Πρόγραμμα Yoga για 1 Μήνα (8 Μαθήματα) για άνδρες & γυναίκες, ιδανική για ευλυγισία και αύξηση μυϊκής μάζας!

19€ για Πρόγραμμα Yoga για 1 Μήνα (8 Μαθήματα) για άνδρες & γυναίκες, ιδανική για ευλυγισία και αύξηση μυϊκής μάζας, με σημαντική βελτίωση της στάσης του σώματος και της ψυχικής ηρεμίας, από την Human Development στους Αμπελόκηπους (πλησίον μετρό). Άρχική αξία 50€. Έκπτωση 62%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 28/02/2018


Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και η προσφορά περιλαμβάνει:

19€ για Πρόγραμμα Yoga για 1 Μήνα (8 Μαθήματα) για άνδρες & γυναίκες, ιδανική για ευλυγισία και αύξηση μυϊκής μάζας, με σημαντική βελτίωση της στάσης του σώματος και της ψυχικής ηρεμίας, από την Human Development στους Αμπελόκηπους (πλησίον μετρό). Άρχική αξία 50€. Έκπτωση 62%.

Τρίτη και Παρασκευή: 19:30 με 21:00

 

Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε.Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνι ανά άτομο και απεριόριστα με τη μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς (έως 1 στον καθένα).

 

Δεν χρειάζεται να εκτυπώσετε το κουπόνι, μετά την αγορά καλείτε στην εταιρεία και το στέλνετε στο email τους.


TIPS

Η Yoga είναι ιδανική για ευλυγισία και αύξηση μυϊκής μάζας. Βλέπουμε γρήγορα σημαντική βελτίωση της στάσης του σώματος. Βοηθάει στην ανθεκτικότητα αρθρώσεων, χόνδρων και οστών, καταπολεμώντας την οστεοπόρωση και τον εκφυλισμό των αρθρώσεων. Παράλληλα μας χαρίζει πνευματική και ψυχική ισορροπία και μας χαλαρώνει από το άγχος και τους απαιτητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.

 

Αν θεωρήσουμε ότι είμαστε ένα κομμάτι γης, τότε η γιόγκα είναι ένα εργαλείο που θα μας βοηθήσει να καθαριστούμε από τις πέτρες και τα άγρια χόρτα ώστε να αποκαλυφθεί ένα υπέροχο χωράφι με απεριόριστες δυνατότητες. Ο Αληθινός μας Εαυτός.

 

Με Ευγένεια και Αγάπη χρησιμοποιούμε το σώμα μας και το μεταμορφώνουμε προσεγγίζοντας τις νέες στάσεις που διδασκόμαστε. Με Επιμονή και με Τιμιότητα ως προς τις αληθινές μας δυνατότητες κατακτούμε Δύναμη και Ευλυγισία, που σιγά σιγά θα μας οδηγήσουν έξω από την ζώνη βολέματος και συνηθειών που δεν μας εξυπηρετούν πια, στο ταξίδι της εξέλιξής μας.

 

Μέσω των αναπνευστικών τεχνικών και την εφαρμογή τους και μέσα στις στάσεις, κατακτούμε μια αίσθηση ηρεμίας και συνειδητοποιούμε την επαφή μας με το Εδώ και Τώρα. Το Δώρο του Παρόντος. Καλό μας ταξίδι!

 

€19.00

Έληξε !!!
Αρχική €50.00
Έκπτωση 62%
Κέρδος €31.00
6 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Η εταιρεία Ανθρώπινη Ανάπτυξη δημιουργήθηκε τον Ιούνιο του 2016, με στόχο την εκπαίδευση των ανθρώπων σε κάθε τομέα που μπορεί να βελτιώσει τη ζωή του. Δραστηριοποιείται στους τομείς της Υγείας, της Ασφάλειας, της Τεχνολογίας και της γενικότερης Ευημερίας. Τα σεμινάρια διενεργούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας.

Η δράση της Ανθρώπινης Ανάπτυξης δεν περιορίζεται στην ατομική ευημερία αλλά κυρίως στη συλλογική. Αυτό σημαίνει ότι βλέπουμε την κοινωνία σαν ένα σύνολο και τα θέματα που αναπτύσσουμε είναι τόσο μικρής όσο και μεγάλης κλίμακας, εμπλέκοντας ταυτόχρονα όλο και περισσότερα μέλη. Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος της ομάδας της Ανθρώπινης Ανάπτυξης, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 6942.41.42.98 για να ενημερωθείτε για τη δράση μας και για όλες τις λεπτομέρειες.

Human Development

Γερμανού Καραβαγγέλη 1 και Πουλίου 18, Αμπελόκηποι
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές