Όλοκληρωμένος Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου και Δερμοαπόξεση με Διαμάντι Microdermabrasion και Φυτικό Peeling!

12,49€ από 60€ για έναν Όλοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου, ή 17,50€ από 140€ για έναν Όλοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου και Δερμοαπόξεση με Διαμάντι Microdermabrasion, ή 15€ από 40€ για μία Συνεδρία Φυτικού Peeling, ή 35€ από 120€ για 3 Συνεδρίες Φυτικού Peeling (προιόντα Elements by Juliette Armand), ισχύει για γυναίκες και άνδρες, στο Κέντρο Ιατρικής Αισθητικής Μέλλον Υγείας στα Ιλίσια. Έκπτωση 70%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2018

 

Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό.


Η προσφορά περιλαμβάνει:

12,49€ από 60€ για έναν Όλοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου,

ή 17,50€ από 140€ για έναν Όλοκληρωμένο Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου και Δερμοαπόξεση με Διαμάντι Microdermabrasion,

ή 15€ από 40€ για μία  Συνεδρία Φυτικού Peeling,

ή 35€ από 120€ για 3 Συνεδρίες Φυτικού Peeling

(χρησιμοποιούνται προιόντα Elements by Juliette Armand)

Ισχύει για γυναίκες και άνδρες.


Ο Βαθύς Καθαρισμός Προσώπου περιλαμβάνει:

Ντεμακιγιάζ καιΚαθαρισμό προσώπου με γαλάκτωμα και λοσιόν

Peeling για απολέπιση

Καλμαντική κρέμα για προετοιμασία του ατμού

Ατμός 20 λεπτά για διάνοιξη πόρων

Εξαγωγή σμήγματος (Αφαίρεση φαγεσώρων, φλυκταίνων κ.λπ)

Εφαρμογή υψίσυχνων για αντισηψία

Μασάζ για τη ξεκούραση του δέρματος και τη χαλάρωση των μυών

Αντισηπτική και καλμαντική μάσκα αζουλένιο

Εφαρμογή serum-ορών ματιών, προσώπου και λαιμού, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματος

Ενυδατική-αντιηλιακή κρέμα


Διάρκεια 60-90 λεπτά.


Δερμοαπόξεση με Διαμάντι & Μικροκρυστάλλους (Diamond Microdermabrasion) 35-40'
Η Δερμοαπόξεση με διαμάντια και Μικροκρυστάλλους έχει διάρκεια 35-40 λεπτά και είναι μη επεμβατική, ασφαλής και εύκολη θεραπεία με ορατά αποτελέσματα και άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες. Επιτυγχάνει πλήρη απομάκρυση του σμήγματος και των νεκρών κυττάρων με αποτέλεσμα λείο και λαμπερό πρόσωπο. Συγκεκριμένα ενυδατώνει το δέρμα, λευκαίνει τις κηλίδες, καθυστερεί την γήρανση με αντιοξειδωτικά Ανάλογα με την ηλικία και την κατάσταση του δέρματος επιλέγεται και το mix των συστατικών προιόντων που ενδείκνυται για την θεραπεία. Με την χρήση της ειδικής κεφαλής που αποτελείται από βιομηχανοποιημένα διαμάντια εισάγονται ευεργετικές ουσίες όπως Vitamin C, Υαλουρονικό Οξύ, Salicylic Acid σε λευκαντικό ή ενυδατικό διάλυμα.

Για μεγιστοποίηση του αποτελέσματος απαιτούνται 4-5 συνεδρίες


Φυτικό Peeling

Αποτελεί μια θεραπεία «χημικής απολέπισης» μεσαίου βαθμού και συγχρόνως ταχείας ανάπλασης των κυττάρων του δέρματος. Βασίζεται στη συνδυαστική δράση απολέπισης-ανάπλασης των βοτάνων Spongilla, Fragilis και Ephydata με Α- υδρόξυ-οξέα (ΑΗΑ) σε συγκεντρώσεις μέχρι 40% και pH 2,5. Επιτυγχάνει ήπια ανανέωση προσώπου χαρίζοντας άμεση λάμψη και ενυδάτωση.

Ενδείκνυται για: Χλόασμα, Πανάδες- Δυσχρωμίες, Ακμή, Έντονη σμηγματόρροια-Λιπαρότητα, Φωτογήρανση, Γεροντική Γήρανση, Ρυτίδες, Ραβδώσεις, Επαναπροδιορισμό του οβάλ, Επιδερμική χαλάρωση προσώπου-σώματος


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα 2107293190 δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).

 

Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

 

Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.

 

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα για φίλους & συγγενείς. (ένα ανά άτομο)


Ώρες και ημέρες λειτουργίας του ιατρείου: Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-20:00


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

€12.49

Έληξε !!!
Αρχική €60.00
Έκπτωση 70%
Κέρδος €47.51
14 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Το «Αισθητικό Μέλλον», είναι εξειδικευμένο σε υπηρεσίες ομορφιάς και αγωγές αντιγήρανσης και ανάπλασης, όπως Botox, Μεσοθεραπείες, Χημικό Peeling και Υαλουρονικό Οξύ. Εδώ θα βρείτε και το Lifting με νήματα, το οποίο εφαρμόζεται με απόλυτη ασφάλεια και επιτυχία από κορυφαίο πλαστικό χειρουργό. Εξειδικεύεται στην αισθητική δερματολογία και σας εξασφαλίζει υψηλή αποτελεσματικότητα σε δερματικές παθήσεις που μεταφράζονται ως αισθητικά προβλήματα όπως: ακμή, χαλάρωση, ρυτίδες, ευρυαγγείες, ανοιχτοί πόροι, δυσχρωμίες, κηλίδες, κυτταρίτιδα κλπ.

Αισθητικό Μέλλον

Βασιλίσσης Σοφίας 54 (4ος Όροφος), Ιλίσια 11521