαρωνικού κόλπου, δημιουργεί μια ευχάριστη και χαρούμενη διάθεση στους ασθενείς, κατά την παραμονή τους.

 piraiko-therapeutirio3.jpg


Η 25ετής εμπειρία μας στο χώρο της υγείας, η στελέχωση με έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός, εξασφαλίζει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η Κλινική μας διαθέτει συνολική δύναμη 85 κλινών, εκ των οποίων τέσσερις στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τέσσερις στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, με άνετα και λειτουργικά δωμάτια.


Δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο ερευνητικό και θεραπευτικό Κέντρο στον Πειραιά με νοσηλευτικό, ιατρικό και διοικητικό προσωπικό υψηλής κατάρτισης με συνεχή επιμόρφωση με γνώμονα την ανθρώπινη υγεία.


piraiko-therapeutirio2.jpg


Στο Πειραϊκό Θεραπευτήριο έχουμε σύγχρονη αντίληψη για την υγεία. Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών και διαγνωστικών υπηρεσιών με στόχο να διευρύνουμε τις υπηρεσίες αυτές, προκειμένου να ικανοποιούμε όλο και περισσότερες από τις ανάγκες των ασθενών μας, με την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών με υπερσύγχρονα νοσηλευτικά μέσα καθώς και με την υποστήριξη άριστα εκπαιδευμένα ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.


Στο ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ θα βρείτε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι με ιδιαίτερη αίσθηση της ευθύνης τους είναι πάντα πρόθυμοι να αναλάβουν την αποκατάσταση και την διατήρηση της υγείας σας.


piraiko-therapeutirio1.jpg


Το ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ εξυπηρετεί το σύνολο των αναγκών σας μέσω των ακόλουθων ειδικοτήτων και τμημάτων της κλινικής.

 

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

 

 • Γενική Χειρουργική

 • Ουρολογικό

 • Ορθοπεδικό

 • ΩΡΛ

 • Πλαστική Χειρουργική

 • Νευροχειρουργικό

 • Κλινική Μαστού

 • Αγγειοχειρουργικό

 

ΙΑΤΡΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

 

 • Παθολογικό

 • Καρδιολογικό

 • Πνευμονολογικό

 • Δερματολογικό/ Αλλεργιολογικό

 • Νεφρολογικό

 • Νευρολογικό

 • Γαστρεντερολογικό/ Ενδοσκοπικό

 • Ηπατολογικό

 • Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης

 

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

 

 • Αξονικός

 • Ακτινοδιαγνωστικό

 • Υπέρηχοι

 • Ψηφιακή Μαστογραφία

 • Κεντρικά Εργαστήρια (Μικροβιολογικό, Αιματολογικό, Βιοχημικό, Ανοσολογικό, Ορμονολογικό, Ουροχημικό, Οροδιαγνωστικό)

 • Καρδιολογικό (Triplex / Test Κοπώσης)ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ

 

 • ΜΕΘ

 • ΜΑΦΔιεύθυνση

Ακτή Κουντουριώτου 7, Πειραιάς
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP