Πλούσιο μενού μεσογειακών γεύσεων για 2 άτομα, ελεύθερης επιλογής από τον κατάλογο του εστιατορίου Λαδόκολλα by Bowling!

18€ από 30€ για ένα Πλούσιο γεύμα μεσογειακών γεύσεων για 2 άτομα, με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο του εστιατορίου Λαδόκολλα by Bowling Center, στον Προφήτη Ηλία του Πειραιά με καταπληκτική θέα! Έκπτωση 40%!

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/06/2018


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει ένα μενού μεσογειακών γεύσεων 2 ατόμων με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο αξίας 26€.


Για να δείτε τον κατάλογο πατήστε ΕΔΩ.


Η κουζίνα του εστιατορίου κινείται σε πλούσιες επιλογές όπως  καλοψημένα κρεατικά που συναντάμε συνήθως μόνο στα χωριά,  μοσχαράκι στη στάμνα (μαζί με το ρόπαλο για σπάσιμο της στάμνας - must) αλλά και διάφορα μαγειρευτά ημέρας. Επιπλέον μπορείτε να απολαύσετε τη γευστικότατη πίτσα με χωριάτικη ζύμη βγαλμένη από το ξυλόφουρνο καθώς  και τις μακαρονάδες φούρνου. Επίσης οι λάτρεις τών θαλασσινών δε θα μείνουν παραπονεμένοι καθώς μπορούν να επιλέξουν από το πλούσιο κατάλογο μικρά ψαράκια, μεζέδες θαλασσινών κ.α.


Ημέρες & ώρες εξυπηρέτησης: Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 – 00:00

 

Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).

Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.

 Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή υπό τη μορφή δώρου.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

€18.00

Έληξε !!!
Αρχική €30.00
Έκπτωση 40%
Κέρδος €12.00
15 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης