Μανικιούρ, Πεντικιούρ, αποτρίχωση άνω χείλους με κλωστή και σχηματισμός φρυδιών!

12€ για ένα Μανικιούρ απλό ή ημιμόνιμο spa, ένα Πεντικιούρ απλό ή ημιμόνιμο, μια αποτρίχωση άνω χείλους με κλωστή και ένας σχηματισμός φρυδιών, στο Beauty Academy στην Καλλιθέα.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/09/2018


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει:


Ένα Μανικιούρ απλό ή ημιμόνιμο spa,


Ένα Πεντικιούρ απλό ή ημιμόνιμο,


Μια αποτρίχωση άνω χείλους με κλωστή,


Ένας σχηματισμός φρυδιών.

 

Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).

 
Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Specialdeal.gr 2103617102, 211-8006465 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-17:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).

 

Το Βeauty Academy λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο 10:00 με 20:00.

 

Μπορείτε να αγοράσετε απεριόριστο αριθμό κουπονιών για προσωπική σας χρήση ή για δώρα σε συγγενείς και φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.

€12.00

Έληξε !!!
20 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Άλλες Προσφορές