6 Καταδύσεις και 5 Θεωρητικά Μαθήματα για την απόκτηση διπλώματος πρώτου επιπέδου αυτόνομης κατάδυσης!

190€ από 300€ για μία Ολοκληρωμένη Εκμάθηση Κατάδυσης που περιλαμβάνει 6 Καταδύσεις και 5 Θεωρητικά Μαθήματα για την απόκτηση διπλώματος πρώτου επιπέδου αυτόνομης κατάδυσης μέχρι 18 μέτρα, από την Σχολή Κατάδυσης Dive Blue Dream στους Αγίους Αναργύρους! Έκπτωση 37%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2018

Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και η προσφορά περιλαμβάνει:

190€ από 300€ για μία Ολοκληρωμένη Εκμάθηση Κατάδυσης που περιλαμβάνει 6 Καταδύσεις και 5 Θεωρητικά Μαθήματα για να μπορέσετε να ασχοληθείτε με την κατάδυση επαγγελματικά, από την Σχολή Κατάδυσης Dive Blue Dream στους Αγίους Αναργύρους! Έκπτωση 37%.

Για το Βιβλίο Κατάδυσης και το Πτυχίο SSI υπάρχει επιπλέον χρέωση απευθείας στην επιχείρηση


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).

 
Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.

 
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα (πιστωτική,χρεωστική), με paypal, με viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε.
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).

 

Ωράριο: Δευτέρα 10:00 εως 15:00, Τρίτη εως κ Παρασκευή 10:00 εως 18:00, Σάββατο 10:00 εως 15:00


Μπορούν να αγορασθούν πολλαπλά κουπόνια για προσωπική χρήση ή για δώρο σε συγγενείς ή φίλους.

 
Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

 

€190.00

Έληξε !!!
Αρχική €300.00
Έκπτωση 37%
Κέρδος €110.00
14 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Η σχολή καταδύσεων Dive Blue Dream ιδρύθηκε το 2010 με έδρα στους Αγ. Αναργύρους. Εκπροσωπεί δύο από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παγκοσμίως, την PADI και την SSI. Λειτουργεί σύμφωνα με τον καταδυτικό νόμο 3409/05 και πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται.

Στη σχολή πραγματοποιούνται καταδύσεις όλων των επιπέδων και στους δύο οργανισμούς PADI/SSI, σε ολιγομελή και ευέλικτα τμήματα και με μόνο γνώμονα την σωστή, ασφαλή και διασκεδαστική εκμάθηση. Η σχολή λειτουργεί όλο το έτος και διαθέτει προγράμματα για παιδιά και για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Dive Blue Dream

Σοφοκλή Βενιζέλου 105 Άγιοι Ανάργυροι
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP