Ενέσιμο γέμισμα υαλουρονικού (1ml) σε χείλια ή πρόσωπο, με εφαρμογή από εξειδικευμένο γιατρό!

120€ από 240€ για ένα ενέσιμο γέμισμα υαλουρονικού (1ml) σε χείλια ή πρόσωπο, με εφαρμογή από εξειδικευμένο γιατρό, για αποκατάσταση του χαμένου όγκου και άμεση βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου, στο Derma Medical στην Καλλιθέα. Έκπτωση 50%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2019


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει:

120€ από 240€ για ένα ενέσιμο γέμισμα υαλουρονικού (1ml) σε χείλια ή πρόσωπο, με εφαρμογή από εξειδικευμένο γιατρό, για αποκατάσταση του χαμένου όγκου και άμεση βελτίωση της εμφάνισης του προσώπου, στο Derma Medical σε εύκολα προσβάσιμο, κεντρικό σημείο στην Καλλιθέα. Έκπτωση 50%.

 

Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται από εξειδικευμένο ιατρό. 


Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς σας δίνοντας το όνομά σας, τον κωδικό του κουπονιού σας.*


Για αλλαγή ή ακύρωση απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν.


Ωράριο: Δεύτερα - Σάββατο 12:00 - 20:00


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.

 
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα (πιστωτική,χρεωστική), με paypal, με viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους. 


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

 


Λίγα Λόγια

Τα όμορφα  και σφριγηλά ζυγωματικά είναι σημείο καλής υγείας, ζωντάνιας και νεότητας.  Αντίθετα, τα επίπεδα και χαλαρά δίνουν την αίσθηση ενός θλιμμένου  και κουρασμένου προσώπου.

 

Η τεχνική της αύξησης ζυγωματικών με υαλουρονικό οξύ είναι στις μέρες μας,  μια πολύ αποτελεσματική επιλογή. Δεν είναι χειρουργική μέθοδος και είναι ελάχιστα επεμβατική,  Πετυχαίνει άριστα την αποκατάσταση  του χαμένου όγκου και τη βελτίωση της εμφάνισης  του προσώπου.

 

Τι είναι ακριβώς το υαλουρονικό οξύ;

 

Το υαλουρονικό οξύ είναι ένα από τα βασικά δομικά συστατικά του ανθρώπινου σώματος. Είναι μια υδρόφιλη ουσία η οποία λειτουργεί σαν ένα βιολογικό <σφουγγαράκι>. Δεσμεύει και συγκρατεί μόρια νερού και έτσι παίζει βασικό ρόλο στην ενυδάτωση του δέρματος, κάνοντάς το πιο ελαστικό και σφριγηλό. Αυξάνει παράλληλα την αντοχή του σε εξωτερικούς παράγοντες οι οποίοι μπορεί να φθείρουν την αντοχή του, την ελαστικότητά και την αναπλαστική του ικανότητα. Βοηθάει επίσης στη σύνδεση των ινών του κολλαγόνου και της ελαστίνης, στην παραγωγή νέων κυττάρων και προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες. Βρίσκεται σε πολλά άλλα σημεία του σώματος, όπως στα επιθήλια, στον συνδετικό ιστό και στο νευρικό σύστημα. Ένας άνθρωπος μέσου βάρους  (70 kg) έχει περίπου 15 γραμμάρια υαλουρονικού οξέος στο σώμα του.

 

Η αύξηση των ζυγωματικών επιτυγχάνεται με ενέσεις υαλουρονικού οξέος. Πρόκειται για ένα μαλακό και εύπλαστο υλικό το οποίο δίνει ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Είναι παρεμφερές με αυτό που χρησιμοποιείται για το γέμισμα των ρυτίδων, αλλά δεν είναι τόσο λεπτόρρευστο, γιατί έχει μεγαλύτερο μοριακό βάρος. Και έτσι δίνει περισσότερο όγκο και μεγαλύτερη διάρκεια

 

Πώς γίνεται η αύξηση ζυγωματικών με υαλουρονικό οξύ;

 

Η τεχνική περιλαμβάνει τη προσθήκη υαλουρονικού οξέος στην περιοχή των ζυγωματικών. Η προσθήκη γίνεται σε συγκεκριμένα σημεία στον υποδόριο ιστό ή στο περιόστεο, με μια λεπτή βελόνα. Η διαδικασία  δεν είναι επώδυνη. Προηγείται η εφαρμογή  μιας ειδικής αναισθητικής κρέμας.

 

Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο. Διαρκεί 20-30 λεπτά, δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας και το άτομο επιστρέφει στις δραστηριότητές του αμέσως μετά.

 

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα. Τα ζυγωματικά τονίζονται και επιτυγχάνεται ένα ωραίο οβάλ σχήμα προσώπου.  Για να πετύχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα, η τοποθέτηση του υλικού μπορεί να γίνει σταδιακά σε 2-3 συνεδρίες μέχρι να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα.


€120.00

Έληξε !!!
Αρχική €240.00
Έκπτωση 50%
Κέρδος €120.00
14 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Η δερματολόγος αφροδισιολόγος Όρνα Μάνγκουτ MD είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το 2000. Ολοκλήρωσε με επιτυχία την ιατρική της ειδικότητα στο Νοσοκομείο Αφροδισίων και Δερματικών Νόσων “Ανδρέας Συγγρός».

Από το 2017 διατηρεί ιδιωτικό Ιατρείο (Derma Medical) σε εύκολα προσβάσιμο, κεντρικό σημείο στην Καλλιθέα. Το ιατρείο προσφέρει υπηρεσίες αισθητικής και κλινικής δερματολογίας, εφαρμογές LASER, και δερματοχειρουργικής. Το σύστημα Laser που χρησιμοποιείται είναι το Soprano Ice, Laser αποτρίχωσης τελευταίας τεχνολογίας (πρώτη τεχνολογία solid state alex), το οποίο βραβεύθηκε σαν το καλύτερο σύστημα αποτρίχωσης για το 2015.

Derma Medical

Ιφιγενείας 73, Καλλιθέα
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP