Αργεντίνικο Tango διάρκειας 1 μήνα, οποιουδήποτε επιπέδου στη σχολή TANGO más στη Δάφνη!

12 ώρες Αργεντίνικου Tango διάρκειας 1 μήνα, οποιουδήποτε επιπέδου στη σχολή TANGO más στη Δάφνη! Μόνο 9€ για 12 ώρες Αργεντίνικου Tango διάρκειας 1 μήνα, οποιουδήποτε επιπέδου, από την σχολή TANGO más στη Δάφνη (δίπλα στο σταθμό του Μετρό). Αρχικής Αξίας 45€. Έκπτωση 80%!

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/11/2017


Η εξαργύρωση του κουπονιού και το πρώτο μάθημα θα πρέπει να πραγματοποιηθούν έως 30/09/2017.

Τα μαθήματα της προσφοράς θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί 1 μήνα μετά το πρώτο μάθημα.

Κάθε κουπόνι είναι ατομικό, ισχύει για άνδρες και γυναίκες και  περιλαμβάνει 12 ώρες Αργεντίνικου Tango διάρκειας 1 Μήνα.

Οι 12 ώρες Αργεντίνικου Tango διάρκειας 1 μήνα αποτελούνται από 8ώρες τεχνικής του Tango και 4 ώρες πρακτικής εξάσκησης του.

 Η εγγραφή στη σχολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για άλλους, αλλά να εξαργυρώσει έως 1 κουπόνι στο ίδιο όνομα.

Η προσφορά απευθύνεται αποκλειστικά σε νέες συμμετοχές όλων των επιπέδων και δεν ισχύει για μαθητές που έχουν παρακολουθήσει ήδη μάθημα στην σχολή.

 Τα μαθήματα γίνονται στην σχολή TANGO más, στον πεζόδρομο Μεγ.Αλεξάνδρου 3 , Πλ. Καλογήρων στο μετρό Δάφνη.

 Εύκολη πρόσβαση με μετρό, λεωφορεία και αυτοκίνητο.

 Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

Αρχάριοι: Δευτ.19:30 - 20:30 και Τετ. 20:30 - 21:30

Μεσαίοι1: Δευτ. 20:30 - 21:30 και Τετ. 21:30 - 22:30

Μεσαίοι2: Δευτ. 21:30 - 22:30 και Τετ. 21:30 - 22:30

Πρακτική εξάσκηση: Κάθε δεύτερη Παρασκευή.


Μετά την αγορά του κουπονιού είναι απαραίτητη η επικοινωνία με τη σχολή για την επιλογή από τους δασκάλους του κατάλληλου τμήματος για εσάς.

 Οι συμμετοχές όσων συνεχίσουν τα μαθήματα και πέραν του πρώτου μήνα της προσφοράς επωφελούνται μειωμένων διδάκτρων στα 35€/μήνα αν είναι ηλικίας κάτω των 35 ετών (αντί 45€/μήνα) για όλη την τρέχουσα εκπαιδευτική χρονιά.

 Η διεύθυνση της σχολής έχει δικαίωμα αλλαγής στο ωράριο των τμημάτων.

Τα τηλέφωνα της επιχείρησης καθώς και λοιπά στοιχεία αναγράφονται στο κουπόνι αγοράς σας.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς. Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.

 
Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.

 
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα (πιστωτική,χρεωστική), με paypal, με viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).

 

Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

€9.00

Αρχική €45.00
Έκπτωση 80%
Κέρδος €36.00
 

η προσφορά λήγει σε

16 αγορές προσφορά ενεργή
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

TANGO más

H σχολή TANGO más, από το 2015 ξεκινάει τη λειτουργία της σε ολοκαίνουριο ατμοσφαιρικό χώρο μοντέρνας αισθητικής και πλήρως διαμορφωμένο για διδασκαλία tango, μιας και δημιουργήθηκε από τους ίδιους τους δασκάλους της σχολής με φροντίδα προς την διδασκαλία και τους μαθητές.

Η 11ετής συσσωρευμένη εμπειρία τους πάνω στην οργάνωση της ύλης του Tango και στην καθοδήγηση των τμημάτων, συμβάλει σε γρήγορη και ουσιαστική πρόοδο.

Όντας ένα από τα πιο ειδικευμένα στην διδασκαλία ζευγάρια στον χώρο του Tango, εκτός από την τεχνική και τον αυτοσχεδιασμό διδάσκουν την επικοινωνία, την μουσική και μουσικότητα του Tango, που αποτελούν βασικά στοιχεία του χορού.

Στη σχολή διεξάγονται και άλλες δραστηριότητες έκφρασης και τέχνης.

 
Tango Argentino

Το Tango Argentino αποτελεί ένα ατομικό ταξίδι έκφρασης αλλά και κοινό βίωμα, αφού αφορά την επικοινωνία μεταξύ των δύο φύλων.

Έναν διάλογο που τα στοιχεία του αρσενικού και του θηλυκού αλληλεπιδρούν, συνεργάζονται και δημιουργούν απλούς ή σύνθετους αυτοσχεδιασμούς περπατώντας μέσα σε μια ‘Tango’ αγκαλιά.

Από τους λίγους χορούς που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον στους άντρες λόγω της στιβαρότητας του και του δυναμικού στοιχείου της καθοδήγησης της ντάμας.

Χορεύεται καθημερινά σε συναθροίσεις (milongas) στην Αθήνα και όλον το κόσμο αποτελώντας ένα σύγχρονο τρόπο διασκέδασης και άμεσης επικοινωνίας.

Διεύθυνση

Μεγ. Αλεξάνδρου 3, Δάφνη
ΑθήναΠατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP