Γεύμα 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από το γενικό κατάλογο στο AMMO All Day Cafe Bar!

12.5€ από 25€ για Γεύμα 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από το γενικό κατάλογο στο AMMO All Day Cafe Bar στη Γλυφάδα! Έκπτωση 50%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/05/2018


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Η προσφορά περιλαμβάνει:

12.5€ από 25€ για Γεύμα 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από το γενικό κατάλογο στο AMMO All Day Cafe Bar στη Γλυφάδα! Έκπτωση 50%.

Κάθε κουπόνι είναι για δύο άτομα και περιλαμβάνει ελεύθερη επιλογή από τον γενικό κατάλογο αξίας 25€

Για να δείτε το Menu πατήστε ΕΔΩ

Περιορισμένη διαθεσιμότητα / ημέρα


Πραγματοποιήστε από νωρίς τις κρατήσεις σας


Απαραίτητες οι κρατήσεις στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι.


Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά κουπονιού από το specialdeal.gr σε συνεργασία με το Exodos24.


Τα κουπόνια δε χρησιμοποιούνται αθροιστικά από 2 άτομα ( πχ 2 άτομα να έχουν περισσότερα από 1 κουπόνια )


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.


Τα κουπόνια μπορούν να αγοραστούν για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς


Η επιχείρηση Δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal σε συνεργασία με το exodos μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


€12.50

Έληξε !!!
Αρχική €25.00
Έκπτωση 50%
Κέρδος €12.50
22 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Το AMMO All Day Cafe Bar στη Γλυφάδα μας πρωτοσυστήθηκε το 2013. Τέσσερα χρόνια μετά (σ.σ. υπό άλλη ιδιοκτησία) παραμένει στις πρώτες επιλογές των κατοίκων για την έξοδό τους από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Γλυφάδα. Διαχρονικός προορισμός (με μία μικρή έξαρση τους καλοκαιρινούς μήνες) για μικρούς και μεγάλους. Cafe, εστιατόρια, μεζεδοπωλεία και πολλών ειδών ακόμα μαγαζιά έχει να προτείνει η Daily List της περιοχής των νοτίων προαστίων. Υπάρχουν όμως και οι επιλογές που διαφέρουν για διαφορετικούς λόγους.

Μία από αυτές είναι το AMMO All Day Cafe Bar. Δεν χρειάζεται να πάμε πολύ πίσω για την πρώτη ημέρα λειτουργίας του μαγαζιού. Στη Δημητρίου Γούναρη 137 στη Γλυφάδα έκανε την εμφάνισή του το 2013 κι έκτοτε έχει μπει ψηλά στις προτιμήσεις των Γλυφαδιωτών και όχι μόνο.

Σε αυτό τον πολύ ωραίο και ατμοσφαιρικό χώρο που επικρατούν τα γήινα χρώματα και το ξύλινο στοιχείο μπορείς να απολαύσεις το πρωί το ρόφημά μαζί με κάποιο ανάλαφρο σνακ, ενώ όσο περνούν οι ώρες οι επιλογές μεγαλώνουν, το ίδιο και η… όρεξη.

AMMO All Day Cafe Bar

Γούναρη 137Α & Όλγας, Γλυφάδα
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP