Πρόγραμμα εκγύμνασης Combat Fitness για ένα μήνα με μαθήματα 3 φορές την εβδομάδα!

19€ για πρόγραμμα εκγύμνασης Combat Fitness για 1 μήνα με μαθήματα 3 φορές την εβδομάδα, το εξαιρετικά εθιστικό και αποτελεσματικό πρόγραμμα. Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα θα παρατηρήσετε αύξηση της μυϊκής μάζας, της φυσικής δύναμης, της ενεργητικότητας και της αντοχής και δραστική μείωση του λίπους, από την Human Development στους Αμπελόκηπους (πλησίον μετρό). Άρχική αξία 40€. Έκπτωση 53%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 28/02/2018


Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και η προσφορά περιλαμβάνει:


Ένα Πρόγραμμα εκγύμνασης Combat Fitness για ένα μήνα με μαθήματα 3 φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, ώρες 20:00 – 21:00).

 

Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε.Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνι ανά άτομο και απεριόριστα με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (έως 1 στον καθένα).

 

Δεν χρειάζεται να εκτυπώσετε το κουπόνι, μετά την αγορά του κουπονιού καλείτε στην εταιρεία και το στέλνετε στο email τους.


TIPS

Προγράμματα Fitness υπάρχουν πολλά, Combat Fitness όμως ένα!

Γνωρίζοντας ότι στόχος όλων είναι η καλή φυσική κατάσταση, έχουμε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο σε πολίτες που επιθυμούν την υγεία και την εμφάνισή τους να βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα για να αντιμετωπίσουν κατά μέτωπο την ζωή!

Το Combat Fitness είναι κατάλληλο για άνδρες και γυναίκες άνω των 15 ετών. Σώμα γραμμωμένο και πραγματικά δυνατό και γυμνασμένο, σε μικρό χρονικό διάστημα. Αύξηση της αντοχής, της δύναμης, της ευελιξίας και της ευεξίας!

Το πρόγραμμα άσκησης εκτελείται σε κύκλους, σε στυλ Functional Cross Training. Ξεκινάμε από το 1ο επίπεδο Light, για ανθρώπους χωρίς φυσική κατάσταση, συνεχίζουμε στα επίπεδα Medium και Intensive και καταλήγουμε στο 4ο, το High Impact, με έντονα στοιχεία Combat!

Ο ασκούμενος μπορεί να ξεκινήσει ή να σταματήσει σε όποιο επίπεδο επιθυμεί από το πρώτο μέχρι και το τέταρτο. Το σύνολο των σταδίων 1-4 μπορεί να διαρκέσει από 30 έως 60 λεπτά καθαρής δράσης ανάλογα με τις αντοχές του καθενός.

- Επίπεδο 1 : Light

- Επίπεδο 2 : Medium
- 
Επίπεδο 3 : Intensive

- Επίπεδο 4 : High Impact (με στοιχεία Combat)

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO


€19.00

Έληξε !!!
Αρχική €40.00
Έκπτωση 53%
Κέρδος €21.00
14 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Η εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2016, με στόχο την εκπαίδευση των ανθρώπων σε κάθε τομέα που μπορεί να βελτιώσει τη ζωή του. Δραστηριοποιείται στους τομείς της Υγείας, της Ασφάλειας, της Τεχνολογίας και της γενικότερης Ευημερίας. Τα σεμινάρια διενεργούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Η δράση της Ανθρώπινης Ανάπτυξης δεν περιορίζεται στην ατομική ευημερία αλλά κυρίως στη συλλογική. Αυτό σημαίνει ότι βλέπουμε την κοινωνία σαν ένα σύνολο και τα θέματα που αναπτύσσουμε είναι τόσο μικρής όσο και μεγάλης κλίμακας, εμπλέκοντας ταυτόχρονα όλο και περισσότερα μέλη. Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της ομάδας της Ανθρώπινης Ανάπτυξης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6942.41.42.98 για να ενημερωθείτε για τη δράση μας και για όλες τις λεπτομέρειες.

Human Development

Γερμανού Καραβαγγέλη 1 και Πουλίου 18, Αμπελόκηποι
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές