Θεραπεία Κρυολιπόλυσης Hironic για άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα στην Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους!

150€ από 500€ για μια (1) Θεραπεία Κρυολιπόλυσης με το μοναδικό μηχάνημα Hironic για άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα στην Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους! Η Κρυολιπολυση Hironic η μοναδική με έξι κεφαλές εφαρμογής με μέγιστη αφαίρεση λίπους σε μια μόνο συνεδρια, στο Athens Derma Clinic (πλησίον μετρό Ευαγγελισμός). Έκπτωση 70%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2018


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει: 


Μια θεραπεία Θεραπεία Κρυολιπόλυσης Hironic για άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα στην Καταπολέμηση της Κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.


Εγκεκριμένο από τον εθνικό οργανισμό φαρμάκων της Αμερικής FDA.


Η Κρυολιπολυση Hironic η μοναδική με έξι κεφαλές εφαρμογής οι οποίες προσαρμόζονται και στις πιο δύσκολες περιοχές του σώματος με μέγιστη αφαίρεση λίπους σε μια μόνο συνεδρια!


ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

1)ΕΞΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΚΕΦΑΛΩΝ

2)ΔΙΠΛΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

3)LCD ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ ΧΕΙΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ

4)ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟ ΨΥΚΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΣΤΟΥΣ -9c ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙΜΟΝΙΜΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΧΟΥΣ

ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΩΔΥΝΑ ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για κλείσιμο ραντεβού τηλεφωνείτε 2 μέρες νωρίτερα και για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Η προσφορά ισχύει μόνο με την αγορά του κουπονιού από το Specialdeal.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 5 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.

 
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα (πιστωτική,χρεωστική), με paypal, με viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε.
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.

€150.00

Έληξε !!!
Αρχική €500.00
Έκπτωση 70%
Κέρδος €350.00
12 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Η Athens Derma Clinic εξειδικεύεται στη δερματολογία, την αισθητική ιατρική και την δερματοχειρουργική.

Έχει εξασφαλίσει αποκλειστική συνεργασία με έγκριτους ιατρούς οι οποίοι δραστηριοποιούνται κυρίως στο εξωτερικό και έχουν εξειδικευτεί στους τομείς της μεταμόσχευσης μαλλιών και της πλαστικής χειρουργικής.


Διευθυντής της Αthens Derma Clinic είναι ο ιατρός Δεληγιάννης Παναγιώτης, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος με δεκαετή εμπειρία στον τομέα της κλινικής και αισθητικής δερματολογίας. Απόφοιτος της ιατρικής σχολής του ΔΠΘ, κάτοχος διδακτορικού διπλώματος και ειδικευθείς στο νοσοκομείο Α. Συγγρός.


Ο ιατρός έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό συνεδρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και έχει επιστημονικό έργο με άρθρα και εργασίες.

Διεύθυνση

Σπύρου Μερκούρη 28, Παγκράτι
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP