Διαμονή με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό, στο ξενοδοχείο Πετρότεχνο στο Τσεπέλοβο στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια!

109€ για ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα σε Δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό ή 129€ για ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) σε τρίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό, στο ξενοδοχείο Πετρότεχνο στο Τσεπέλοβο στα πανέμορφα Ζαγοροχώρια!

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2018


Τα πακέτα δεν διατίθενται απευθείας από το ξενοδοχείο

- Για να τα αγοράσετε θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για έλεγχο διαθεσιμότητας στο τηλέφωνο 211-8006465, 2103617102,2103617103.

- Μας δίνετε τα στοιχεία για την κράτησή σας και μετά αγοράζετε το πακέτο διαμονής με έναν απο τους 8 τρόπους πληρωμής του specialdeal.gr.

- Με την επιβεβαίωση της αγοράς κατοχυρώνετε η κράτηση στο όνομα σας και σας στέλνουμε το voucher της κράτησης το οποίο θα πρέπει να προσκομίσετε στην ρεσεψιον του ξενοδοχείου.


Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει επιλογή ενός από τα παρακάτω πακέτα

- 109€ για ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) για 2 άτομα σε Δίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό

ή

- 129€ για ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) σε τρίκλινο δωμάτιο με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό

ή

- 139€ για ένα 3ήμερο (2 διανυκτερεύσεις) τετράκλινο δωμάτιο

ή

- 159€ για ένα 4ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) σε δίκλινο δωμάτιο

ή

- 189 € για ένα 4ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) σε τρίκλινο δωμάτιο

ή

- 199 € για ένα 4ήμερο (3 διανυκτερεύσεις) σε τετράκλινο δωμάτιο 

 

 - Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό


- Early Check In - Late Check Out κατόπιν διαθεσιμότητας


- Ένα Παιδί ηλικίας έως 6 ετών, Δωρεάν.


- Για Ένα Παιδί ηλικίας από 7 ετών και άνω υπάρχει επιπλέον χρέωση 10€ / διανυκτέρευση, η οποία καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο


Πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για έλεγχο διαθεσιμότητας στο τηλέφωνο 211-8006465,2103617102,2103617103.


Μετά την κράτηση γίνονται μόνο αλλαγές κι όχι ακυρώσεις, τουλάχιστον 10 ημέρες νωρίτερα.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη είτε για προσωπική χρήση, είτε για δώρο σε συγγενείς ή φίλους, και να χρησιμοποιηθούν αθροιστικά για περισσότερες διανυκτερεύσεις. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε πάνω από δύο κουπόνια η αγορά θα πρέπει να γίνει είτε με αντικαταβολή με χρέωση του specialdeal.gr είτε με πληρωμή στα γραφεία μας (κάρτα ή μετρητά)


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου.


€109.00

Έληξε !!!
5 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Πίσω από το βουνό Μιτσικέλι απλώνονται 46 μικρά πανέμορφα χωριά, τα Ζαγοροχώρια. Με πέτρινη αρχιτεκτονική κατασκευή εναρμονισμένα με το φυσικό τους περιβάλλον θαρρείς ότι είναι γαντζωμένα στους απότομους βράχους της Τύμφης. Στο κέντρο αυτών και σε υψόμετρο 1150 μέτρων, βρίσκεται το Τσεπέλοβο, το μεγαλύτερο χωριό.
Στην είσοδο του δεσπόζει ένα νέο κτίριο, που θυμίζει πολύ το παρελθόν. Το ξενοδοχείο Πετρότεχνο, γέννημα της απαράμιλλης αγάπης μας για την περιοχή και την παραδοσιακή ζαγορίσια αρχιτεκτονική.

Ξενοδοχείο Πετρότεχνο

Τσεπέλοβο Ζαγοροχώρια