Γεύμα Ελληνικής Κουζίνας για 2 Άτομα, με Ελεύθερη Επιλογή, στο Στεριά & Θάλασσα στη Λυκόβρυση!

17,50€ από 35€ για ένα Γεύμα Ελληνικής Κουζίνας για 2 Άτομα, με Ελεύθερη Επιλογή, στο Στεριά & Θάλασσα στη Λυκόβρυση! Ένας χώρος που συνδυάζει αρμονικά εικόνες στεριάς και θάλασσας με εκλεκτούς παραδοσιακούς μεζέδες. Έκπτωση 50%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/11/2018

Η επιχείρηση θα είναι κλειστή λόγω διακοπών από 30/07-26/08/2018.


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Η προσφορά περιλαμβάνει:

17,50€ από 35€ για ένα Γεύμα Ελληνικής Κουζίνας για 2 Άτομα, με Ελεύθερη Επιλογή, στο Στεριά & Θάλασσα στη Λυκόβρυση! Έκπτωση 50%.

Κάθε κουπόνι είναι για δύο άτομα και περιλαμβάνει ελεύθερη επιλογή από τον γενικό κατάλογο αξίας 35€

Για να δείτε το Menu πατήστε ΕΔΩ. και ΕΔΩ τα πιάτα ημέρα


Εξαιρούνται ποτά, αναψυκτικά και επιδόρπια

Κάθε υπέρβαση αυτού του ποσού θα πρέπει να καταβληθεί απευθείας στο εστιατόριο


Απαραίτητες οι κρατήσεις στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού.


Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά κουπονιού από το specialdeal.gr.


Κάθε κουπόνι είναι για 2 άτομα. Ο αριθμός των ατόμων ανά κράτηση, πρέπει να είναι αντίστοιχος ή μεγαλύτερος του αριθμού των ατόμων που αναγράφονται στα κουπόνια. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως 6 κουπόνια ανά κράτηση.


To εστιατόριο διατίθεται για κάθε είδους Δεξιώσεις/Εκδηλώσεις (Γάμους, Βαφτίσεις, Γιορτές, Party, Χορούς, Event κτλ..) σε εξαιρετικές τιμές με πλήρες μενού από 15€!


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.


Τα κουπόνια μπορούν να αγοραστούν για προσωπική χρήση ή με τη μορφή δώρου.


Απαραίτητη η επίδειξη εκτυπωμένου κουπονιού πριν την παραγγελία


Η επιχείρηση Δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal σε συνεργασία με το exodos μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


€17.50

Έληξε !!!
Αρχική €35.00
Έκπτωση 50%
Κέρδος €17.50
7 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Το «Στεριά & Θάλασσα» είναι ένας φιλόξενος ανακαινισμένος χώρος γεμάτος χρώμα και ευχάριστες διακοσμητικές πινελιές όπου μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας επιλέγοντας πιάτα με τα καλύτερα φρέσκα υλικά που σίγουρα θα σας κερδίσουν. Ο χώρος μας και το πάντα χαμογελαστό προσωπικό μας διατίθεται επίσης για τον εορτασμό των δικών σας σημαντικών στιγμών που θέλετε να μοιραστείτε με οικογένεια και φίλους και διαμορφώνεται κατάλληλα ώστε να σας μείνουν αξέχαστες.

το «Στεριά & Θάλασσα» μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας επιλέγοντας πιάτα με τα καλύτερα φρέσκα υλικά που σίγουρα θα σας κερδίσουν. Μοναδικές σαλάτες με εξωτικό άρωμα αλλά και κλασσικές. Υπέροχα ορεκτικά φτιαγμένα με υλικά Π.Ο.Π. αλλά και καλομαγειρεμένα πιάτα με κρέας ή θαλασσινά, σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε, παρέχοντας σας μια αίσθηση πολυτέλειας σε απόλυτα προσγειωμένες τιμές.

Στεριά & Θάλασσα

Γρηγορίου Λαμπράκη 9, Λυκόβρυση 14123