Συνεδρία Αυτόλογης Ενέσιμης Μεσοθεραπείας αυξητικών παραγόντων PRP και Δώρο 2 θεραπείες carboxy για τα μάτια!

100€ από 370€ για μία (1) Συνεδρία Αυτόλογης Ενέσιμης Μεσοθεραπείας αυξητικών παραγόντων PRP (το γνωστό σύγχρονο φυσικό Facelift - Dracula Lifting) και Δώρο 2 θεραπείες carboxy για τα μάτια, για να εξαλείψετε τα σημάδια γήρανσης και να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας άμεση ανανέωση, ανάπλαση, αναζωογόνηση και λάμψη, με εφαρμογή από Πλαστικό Χειρουργό, στα ιατρεία Dharma Aesthetics στην Γλυφάδα και στον Πειραιά. Έκπτωση 77%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2019

 

Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό, ισχύει για γυναίκες και άνδρες και περιλαμβάνει

100€ από 370€ για μία (1) Συνεδρία Αυτόλογης Ενέσιμης Μεσοθεραπείας αυξητικών παραγόντων PRP (το γνωστό σύγχρονο φυσικό Facelift - Dracula Lifting) και Δώρο 2 θεραπείες carboxy για τα μάτια, για να εξαλείψετε τα σημάδια γήρανσης και να χαρίσετε στην επιδερμίδα σας άμεση ανανέωση, ανάπλαση, αναζωογόνηση και λάμψη, με εφαρμογή από Πλαστικό Χειρουργό, στα ιατρεία Dharma Aesthetics στην Γλυφάδα και στον Πειραιά. Έκπτωση 77%.


Διάρκεια του Botox εως και έξι μήνες.

 

με εφαρμογή από Πλαστικό Χειρουργό


Κάθε συνεδρία διαρκεί 30-45 λεπτά. 


Λαμβάνεται ιατρικό ιστορικό πριν την εφαρμογή


Μεταξύ των συνεδριών (πχ 2 κουπόνια) της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας πρέπει να μεσολαβούν τουλάχιστον 20 ημέρες.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά καλέστε στο 2103617102,103/ 211-8006465 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-17:00).  Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 5 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Ιατρείο Πειραιά: Ηρώων Πολυτεχνείου 69-71 ΤΚ 18536, Πειραιάς

Ιατρείο Γλυφάδας: Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά & Φοίβης 11 ΤΚ 16674, Γλυφάδα


Ωράριο λειτουργίας:Δευτέρα-Παρασκευή 7.00-21.00 & Σάββατο 7.30-14.00.


Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


Αυτόλογη Μεσοθεραπεία Αυξητικών Παραγόντων PRP:


Είναι μία νέα θεραπεία, που έχει γίνει πολύ δημοφιλής χάρη στις διασημότητες που έχουν προβεί σε αυτή. Ουσιαστικά περιλαμβάνει τη χρήση του αίματος του ασθενή ως ενέσιμη θεραπεία αντιγήρανσης.


Διαδικασία

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι η εξής: λαμβάνεται μικρό δείγμα αίματος, όπως σε μία γενική εξέταση αίματος, το οποίο διαχωρίζετε στα ερυθρά αιμοσφαίρια, τον ορό και τα αιμοπετάλια, μέσα από τη διαδικασία φυγοκέντρησης. Στο αυτόλογο πλάσμα, πλούσιο σε αιμοπετάλια και αυξητικούς παράγοντες, προστίθενται υαλουρονικό οξύ, βιταμίνες, αμινοξέα και αντιοξειδωτικά συστατικά, ώστε να δημιουργηθεί ένας πρότυπος ορός, ο οποίος με ανώδυνες μικροενέσεις που γίνονται στο πρόσωπο ή στο λαιμό, διεγείρει τις μεταβολικές διαδικασίες ανανέωσης του δέρματος.


Αποτελέσματα

Η θεραπεία είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική στην ανανέωση και αναζωογόνηση του δέρματος, την εξάλειψη ρυτίδων και δυσχρωμιών, τη φθορά που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία, καθώς και την αντιμετώπιση ουλών και σημαδιών από ακμή. Λειτουργεί ιδιαίτερα καλά στο μέτωπο, τα μάγουλα, την περιοχή γύρω και κάτω από τα μάτια, το λαιμό, το ντεκολτέ και τα χέρια. Τα αποτελέσματα είναι ορατά μέσα στις επόμενες τρεις-τέσσερις εβδομάδες.


Πιθανές παρενέργειες

Το πλεονέκτημα της μεθόδου αυτής, είναι ότι δεν προκαλεί αλλεργία και δεν εμπεριέχει κίνδυνο λοίμωξης, καθώς το υλικό προέρχεται από τον ίδιο τον οργανισμό κάθε ασθενή. Συνήθως εμφανίζεται ελαφριά ερυθρότητα στο δέρμα, για περίπου μία-δύο μέρες, που όμως καλύπτεται εύκολα από το μακιγιάζ και άρα μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις δραστηριότητές σας.


Διάρκεια θεραπείας

Η θεραπεία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και μπορεί να επαναλαμβάνεται κάθε μήνα.

 

 €100.00

Έληξε !!!
Αρχική €370.00
Έκπτωση 77%
Κέρδος €270.00
9 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Η Dharma Aesthetcs δημιουργήθηκε από τον Πλαστικό Χειρουργό dr. Θεοδόσιο Ρούσσο MD MPH, ο οποίος έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων στην Ελλάδα.

Ο Χειρουργός Κεφαλής και Τραχήλου – Πλαστικός Χειρουργός dr. Θεοδόσιος Ρούσσος  παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στην ιατρική εστιάζει στις ανάγκες του κάθε ασθενή ξεχωριστά. Ο φιλικός άνετος χώρος τόσο του ιατρείου στον Πειραιά όσο και του ιατρείου στην Γλυφάδα, διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη διεξαγωγή εξετάσεων ωτομικροσκόπησης, ενδοσκοπήσεων ρινός, φάρυγγα και λάρυγγα, ακοολογικού ελέγχου, καθώς και για διορθωτικές μικροεπεμβάσεις. Επίσης πραγματοποιεί χειρουργικές επεμβάσεις, όπως  βλεφαροπλαστική, ρινοπλαστική, ωτοπλαστική και face & neck lift.

Ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός δίνει στο γιατρό τη δυνατότητα, σε συνδυασμό με τη γνώση και την εμπειρία του, να εντοπίζει τις αιτίες τυχόν προβλημάτων, ώστε να αποφεύγονται άσκοπες φαρμακευτικές ή χειρουργικές θεραπείες.

Στο ιατρείο λειτουργούν τα παρακάτω τμήματα:

ΩΤΟΛΟΓΙΚΟ, ΝΕΥΡΟΩΤΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΚΟΗ, ΙΛΙΓΓΟΣ, ΕΜΒΟΕΣ

ΕΝΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΡΙΝΟΛΟΓΙΚΟ, ΦΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΚΟ, ΛΑΡΥΓΓΟΛΟΓΙΚΟ

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΦΑΡΥΓΓΑ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΛΑΡΥΓΓΑ & ΘΥΡΕΟΕΙΔΟΥΣ ΑΔΕΝΟΣ

Ο χειρουργός παρέχουν υπηρεσίες κοσμητικής – αισθητικής ιατρικής και εφαρμογές Laser με υψηλή αποτελεσματικότητα, χάρη στη γνώση και την εμπειρία των εξειδικευμένων ιατρών / συνεργατών της, αλλά και την τεχνολογία αιχμής που διαθέτουν, προσφέροντάς σε γυναίκες και άντρες το αισθητικό αποτέλεσμα που επιθυμούν.

Επίσης είμαστε οι μοναδικοί στην Ελλάδα που παρέχουμε την επαναστατική μέθοδο Scalp Micropigmentation (απομίμηση θυλάκων τρίχας) που μπορεί να κάνει ακόμη και ένα εντελώς φαλακρό κεφάλι να μοιάζει σαν να έχει καλλωπισμένα μαλλιά. Είναι μία νέα μέθοδος αποκατάστασης των μαλλιών, που ενδείκνυται σε περιπτώσεις αυξημένης απώλειας και αραίωσης μαλλιών.

Στόχος μας είναι η ολοκληρωμένη κάλυψη κάθε αισθητικής ανάγκης. Συνδυάζουμε τις βέλτιστες λύσεις σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό προηγμένης τεχνολογίας εφαρμόζοντας τις πλέον καινοτόμες μη επεμβατικές μεθόδους, με απόλυτη υπευθυνότητα και συνέπεια. Διασφαλίζουμε ένα τέλειο και εγγυημένο αποτέλεσμα για νεανική εμφάνιση, διατροφή και λιπόλυση.

Ανάμεσα στις θεραπείες που παρέχουμε είναι οι ακόλουθες:

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ

(Βλεφαροπλαστική, Ρινοπλαστική, Ωτοπλαστική, Face & Neck Lift)


ΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ

(Αυτόλογη Μεσοθεραπεία, Ετερόλογη Μεσοθεραπεία, Botox Προσώπου, Υαλουρονικό, Carboxytherapy,Νήματα, Περισσότερα…)

Εφαρμογές Laser για Αποτρίχωση & Ανάπλαση Προσώπου & Σώματος.

Scalp Dynamic Simulation (Απομίμηση θυλάκων τρίχας)

Dharma Aesthetics

Λεωφ. Δημάρχου Αγγέλου Μεταξά & Φοίβης 11 ΤΚ 16674, Γλυφάδα
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP