Full Body Μασάζ 60’ με επιλογή από Tuina ή Thai Oil ή Cold Stone Massage για ένα άτομο ή δύο άτομα με δυνατότητα εξυπηρέτησης σε κοινό δωμάτιο!

18€ από 45€ για ένα Full Body Μασάζ με επιλογή από: Tuina Massage, Thai Oil ή Cold Stone Massage διάρκειας 60 λεπτών για ένα άτομο ή 32€ από 90€ για 2 άτομα με δυνατότητα εξυπηρέτησης ταυτόχρονα σε κοινό δωμάτιο, στο Rose Spa στους Αμπελόκηπους (πλησίον σταθμός μετρό Πανόρμου). Έκπτωση 60%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2018


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Η προσφορά αφορά τις παρακάτω επιλογές:

18€ για ένα άτομο

ή

32€ για δύο άτομα με δυνατότητα εξυπηρέτησης ταυτόχρονα σε κοινό δωμάτιο


Περιλαμβάνει ένα Full Body Μασάζ διάρκειας 60’ με επιλογή από Tuina ή Thai Oil ή Cold Stone Massage.


Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή 12:00-20:00 και Σάββατο 10:00-18:00


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Η επιχείρηση Δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Η προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλες προσφορές του καταστήματος.


Μπορούν να αγορασθούν πολλαπλά κουπόνια από τον ίδιο χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.


Tuina Massage

Το Tuina μασάζ είναι η παλαιότερη μέθοδος μασάζ στην ιστορία της Κίνας, έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως για τη φροντίδα υγείας και τη θεραπεία ασθενειών. Ο μασέζ χρησιμοποιήσει τα χέρια, αγκώνες ή άλλα μέρη του σώματος του, με ιδιαίτερη τεχνική σε σημεία επιφάνειας του ανθρώπινου σώματος, έτσι ώστε να ρυθμίσει τις φυσιολογικές και παθολογικές καταστάσεις του σώματος, για την επίτευξη της ανάκτησης και πρόληψης των ασθενειών. Το Tuina μασάζ ανήκει στην εξωτερική θεραπεία της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής. Το Tuina μασάζ είναι πολύ χρήσιμο για την ανακούφιση από την κούραση των μυών και την πνευματική ένταση που προκαλείται από την εντατική εργασία, να βοηθήσει ανθρώπους κατά της αϋπνίας, την πρόληψη των κρυολογημάτων, κλπ.


Thai massage
Το Thai massage, είναι η πιο διαδεδομένη μορφή μασάζ βαθιάς χαλάρωσης και ξεκούρασης. Θα αναζωογωνήσει το σώμα και το πνεύμα σας και θα αισθανθείτε χαλαρωμένοι, ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια. Η θεραπεία τονώνει το σώμα και έχει ευεργετικά αποτελέσματα στους συνδέσμους και τα νεύρα, καθώς και στην κυκλοφορία του αίματος, τη λεμφική ροή, και νευρικά τμήματα


Cold Stone Massage

Ένα αναζωογονητικό, δροσερό μασάζ με κρύες πέτρες από λευκό μάρμαρο ιδανικό για όσους θέλουν να χαλαρώσουν αλλά και για όσους υποφέρουν από μυϊκούς πόνους και τενοντίτιδες!

Οι κρύες πέτρες θα βοηθήσουν στη θεραπεία των φλεγμονών που έχει το σώμα σας χωρίς να σας κάψουν όπως θα μπορούσε να συμβείμε το πάγο, γιατί πολύ απλά κρατούν τη κρύα τους θερμοκρασία όσο χρειάζεται και μετά γίνονται ένα με τη θερμοκρασία του σώματος!€18.00

Έληξε !!!
Αρχική €45.00
Έκπτωση 60%
Κέρδος €27.00
9 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Καλωσορίσατε στο Rose Spa

Ένα χώρο φιλόξενο, φιλικό, που τον νιώθετε δικό σας. Με υπηρεσίες ωφέλιμες πάντα για την υγεία σας και την αναζωογόνηση του σώματος και της ψυχής σας.

Οι θεραπευτές του Rose Spa έχουν σπουδάσει όλοι φυσικοθεραπεία και έχουν εξειδικευτεί στις υπηρεσίες που προσφέρει το Rose Spa, αγαπούν τη δουλειά τους και είναι πάντα πρόθυμοι να απαντήσουν σε όλες τις απορίες σας και να σας προτείνουν την καταλληλότερη θεραπεία για εσάς!

Εδώ τίποτα δεν είναι απρόσωπο, κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Μπορείτε να συζητήσετε μαζί μου ή με τους θεραπευτές του κέντρου ότι σας προβληματίζει και να βρούμε μαζί τις ιδανικές για εσάς υπηρεσίες.

Rose Spa

Τζαβέλα 11,
Ζεφύρι - Άνω Λιόσια (μόλις 2 λεπτά από την έξοδο 6 της Αττικής οδού)
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP