Οινογνωσία 2 ατόμων με κρασί και πλατό τυριών και αλλαντικών στο Vineyard Wine Cocktail Bar στο Χαλάνδρι!

12€ από 26€ για μία 3πλη εμπειρία κρασιού 2 ατόμων με ετικέτες της επιλογής σας, ή 15€ από 30€ για οινογνωσία 2 ατόμων με κρασί και πλατό τυριών και αλλαντικών στο Vineyard Wine Cocktail Bar στο Χαλάνδρι. Έκπτωση 50%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/01/2018


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Η προσφορά περιλαμβάνει επιλογή:

- 12€ από 26€ για μία 3πλη εμπειρία κρασιού 2 ατόμων με ετικέτες της επιλογής σας

Κάθε κουπόνι είναι για δύο άτομα και περιλαμβάνει ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ 3 ποτήρια οινογνωσίας κρασιού ( 3 x 60ml )για 3 ετικέτες της επιλογής σας από Λευκό, Ροζέ και Κόκκινο κρασί και 3 συνοδευτικά κρασιού με Τυριά και Αλλαντικά ανάλογα με την ετικέτα που δοκιμάζετε!

Για να δείτε τη Wine List ΕΔΩ


- 15€ από 30€ για οινογνωσία 2 ατόμων με κρασί και πλατό τυριών και αλλαντικών στο Vineyard Wine Cocktail Bar στο Χαλάνδρι. Έκπτωση 50%.

Κάθε κουπόνι είναι για δύο άτομα και περιλαμβάνει ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο αξίας 30€ από τον κατάλογο φαγητού και ποτού με κρασί της επιλογής σας και Platau Τυριών και Αλλαντικών (Τυριά : Καπνιστό Νάουσας με βασιλικό και σκόρδο,οινοτύρι Χίου, Μπλε τυρί Ευβοίας και Ανεβατό Γρεβενών - Αλλαντικά :Παστραμι, Σαλάμι Τσορίθο, Λουζα, Προσούτο,Μορταδέλα ψητή και Σαλάμι καυτερό Λευκάδας ) - Τιμή Platau : 15€


Για να δείτε το Menu πατήστε ΕΔΩ


Όλες τις ημέρες της εβδομάδας (Δευτέρα κλειστά) από τις 19:00 και μετά.


Πραγματοποιήστε από νωρίς τις κρατήσεις σας


Απαραίτητες οι κρατήσεις στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι.


Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά κουπονιού από το specialdeal.gr σε συνεργασία με το Exodos24.


Τα κουπόνια δε χρησιμοποιούνται αθροιστικά από 2 άτομα ( πχ 2 άτομα να έχουν περισσότερα από 1 κουπόνια )


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.


Τα κουπόνια μπορούν να αγοραστούν για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς


Η επιχείρηση Δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal σε συνεργασία με το exodos μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


€15.00

Έληξε !!!
Αρχική €30.00
Έκπτωση 50%
Κέρδος €15.00
19 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Οι λάτρεις του κρασιού λένε πως «Το κρασί είναι εμφιαλωμένη ποίηση» κι εμείς δε θα διαφωνήσουμε. Ένα καλό μπουκάλι κρασί μαζί με καλή συντροφιά δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα. Το Vineyard Wine Cocktail Bar στο Χαλάνδρι θα σας δώσει την ευκαιρία να δοκιμάσετε μοναδικές ετικέτες σε έναν πολύ ζεστό χώρο!

Η Νέα άφιξη του Χαλανδρίου έρχεται με τη μοναδική του ταυτότητα να δώσει το κάτι διαφορετικό στους κατοίκους της περιοχής (και όχι μόνο) που λατρεύουν το καλό κρασί και τα ευφάνταστα κοκτέιλ. Κοκτέιλ που προσανατολίζονται στις γεύσεις του κρασιού, όπως μας είπε ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού κος Δημήτρης.

Στο Vineyard Wine Cocktail Bar θα σε υποδεχτεί ο Somelier ο οποίος θα σε κατατοπίσει στο κρασί που θα πρέπει να δοκιμάσεις. Κάθε χαρακτήρας θα μπορούσαμε να πούμε πως αντιστοιχεί και σε ένα μπουκάλι κρασί. Και τα δύο είναι μοναδικά και θέλουν τη δική τους... θερμοκρασία.

Εκεί θα βρείτε μοναδικές ετικέτες κρασιών, οι οποίες αλλάζουν. Για να συνοδέψετε το ποτό σας υπάρχει μία ποικιλία τυριών και αλλαντικών με ελληνικά τυριά όπως το οινοτύρι Χίου και το μπλε τυρί Εύβοιας, ενώ στα αλλαντικά θα βρείτε προσούτο, καπνιστή μορταδέλα κ.ά.

Vineyard Wine Cocktail Bar

Πλ. Ελευθερωτών 8, Χαλάνδρι
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP