Θεραπεία με ενέσιμο υαλουρονικό οξύ Filler σε Full Face ή γέμισμα χειλιών!

120€ από 280€ για μία (1) Θεραπεία με ενέσιμο υαλουρονικό οξύ Filler σε Full Face ή γέμισμα χειλιών, από τo δερματολογικό ιατρείo Human Perfection στο Κολωνάκι! Έκπτωση 64%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2019


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει:

Θεραπεία με ενέσιμο υαλουρονικό οξύ Filler σε Full Face ή γέμισμα χειλιών

Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.

 

Η προσφορά ισχύει για  το "Δερματολογικό ιατρείο" Human Perfection στο Κολωνάκι.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς.


Για κλείσιμο ραντεβού τηλεφωνείτε 2 μέρες νωρίτερα και για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 11.00 - 20.00.Η προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές του καταστήματος.


Μπορούν να αγορασθούν 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα για δώρο σε συγγενείς ή φίλους (έως 1 κουπόνι ανά άτομο). Αν επιθυμείτε να αγοράσετε πάνω από δύο κουπόνια για την προσφορά των 90€ ή πάνω από ένα γαι την προσφορά των 130€ (ένα κουπόνι για προσωπική χρήση) η αγορά θα πρέπει να γίνει είτε με αντικαταβολή με χρέωση του specialdeal.gr είτε με πληρωμή στα γραφεία μας (κάρτα ή μετρητά)


Η προσφορά ισχύει για νέα μέλη.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.

 

Υαλουρονικό οξύ

Αποτελεί φυσικό συστατικό του δέρματός μας που  παράγεται από τους ινοβλάστες και έχει την ιδιότητα να συγκρατεί την υγρασία στους ιστούς.
- Με αυτό τον τρόπο ενισχύει την ενυδάτωσή του και αυξάνει την αντοχή του δέρματος σε εξωτερικούς παράγοντες που μπορεί να το φθείρουν.
- Δίνει όγκο και σφριγηλότητα και ενισχύει την ελαστικότητα και την αναπλαστική του ικανότητα.
- Βοηθά στο σχηματισμό νέων κυττάρων, στην παραγωγή κολλαγόνου και προστατεύει τα κύτταρα από τις ελεύθερες ρίζες.

Διαδικασία
Το υαλουρονικό οξύ εγχύεται κάτω από την επιδερμίδα με μία πολύ λεπτή βελόνα, όπου γίνεται αποκατάσταση του ελλείμματος και το πρόσωπο αποκτά πάλι τον όγκο που έχει χάσει. Η διαδικασία είναι απόλυτα ασφαλής, εφόσον πραγματοποιηθεί από εξειδικευμένο δερματολόγο. Δεν προκαλεί αλλεργικές αντιδράσεις, καθώς αποτελεί φυσικό συστατικό του δέρματός μας.


€120.00

Έληξε !!!
Αρχική €280.00
Έκπτωση 64%
Κέρδος €160.00
16 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Human Perfection Ιδιωτικό Ιατρείο


Το Human Perfection είναι ένα ιατρικό κέντρο ομορφιάς όπου κάθε άνθρωπος μπορεί να λάβει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας και ομορφιάς, με σεβασμό στην αξιοπρέπειά του.


Το Human Perfection προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την ανανέωση του προσώπου και του σώματος, με υψηλή ποιότητα και αισθητική που προσφέρονται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.

HUMAN PERFECTION

Αναγνωστοπούλου 6, Αθήνα
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP