Πλήρης στοματικός έλεγχος και Καθαρισμός δοντιών με υπερήχους τελευταίας γενιάς!

19€ από 80€ για ένα Πλήρη στοματικό έλεγχο και ένα καθαρισμό δοντιών με υπερήχους τελευταίας γενιάς, αφαίρεση πέτρας και χρωστικών, στίλβωση και σοδοβολή ή ένα σφράγισμα ή εξαγωγή οδόντος, ή 39€ και για τις τρείς υπηρεσίες, για δόντια γεμάτα λάμψη και υγεία, στο Μέλλον Υγείας στο κέντρο της Αθήνας. Έκπτωση 76%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/03/2018


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό.


Κουπόνι 19€ περιλαμβάνει 2 υπηρεσίες:


- Στοματικό έλεγχο για ανίχνευση οποιουδήποτε στοματικού προβλήματος.

- Ολοκληρωμένο καθαρισμό των δοντιών σας, που περιλαμβάνει έλεγχο και καθαρισμό, αφαίρεση πέτρας και χρωστικών κηλίδων με υπερήχους τελευταίας γενιάς, στίλβωση και σοδοβολή

ή

Ένα σφράγισμα ή μία εξαγωγή οδόντος (εξαιρούνται οι φρονιμίτες). Η προσφορά αφορά σε δόντια που σφραγίζονται για πρώτη φορά και δεν αφορά τυχούσες ανασυστάσεις δοντιών με άξονες ή αντικαταστάσεις παλαιών εμφράξεων αμαλγάματος.


Κουπόνι 39€ περιλαμβάνει 3 υπηρεσίες:

 - Στοματικό έλεγχο για ανίχνευση οποιουδήποτε στοματικού προβλήματος.

 - Ολοκληρωμένο καθαρισμό των δοντιών σας, που περιλαμβάνει έλεγχο και καθαρισμό, αφαίρεση πέτρας και χρωστικών κηλίδων με υπερήχους τελευταίας γενιάς, στίλβωση και σοδοβολή

 - Ένα σφράγισμα ή μία εξαγωγή οδόντος (εξαιρούνται οι φρονιμίτες). Η προσφορά αφορά σε δόντια που σφραγίζονται για πρώτη φορά και δεν αφορά τυχούσες ανασυστάσεις δοντιών με άξονες ή αντικαταστάσεις παλαιών εμφράξεων αμαλγάματος.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).

 

Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

 

Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.

 

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα για φίλους & συγγενείς. (ένα άνα άτομο)


Ώρες και ημέρες λειτουργίας του ιατρείου από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-13:00 και 17:30-20:30.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


€19.00

Έληξε !!!
Αρχική €80.00
Έκπτωση 76%
Κέρδος €61.00
22 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Άλλες Προσφορές