Είσοδος ενός ατόμου στη θεατρική παράσταση «Ο Δρόμος Περνά από Μέσα» σε σκηνοθεσία του Κώστα Καζάκου!

12€ από 18€ για είσοδο ενός ατόμου στη θεατρική παράσταση «Ο Δρόμος Περνά από Μέσα» σε σκηνοθεσία του Κώστα Καζάκου. Δείτε το εμβληματικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Ο Δρόμος Περνά από Μέσα», ίσως το πιο ώριμο και βαθύ έργο του «πατέρα» του Νεοελληνικού Θεάτρου στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη».

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 07/01/2018

 

Κάθε κουπόνι ισχύει για:


 Είσοδο ενός ατόμου στη θεατρική παράσταση «Ο Δρόμος Περνά από Μέσα» σε σκηνοθεσία του Κώστα Καζάκου στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη»


ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ :

ΤΕΤΑΡΤΗ: 19:00

ΠΕΜΠΤΗ: 21:15

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 21:15

ΣΑΒΒΑΤΟ: 18:30 & 21:15

ΚΥΡΙΑΚΗ: 20:00


Η διάρκεια της παράστασης είναι 115 λεπτά


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.

 

Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει πολλαπλά κουπόνια για προσωπική χρήση ή υπό μορφή δώρου για φίλους & συγγενείς.

 
Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

 

Λίγα Λόγια για την Παράσταση


Το εμβληματικό έργο του Ιάκωβου Καμπανέλλη «Ο Δρόμος Περνά από Μέσα», θα παρουσιαστεί στο Θέατρο «Τζένη Καρέζη», από τις 13 Οκτωβρίου, σε σκηνοθεσία του Κώστα Καζάκου.


«Ο Δρόμος Περνά από Μέσα» είναι ίσως, το πιο ώριμο και βαθύ έργο του «πατέρα» του Νεοελληνικού Θεάτρου.


Σ’ ένα νεοκλασικό αρχοντικό  όπου καταρρέει, ζει ο ξεπεσμένος μεγαλοαστός και  η αφοσιωμένη οικονόμος του. Εκεί καταφθάνει εξ Ευρώπης και ο τεχνοκράτης ανιψιός και κληρονόμος. Ξαφνικά εισβάλλει ένας πολυμήχανος λαϊκός επιχειρηματίας μαζί με την όμορφη γυναίκα του, προάγγελοι μιας αναπότρεπτης κατεδάφισης. Με «κράχτη» τις πραγματικές αντίκες και την ιστορία του σπιτιού, θα πουλάνε πλαστογραφημένα έπιπλα πατιναρισμένα με ψεύτικες ιστορίες που μαγεύουν πάντα τους καινούργιους νεόπλουτους. Το σχέδιο μπήκε σε εφαρμογή και αποδίδει.  Ο σκόρος όμως κατατρώει τις αντίκες… Το τραγούδι της φθοράς κυριαρχεί παντού. 

Η άγνοια της Ιστορίας αποτελεί «ύβριν». Η καταιγίδα έρχεται και θα ανατρέψει τα πάντα.

Μέσα στη μαγεία του ωραίου αυτού ερειπίου, συγκρούεται το παρελθόν με το αδίστακτο παρόν, μέσα από Πάθη, Μίση, Έρωτες, Θυσίες, Ηρωισμούς και Προδοσίες.

Ο Καμπανέλλης, ως λογοτέχνης, είναι μάστορας των ανατροπών. «Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ» τελειώνει αριστουργηματικά, με τρόπο ιδιοφυή και αποκαλυπτικό, που οδηγεί στη συνειδητοποίηση. 


Παίζουν με τη σειρά που εμφανίζονται:

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΑΜΠΑΣΗΣ

ΗΛΙΑΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ

ΑΝΝΑ ΓΕΡΑΛΗ

ΟΜΗΡΟΣ ΠΟΥΛΑΚΗΣ


Σκηνοθεσία: ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΖΑΚΟΣ
Σκηνικά – Κοστούμια: ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗ


€12.00

Έληξε !!!
Αρχική €18.00
Έκπτωση 33%
Κέρδος €6.00
19 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Την περίοδο 1978-79,ο θίασος "Τζένης Καρέζη - Κώστα Καζάκου" εγκαινιάζει το νέο θέατρο "Αθήναιον" επί της οδού Ακαδημίας 3, ιδιοκτησίας του Μετοχικού Ταμείου Στρατού. Μετά τον θάνατο της Τζένης Καρέζη ο χώρος μετονομάζεται από "Αθήναιον" σε Θέατρο "Τζένη Καρέζη". Έχει φιλοξενήσει πολλές παραστάσεις και έργα μεγάλων δημιουργών.

Θέατρο Τζένη Καρέζη

Ακαδημίας 3, Αθήνα
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP