Καθαρισμός προσώπου και μαζί Θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης με δύο μάσκες στο Κολωνάκι!

11,90€ για μία κούρα ομορφιάς και αντιγήρανσης (60 λεπτών) με απολέπιση και καθαρισμό προσώπου με την Μαύρη Μάσκα Black Mask Peel Off της Kaloe και μία Θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας τριών διαφορετικών μοριακών βαρών ουαλουρονικού οξέος (3D) με μάσκα κολλαγόνου με πεπτίδια, στον ολοκαίνουργιο χώρο της Kaloe Life στο Κολωνάκι. Αρχική αξία 110€. Έκπτωση 89%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 28/02/2018

Η επιχείρηση θα είναι κλειστή από 14/08 έως 20/08/2017.
 
 

Kάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.


Η προσφορά περιλαμβάνει:

Μία κούρα (35 λεπτών) ομορφιάς και αντιγήρανσης με απολέπιση και καθαρισμό προσώπου με την Μαύρη Μάσκα  (Black Mask Peel Off) της KALOE και με ειδική σύνθεση από φυτικά εκχυλίσματα.  

Μία θεραπεία (25 λεπτών) βαθιάς ενυδάτωσης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας τριών διαφορετικών μοριακών βαρών ουαλουρονικού οξέος,  με φυσικά βλαστοκύτταρα τα οποία βοηθούν στην αναγέννηση και τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων της επιδερμίδας

Πριν από την κούρα ομορφιάς προσφέρεται φυσικός βιολογικός χυμός αλόης με Μαστίχα Χίου για φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού.


Συνολική διάρκεια υπηρεσίας:  60'


Οφέλη της απολέπισης:

Η απολέπιση, γνωστή και ως peeling ή scrub, είναι μία από τις πιο διαδεδομένες αισθητικές διαδικασίες περιποίησης της επιδερμίδας, η οποία είχε ήδη ξεκινήσει από την αρχαιότητα.
Είναι μια διαδικασία που προσφέρει σημαντικά οφέλη, καθώς απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ελευθερώνει τους φραγμένους πόρους και προάγει την κυκλοφορία του αίματος σε βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος, καθιστώντας το έτσι ικανό να απορροφά πιο εύκολα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Το αποτέλεσμα είναι μαλακότερο, νεότερο και υγιέστερο δέρμα.


Μαύρη Μάσκα με Αλόη (Black Mask Peel Off): 

Τα οφέλη αυτά έρχεται να προσφέρει η  Black Mask Peel Off  της KALOE  , μια νέα ειδική σύνθεση που περιλαμβάνει φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες, άνθρακα bamboo, καολίνη και το βιο-αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα του Neovitin, συνδυάζοντάς τα με τα ενεργά συστατικά της αλόης βέρα. 
Η αλόη περιέχει περισσότερα από 200 βιολογικά – ενεργά – θρεπτικά, τα οποία συνυπάρχουν και αλληλοενισχύονται, έτσι ώστε να αποτελούν έναν πολύτιμο σύμμαχο υγείας για την πρόληψη και επιδιόρθωση βλαβών, καθώς και τη βελτίωση αισθητικών και οργανικών προβλημάτων. Ειδικά σε ό,τι αφορά την επιδερμίδα είναι γνωστή η ενυδατική, αντιγηραντική, αντιοξειδωτική και αντιφλεγμονώδη δράση της.
Η Μαύρη μάσκα καθαρισμού είναι υποαλλεργικό προϊόν, κατάλληλη για το λιπαρό και με τάση ακμής δέρμα. Συσφίγγει τους πόρους, προσδίδει ματ όψη και παρέχει υψηλή αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση. 


Η Black Mask Peel Off  της KALOE  χάρη στα ενεργά συστατικά της συμβάλλει στην αντιμετώπιση των αντιαισθητικών σμηγμάτων και κηλίδων του προσώπου, καθώς και στη μείωση της ακμής και των ρυτίδων.

Επιπλέον είναι πλούσια σε ενεργά συστατικά που μειώνουν τις λεπτές γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες ενώ συγχρόνως προσδίδουν λάμψη στην επιδερμίδα.

Επιτυγχάνει μία ήπια απολέπιση, φυλακίζοντας τα μαύρα στίγματα και καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα.

Ελευθερώνει τους φραγμένους πόρους και ελαχιστοποιεί την εμφάνιση τους, ενώ απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα της επιδερμίδας. Ταυτόχρονα, προάγει την κυκλοφορία του αίματος σε βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.


Είναι ιδανική για ευαίσθητες, λιπαρές, μικτές, αλλά και κάθε άλλο τύπο επιδερμίδας, για γυναίκες και άνδρες και για όλες τις ηλικίες άνω των 14 ετών.

Εφαρμόζεται για 25 λεπτά και μόλις στεγνώσει η μάσκα προσκολλώνται στην επιφάνεια της ρύποι, σμήγμα, νεκρά κύτταρα και μαύρα στίγματα και απομακρύνονται κατά την αφαίρεση της.  Τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη εμφανή καθώς προσδίδει ματ όψη και συγχρόνως λάμψη στην επιδερμίδα. 


Ενεργά Συστατικά:

Εκχύλισμα Αλόης

 Άνθρακα Bamboo

Καολίνη

Βιο-αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα του Neovitin


Μαύρη Μάσκα με Αλόη (Black Mask Peel Off)

Ειδική σύνθεση από φυτικά εκχυλίσματα, άμεσα και εμφανή αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Συμβάλλει στην αντιμετώπιση των αντιαισθητικών σμηγμάτων και κηλίδων του προσώπου.

Βοηθάει στη μείωση της ακμής και των ρυτίδων.     

Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.       

Ελευθερώνει τους φραγμένους πόρους.       

Φυλακίζει τα μαύρα στίγματα, καθαρίζοντας σε βάθος την επιδερμίδα.       

Επιτυγχάνει μία ήπια απολέπιση, ελαχιστοποιώντας την εμφάνιση των πόρων.       

Απορροφά την υπερβολική λιπαρότητα της επιδερμίδας.       

Προσδίδει ματ όψη και συγχρόνως λάμψη στην επιδερμίδα.       

Προάγει την κυκλοφορία του αίματος σε βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος.     

Υποαλλεργικό προϊόν με αντιμικροβιακή δράση.     

Ιδανική για όλους τους τύπους επιδερμίδας, εξαιρετικά αποτελέσματα σε λιπαρές, μεικτές και ευαίσθητες επιδερμίδες.       


Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άνδρες και γυναίκες & για όλες τις ηλικίες άνω των 14 ετών. 


Θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης με τριών διαφορετικών μοριακών βαρών υαλουρονικού οξέος.


Θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης και αναζωογόνησης της επιδερμίδας τριών διαφορετικών μοριακών βαρών υαλουρονικού οξέος. Προσφέρει έντονη ενυδάτωση και ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος.  Επιπλέον περιέχει το Progeline™ ένα βιομιμητικό πεπτίδιο,  το οποίο μιμείται τα πεπτίδια που είναι υπεύθυνα για την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Τέλος έχει ενισχυθεί με Stemcellcomplex, φυσικά βλαστοκύτταρα τα οποία βοηθούν στην αναγέννηση και τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων της επιδερμίδας. Ο συνδυασμός των παραπάνω, με πολλά ακόμα ενεργά συστατικά, έχει ως αποτέλεσμα ένα δέρμα ενυδατωμένο, σφριγηλό και λαμπερό.

Μια πραγματική πηγή ενυδάτωσης και αναζωογόνησης για την επιδερμίδα.


Η θεραπεία σε (6)στάδια :

Micellare (καθαριστικό προσώπου)

Μαύρη μάσκα με  φυτικά εκχυλίσματα, βιταμίνες, άνθρακα bamboo, καολίνη και το βιο-αντιοξειδωτικό σύμπλεγμα του Neovitin, συνδυάζοντάς τα με τα ενεργά συστατικά της αλόης βέρα για απολέπιση και καθαρισμό προσώπου

Μάσκα κολλαγόνου με πεπτίδια  για παραγωγή νέου κολλαγόνου

Serum 3D με φυσικά βλαστοκυτταρα για αναγέννηση των κυττάρων της επιδερμίδας

Κρέμα 3D για ενυδάτωση και ελαστικότητα της επιδερμίδας

Αντηλιακή κρέμα


Για ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς σας δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Σε περίπτωση ακύρωσης ή αλλαγής του ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική ενημέρωση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.

 

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).

Για τις θεραπείες χρησιμοποιούνται γνήσια υλικά τα οποία ανοίγονται μπροστά στον πελάτη.


Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο η από συγγενείς ή φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


€11.90

Έληξε !!!
Αρχική €110.00
Έκπτωση 89%
Κέρδος €98.10
16 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Λίγα λόγια για το Kaloe Life


To Kaloe Life είναι το Experience Center της ελληνικής εταιρείας Kaloe.


Πρόκειται για έναν χώρο υψηλής αισθητικής που δημιουργήθηκε για να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, ευεξίας και ομορφιάς. Ένας χώρος που υπόσχεται να σας μυήσει στην φιλοσοφία της αλόης και να αποκαλύψει τον πιο εντυπωσιακό εαυτό σας.


Τοποθετημένο στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι, το Kaloe Life έρχεται να προτείνει μια διαφορετική, πιο ολιστική, προσέγγιση της ομορφιάς και της υγείας.


Πεποίθησή μας είναι πως η εξωτερική εικόνα έχει άμεση σχέση με την εσωτερική ηρεμία και γι’ αυτό κάθε υπηρεσία μας συνδυάζεται με Life Coaching.


Πιο συγκεκριμένα, το ειδικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό του Kaloe Life, αποτελούμενο από ψυχολόγους, διαιτολόγους και αισθητικούς, εστιάζει στην εκπαίδευση του μυαλού με σκοπό την μόνιμη αλλαγή των ανθυγιεινών συνηθειών.

Διεύθυνση

Ζαλοκώστα 9, ΚολωνάκιΆλλες Προσφορές