Ένα μήνα συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα & χρήση των οργάνων εκγύμνασης, στο Entasis Fitness Gym στο Αιγάλεω!

19€ για ένα (1) μήνα συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα & χρήση των οργάνων εκγύμνασης στο Entasis Fitness Gym στο Αιγάλεω. Προγράμματα Pilates Mat, Abs & Hips, Aerobic, Step, Bar, Stretch, Sculpt και ακόμα προπόνηση σε Mini Group Personal, 1 Συνεδρία σε Pilates Reformer και 1 προπόνηση Cross Training! Αρχικής αξίας 45€. Έκπτωση 58%!

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2019


Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 2103617102 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-18:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά τηναγορά.


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό, ισχύει για άνδρες και γυναίκες.

 

Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται ένα μήνα μετά την ημέρα του πρώτου μαθήματος ή σε δέκα συμμετοχές στο πρόγραμμα TRX.

 

Το κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει:

  - 1 μήνα χρήση οργάνων ενδυνάμωσης
   - 1 μήνα συμμετοχή στα ομαδικά προγράμματα (pilates mat,abs&hips,aerobic,step,bar,stretch,sculpt)
   - 1 προπόνηση mini group personal
   - 1 συνεδρία pilates reformer
   - 1 προπόνηση cross training  

 


Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ

Η τιμή ισχύει αποκλειστικά για αγορά μέσω του SpecialDeal.gr σε συνεργασία με το GIMNASTIRIO.GR.

Η προσφορά δεν ισχύει για τα εγγεγραμμένα μέλη του γυμναστηρίου.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς.

 

Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.


Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!

 
Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.

 
Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα κουπόνια υπό μορφή δώρου για φίλους & συγγενείς (ένα ανά όνομα)

 
Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.


€19.00

Έληξε !!!
Αρχική €45.00
Έκπτωση 58%
Κέρδος €26.00
8 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Το Entasis Fitness Gym ξεκήνισε να γράφει την δική του ιστορία στον αθλητικό χώρο απο το 1966 στον χώρο του Αιγάλεω και συνεχίζει με επισφαλή τον Στουπάκη Θ. Βαλκανιονίκη και πρωταθλητή Ελλάδος για 4 συνεχόμενες χρονιές…
 
Η προτίμηση και η εμπιστοσύνη που μας δείχνετε, σε συνδυασμό με την αρίστη παροχή υπηρεσιών που διαθέτουμε ,εξασφαλίζουν την συνέχιση της πορείας αυτής…Να κάνουμε δηλαδή το fitness τρόπο ζωής για όλους…Γιατί με τη γυμναστική θα έχετε ένα υγειή και δυνατό οργανισμό…καθώς θα εκπλαγείτε όταν ανακαλύψτε μαζί μας ,ότι μπορείτε να κάνετε θεαματικά πράγματα με το σώμα σας, να μικρύνετε ή να μεγαλώσετε μέρη του, να απαλλαχτείτε από το περιττό λίπος… να έχετε την εικόνα που πάντα επιθυμούσατε.
 
ΤΟ ENTASIS διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις, άρτιο εξοπλισμό και κατάλληλα επιστημoνικό προσωπικό και στεγάζεται σε ένα χώρο 700 τμ.
 

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης προγραμμάτων με στόχο την ευεξία, την καλή φυσική κατάσταση, και την βελτίωση της υγείας. Προγράμματα της LesMills (bodypump ,bodyattack ,bodyvive,CXWORX,bodycompat…) και επίσης TRX, YOGA, PILATES και PILATES REFORMER ZUMBA & πολλά αλλά που θα ικανοποιούσαν ακόμα κι τους ποιο δύσκολους

Διεύθυνση

Θηβών 357
ΑιγάλεωΠατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP