Συνεδρία Full Body αποτρίχωσης με Alexandrite Lazer, για γυναίκες και άνδρες!

100€ από 720€ για μία Συνεδρία Full Body αποτρίχωσης με Alexandrite Lazer, για γυναίκες και άνδρες, από τα δερματολογικά ιατρεία Human perfection στο Κολωνάκι. Εμπιστευτείτε την κορυφαία τεχνολογία Alexandrite για ανώδυνη, ασφαλή, ταχύτατη και αποτελεσματική αποτρίχωση σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος. Έκπτωση 86%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 28/02/2018

Η προσφορά ισχύει για το ιατρείο στο Κολωνάκι


Η ημερομηνία εξαργύρωσης και εκτέλεσης θεραπείας αυστηρά εως και 15/11/2017.


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει: 


100€ από 720€ για μία Συνεδρία Full Body αποτρίχωσης με Alexandrite Lazer, για γυναίκες και άνδρες.


Εμπιστευτείτε την κορυφαία τεχνολογία Alexandrite για ανώδυνη, ασφαλή, ταχύτατη και αποτελεσματική αποτρίχωση σε οποιαδήποτε περιοχή του σώματος. Έκπτωση 86%.


Η προσφορά ισχύει για  το "Δερματολογικό ιατρείο" Human Perfection στο Κολωνάκι.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα 2103643801 δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).

 

Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.

 
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.

 
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).

 

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 11.00 - 20.00.


Μπορούν να αγορασθούν 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα για δώρο σε συγγενείς ή φίλους (έως 1 κουπόνι ανά άτομο).


Η προσφορά ισχύει για νέα μέλη.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.


Το σύστημα αυτό, αποτελεί την εξέλιξη στην laser αποτρίχωση, χρησιμοποιώντας προχωρημένη και κλινικά ελεγμένη τεχνολογία, η οποία επιφέρει στον τομέα της αποτρίχωσης ένα νέο επίπεδο αποτελεσματικότητας και εμπιστοσύνης. Τώρα η αποτρίχωση είναι ευκολότερη, με μακροχρόνια οριστικά αποτελέσματα και σας αφήνει μια απαλή, βελούδινη και άτριχη επιδερμίδα.

 

Το κορυφαίο αυτό σύγχρονο laser Αλεξανδρίτη της Candela παράγει παλμούς υψηλής ενέργειας. Εκπέμπει δέσμη φωτός που απορροφάται από τη μελανίνη του τριχικού θύλακα, αφήνοντας τη γύρω περιοχή της επιδερμίδας ανεπηρέαστη. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η επιδερμίδα προστατεύεται από μηχανισμό δυναμικής ψύξης της επιδερμίδας, όπου ψυκτικό υγρό ψεκάζει την επιδερμίδα, ψύχοντας τα ανώτατα στρώματά της. Με αυτήν την μέθοδο, η θεραπεία είναι ΑΝΩΔΥΝΗ, ΑΣΦΑΛΗΣ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.


 

ΠΛΕΟΝΤΕΚΤΗΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΜΕ ALEXANRITE CANDELLA ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ:

 

Είναι ιδανική για κάθε τύπο και χρώμα δέρματος

 

Είναι κατάλληλη για κάθε περιοχή του σώματος με «ανεπιθύμητη» τριχοφυΐα

 

Δεν προκαλεί πόνο και τραυματισμούς

 

Βάζει τέλος στη θυλακίτιδα και χαρίζει βελούδινο δέρμα

 

Δρα επιλεκτικά, με ακρίβεια, γρήγορα, με το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα

 

Είναι απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική ακόμα και σε ευαίσθητες περιοχές

 

Εφαρμόζεται βάσει αυστηρών ιατρικών πρωτοκόλλων

 

Εξοικονομεί χρόνο και χρήματα

 

Αποτελεί την πιο προηγμένη και αποτελεσματική μέθοδο αποτρίχωσης και τη μοναδική εγκεκριμένη από τον FDA.€100.00

Έληξε !!!
Αρχική €720.00
Έκπτωση 86%
Κέρδος €620.00
16 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Human Perfection Ιδιωτικό Ιατρείο


Το Human Perfection είναι ένα ιατρικό κέντρο ομορφιάς όπου κάθε άνθρωπος μπορεί να λάβει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς, με σεβασμό στην αξιοπρέπειά του.


Το Human Perfection προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανανέωση του προσώπου και του σώματος, με υψηλή ποιότητα και αισθητική που προσφέρονται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

Human Perfection

Αναγνωστοπούλου 6, Αθήνα

Κολοκοτρώνη 8, Κηφισιά
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές