Μηνιαία Συνδρομή σε ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια των Νοτίων Προαστίων το Urban Arena!

19,90€ από 49€ για μία Μηνιαία Συνδρομή σε ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια των Νοτίων Προαστίων το Urban Arena, στο κέντρο της Γλυφάδας. Έκπτωση 59%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2018


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.

19,90€ από 49€ για μία Μηνιαία Συνδρομή σε ένα από τα καλύτερα γυμναστήρια των Νοτίων Προαστίων το Urban Arena, στο κέντρο της Γλυφάδας. Έκπτωση 59%.

 

Η προσφορά ισχύει μόνο για νέα μέλη.


Η προσφορά ισχύει μόνο για εναν μήνα συνδρομής και δεν λειτουργεί συνδυαστικά.


Το Γυμναστήριο δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού ή των κωδικών του


Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Μπορούν να αγοραστούν 1 κουπόνι ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

 

€19.90

Έληξε !!!
Αρχική €49.00
Έκπτωση 59%
Κέρδος €29.10
17 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Η γυμναστική δεν είναι μόνο θέμα ωραίας εμφάνισης αλλά και θέμα υγείας.Η διατήρηση της καλής φυσικής κατάστασης των μελών μας είναι δεδομένη.

Δημιουργήσαμε λοιπόν έναν άρτια εξοπλισμένο χώρο, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας , τηρώντας πάντα τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας, ιδανική και φιλική ατμόσφαιρα, με άρτια εκπαιδευμένους γυμναστές έτοιμους να σχεδιάσουν το προσωπικό σας πρόγραμμα προσαρμοσμένο στο δικό σας στόχο και χρόνο.

Σας περιμένουμε λοιπόν να ασκήσουμε μαζί το πιο όμορφο δικαίωμα που έχουμε, το δικαίωμα μας στην υγεία και στην ομορφιά.

URBAN ARENA

Α. Λαζαράκη 59, Γλυφάδα
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές