Είσοδος 2 ατόμων στην Παιδική Θεατρική Παράσταση Περιπέτειες με τους Δεινόσαυρους στο Θέατρο Αλκυονίς στο Πεδίον του Άρεως!

12€ από 18€ για Είσοδο δύο (2) Ατόμων στην Παιδική Θεατρική Παράσταση Περιπέτειες με τους Δεινόσαυρους, στο Θέατρο Αλκυονίς στο Πεδίον του Άρεως. Έκπτωση 33%. Μία διασκεδαστική, διαδραστική παράσταση που σκοπό έχει να αφυπνίσει τα παιδιά για την προστασία του περιβάλλοντος και να τα εκπαιδεύσει στην προϊστορία της Γης και των Δεινοσαύρων!

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 14/01/2018


Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 211-8006465 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-18:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι ισχύει για

Είσοδο 2 ατόμων


Η προσφορά Περιλαμβάνει:

12€ από 18€ για Είσοδο 2 Ατόμων  (για 1 ενήλικα και 1 παιδί) στην Παιδική Θεατρική Παράσταση Περιπέτειες με τους Δεινόσαυρους στο Θέατρο Αλκυονίς στο Πεδίον του Άρεως.Η παιδική  θεατρική  παράσταση που έκανε επιτυχία στο εξωτερικό, ήρθε στην Ελλάδα στο θέατρο ‘Αλκυονίς’ «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ»


Μια διαδραστική παράσταση για μικρούς και μεγάλους σε έναν προϊστορικό κόσμο οπού τα πάντα μπορούν να συμβούν.


Οι «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ» είναι μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια από την ηλικία των 4 και θα διεξάγεται στο θέατρο ‘Αλκυονίς’.


Μια ολοκαίνουργια παραγωγή του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ, για τους φίλους του δεινόσαυρου Rex, της παρέας του και όχι μόνο.


Πάνω από 300 παραστάσεις στην Αγγλία και άλλες τόσες σε Ολλανδία και Τουρκία, ενώ στην Ισπανία  η συμμετοχή των παιδιών στην παράσταση «ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ» έσπασε τα ρεκόρ.


Η ιστορία διαδραματίζεται σε ένα νησί όπου πρωταγωνιστές είναι μια παρέα παιδιών με τον καθηγητή τους που ζουν σε έναν προϊστορικό κόσμο, γεμάτο με Δεινόσαυρους οπού τα πάντα μπορούν να συμβούν.


Η πρωτοτυπία της παράστασης είναι οι «ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΙ»! Κινούμενοι δεινόσαυροι δημιουργούν μια μοναδική διαδραστική ατμόσφαιρα για μικρούς και μεγάλους. Τα εντυπωσιακά αληθοφανή κοστούμια, τα μοναδικά σκηνικά, τα φαντασμαγορικά εφέ και η μουσική του Λάκη Παπαδόπουλου συνθέτουν μια καταπληκτική εμπειρία.


Διάρκεια παράσταστης: 90' 


Ημέρες & Ώρες Παραστάσεων

Κυριακή 14/01 στις 11:30


Συντελεστές:

Σενάριο: Roxana Esteve

Σκηνοθεσία: Γιώργος Βασσάλος

Μετάφραση: Μαριλένα Πονηράκη

Τεχνική Διεύθυνση: Ανδρέας Παράβας

Παραγωγή: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ
 

Παίζουν οι ηθοποιοί:

 

Αριστείδης Τσάπης, Ναταλί Τσάβεζ, Νίνα Τουμαζάτου, Φλεμοτόμου Ιωάννα, Νίκος Σπυρέλης, Νίκος Ψαρρός

 


Απαραίτητη τηλ. επικοινωνία (τουλάχιστον 2 ημέρες πριν) στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 211-8006465. 

€12.00

Έληξε !!!
Αρχική €18.00
Έκπτωση 33%
Κέρδος €6.00
28 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Θέατρο Αλκυονίς

Ιουλιανού 42-46 (στάση ΗΣΑΠ Βικτώρια) Πεδίον Άρεως 10433