3 συνεδρίες Life and Diet Coaching και 12 Λιπομετρήσεις για την Ρύθμιση του Σωματικού Βάρους, από Πτυχιούχο Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, στο Κολωνάκι!

15€ από 240€ για 3 συνεδρίες Life and Diet Coaching και 12 Λιπομετρήσεις για την Ρύθμιση του Σωματικού Βάρους, από Πτυχιούχο Διαιτολόγο-Διατροφολόγο, στoν ολοκαίνουργιο χώρο της Kaloe Life στο Κολωνάκι. Έκπτωση 94%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/09/2017

Η επιχείρηση θα είναι κλειστή από 14/08 έως 20/08/2017.
 

Kάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.


Η προσφορά περιλαμβάνει:


3 Συνεδρίες Life and Diet Coaching διάρκειας 60'.


12 Λιπομετρήσεις.


Πριν την συνεδρία προσφέρεται φυσικός βιολογικός χυμός αλόης με Μαστίχα Χίου για φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού


Η προσφορά ισχύει για άνδρες και γυναίκες & για όλες τις ηλικίες άνω των 14 ετών.


Το κέντρο λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 20:00 και Σάββατο 10:00 - 16:00.


Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κλείσιμο ραντεβού στο τηλέφωνο 211 0121114 και ώρες επικοινωνίας 10:00 - 18:00.


Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.


Για ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 3 ημέρες πριν στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς σας δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Σε περίπτωση ακύρωσης ή αλλαγής του ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική ενημέρωση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.

 

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο η από συγγενείς ή φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


TIPS


«Γιατί δεν τροποποιώ τις συνήθειες μου όταν ξέρω ότι βλάπτουν την υγεία μου;»

 

«Γιατί δεν μπορώ να ολοκληρώσω ένα διατροφικό πρόγραμμα;»

 

«Γιατί μου είναι αδύνατο να διατηρήσω το βάρος μου σταθερό;»

 

«Τι είναι, άραγε, αυτό μου με δυσκολεύει στις προσπάθειές μου;»

 

Η απάντηση στα παραπάνω ερωτήματα είναι απλή: Η σχέση με το φαγητό στην πραγματικότητα κρύβει ένα παγιωμένο σύστημα αξιών που έχουμε μέσα μας και που προκύπτει από τις βασικές μας ανάγκες όπως: η ανάγκη για ασφάλεια, αγάπη, εκτίμηση από τους άλλους κοκ. Η διατροφή, λοιπόν, δεν είναι μόνο θέμα βάρους, ποσοτήτων και θερμίδων, είναι κάτι πιο βαθύ, είναι θέμα σκέψης!

 

Στο Experience Center Kaloe Life αποφασίσαμε να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε και να κατανοήσετε αυτήν την σκέψη! Πιο συγκεκριμένα, θα σας βοηθήσουμε:

 

* Στην εμπέδωση των δυνατοτήτων και των αδυναμιών σας.

 

* Στον εντοπισμό και στην επίλυση προβλημάτων. Θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά όλα όσα «σαμποτάρουν» την προσπάθεια σας.

 

* Στην ανεύρεση υγειών μεθόδων για την επίτευξη στόχων. Μαζί θα βρούμε τους τρόπους που οδηγούν στην βελτίωση του τρόπου ζωής σας, ανάλογα με την προσωπικότητα και τις ανάγκες σας.

 

* Στην διατήρηση των αποφάσεων που πήρατε.

 

* Στην αναγνώριση των επιτυχιών σας.

 

* Στην ανάπτυξη νέων τρόπων αντιμετώπισης του στρες και των αρνητικών συναισθημάτων, που στο παρελθόν σας οδηγούσαν σε λανθασμένες και μη ωφέλιμες συμπεριφορές.

 

Με άλλα λόγια, το Kaloe Life πρωτοπορεί λέγοντας ΟΧΙ στο διατροφικό πλάνο και την διαιτολογία με γραμμάρια και προσεγγίζοντας την διατροφή συμβουλευτικά. Στόχος και σκοπός είναι να διασφαλιστεί ολοκληρωμένα η υγεία και ευεξία σας, τροποποιώντας λανθασμένες διατροφικές συνήθειες -θεμέλιος λίθος της παχυσαρκίας- και χτίζοντας υψηλές διατροφικές αντιλήψεις.

 

Η Διαιτολογία και το Life Wellness Coaching συνεργάζονται μοναδικά σε ένα ταξίδι αυτοαποκάλυψης του εαυτού σας, των κρυφών δυναμικών σας και των βαθύτερων επιθυμιών σας για μια υπέροχη ζωή, όπου απολαμβάνετε συνειδητά κάθε στιγμή της!

 

Λίγα λόγια για την Διατροφική Συμβουλευτική

 

Η διατροφική συμβουλευτική ξεκινά με την εμπέδωση της επιστήμης της διατροφής, των βασικών διατροφικών κατευθυντήριων γραμμών και των μεθόδων εκπαίδευσης διατροφικών συστάσεων έτσι ώστε να είναι εύκολα κατανοητή. Στόχος της είναι το άτομο να μπορεί να εντοπίσει, να καλλιεργήσει και να ενεργοποιήσει τα κίνητρά του για να αλλάξει συμπεριφορά.

 

Βασικές Κατευθύνσεις:

 

1) ΑΥΤΟ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ

 

2) ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ

 

3) ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΕΠΑΝΕΚΤΙΜΗΣΗ

 

4) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

 

5) ΑΥΤΟ-ΕΠΑΝΕΚΤΙΜΗΣΗ

 

6) ΈΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΩΝ

 

7) ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑΣ

 

8) ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ

 

9) ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

 

10) ΑΥΤΟ-ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ

 

Τι θα κάνετε; Θα ανακαλύψετε τι βρίσκεται πίσω από τον τρόπο που τρέφεστε!

 

Και πιο συγκεκριμένα:

 

1. Αξιολόγηση των διατροφικών αναγκών.

 

2. Καθορισμό προτεραιοτήτων και στόχων

 

3. Διατροφικό προφίλ: Λήψη διατροφικού ιστορικού και ιστορικό προηγούμενων διατροφών και προσπαθειών απώλειας ή γενικά τροποποίησης σωματικού βάρους. Διάρκεια προσπάθειας, ιστορικό επιτυχίας προγραμμάτων και αιτιολογία αποτυχίας ή/και διακοπής.

 

4. Αναφορά στην αιτιολογία του γιατί η διατροφή και όχι η δίαιτα είναι τόσο σημαντική.

 

5. Βελτίωση διατροφικής συμπεριφοράς ανάλογα με τις ανάγκες.

€15.00

Έληξε !!!
Αρχική €240.00
Έκπτωση 94%
Κέρδος €225.00
17 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Λίγα λόγια για το Kaloe Life


To Kaloe Life είναι το Experience Center της ελληνικής εταιρείας Kaloe.


Πρόκειται για έναν χώρο υψηλής αισθητικής που δημιουργήθηκε για να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, ευεξίας και ομορφιάς. Ένας χώρος που υπόσχεται να σας μυήσει στην φιλοσοφία της αλόης και να αποκαλύψει τον πιο εντυπωσιακό εαυτό σας.


Τοποθετημένο στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι, το Kaloe Life έρχεται να προτείνει μια διαφορετική, πιο ολιστική, προσέγγιση της ομορφιάς και της υγείας.


Πεποίθησή μας είναι πως η εξωτερική εικόνα έχει άμεση σχέση με την εσωτερική ηρεμία και γι’ αυτό κάθε υπηρεσία μας συνδυάζεται με Life Coaching.


Πιο συγκεκριμένα, το ειδικά καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό του Kaloe Life, αποτελούμενο από ψυχολόγους, διαιτολόγους και αισθητικούς, εστιάζει στην εκπαίδευση του μυαλού με σκοπό την μόνιμη αλλαγή των ανθυγιεινών συνηθειών.

Διεύθυνση

Ζαλοκώστα 9, ΚολωνάκιΆλλες Προσφορές