2 Συνεχόμενες ώρες με 4 διαφορετικά είδη μασάζ για 1 ή 2 άτομα!

2 Συνεχόμενες ώρες πολυτελούς χαλάρωσης για 1 ή 2 άτομα! 29€ από 100€ για 2 Συνεχόμενες ώρες με 4 διαφορετικά είδη μασάζ (Traditional Thai 30',Thai oil 45', Antimigraine Head massage 15', Foot Reflexology 30') για ένα άτομο και 55€ από 200€ για 2 Συνεχόμενες ώρες με 4 διαφορετικά είδη μασάζ (Traditional Thai 30',Thai oil 30', Antimigraine Head massage 15', Foot Reflexology 45') για 2 άτομα, στο Thai Spirit στον Χολαργό (πλησίον σταθμός μετρό). Έκπτωση 73%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2018


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και η προσφορά περιλαμβάνει επιλογή από τα παρακάτω:

2 Συνεχόμενες ώρες πολυτελούς χαλάρωσης για 1 ή 2 άτομα!


29€ από 100€ για 2 Συνεχόμενες ώρες με 4 διαφορετικά είδη μασάζ (Traditional Thai 30',Thai oil 45', Antimigraine Head massage 15', Foot Reflexology 30') για ένα άτομο

και 55€ από 200€ για 2 Συνεχόμενες ώρες με 4 διαφορετικά είδη μασάζ (Traditional Thai 30',Thai oil 45', Antimigraine Head massage 15', Foot Reflexology 30') για 2 άτομα, στο Thai Spirit στον Χολαργό (πλησίον μετρό). Έκπτωση -73%.


Παρέχονται πετσέτες για ντους και παντόφλες μιας χρήσης.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Για ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες πριν στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς σας.


Σε περίπτωση ακύρωσης ή αλλαγής του ραντεβού απαιτείται τηλεφωνική ενημέρωση τουλάχιστον 1 ημέρα πριν.


Παρακαλούμε ενημερώστε μας αν προτιμάτε άντρα ή γυναίκα θεραπευτή όταν κλείνετε το ραντεβού σας.


Παρακαλούμε να προσέρχεστε 15 λεπτά νωρίτερα από το ραντεβού σας , ώστε να υπάρχει χρόνος για την σωστή ενημέρωση σας.


Η αργοπορία στην ώρα του ραντεβού σας μπορεί να μειώσει το χρόνο της θεραπείας σας χωρίς να μειωθεί η τιμή.

 


Δυνατότητα αγοράς απεριόριστωνκουπονιών για χρήση με την μορφή δώρου σε φίλους ή συγγενείς.


Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα με Παρασκευή: 11:00-21:00, Σάββατο: 10:00-15:00.


Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


Thai Oil massage

Ταϋλανδέζικο μασάζ με αιθέρια έλαια που συνδυάζει την παραδοσιακή τέχνη του μασάζ, χρησιμοποιώντας διάφορες μορφές πιέσεων σε όλο το σώμα με δάχτυλα, παλάμες, αγκώνες και πήχεις. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος, να ενεργοποιούνται οι μύες και το σώμα να έρχεται στην απόλυτη χαλάρωση.

 


Traditional thai μασάζ

Χαλαρώνει, ευθυγραμμίζει και ανακουφίζει το σώμα από πόνους και εντάσεις με βαθιές πιέσεις κατά μήκος των ενεργειακών γραμμών καθώς χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό πολλών και διαφορετικών τεχνικών.
Το μασάζ συντελεί στη μείωση της έντασης και του στρες, βοηθάει στην απελευθέρωση του ενεργειακού μπλοκαρίσματος και της στασιμότητας, βελτιώνει τη στάση του σώματος και ανακουφίζει από μυοσκελετικά προβλήματα.


Foot Reflexology

Η θεραπεία της Ταϊλανδέζικης ρεφλεξολογίας διεγείρει τα τμήματα των νεύρων και τις ζώνες ρεφλεξολογίας του ποδιού, έχει αναζωογονητική επίδραση στον οργανισμό και βελτιώνει τις λειτουργίες του μεταβολισμού. Δυναμώνει το ανοσοποιητικό, την λεμφική ροή και ενισχύει την φυσική και εγκεφαλική χαλάρωση.


Antimigraine & Headache Treatment Massage

Εφαρμόζεται σε κεφάλι, αυχένα και πρόσωπο και ανακουφίζει άμεσα από τον πονοκέφαλο και την ημικρανία. Είναι γνωστό πως το κεφάλι ελέγχει ολόκληρο το σώμα καθώς εκεί συγκεντρώνεται το άγχος και η ένταση της καθημερινότητας, δημιουργώντας προβλήματα σε όλο το υπόλοιπο σώμα. Οι πιέσεις που χρησιμοποιούνται δρουν θεραπευτικά στην περίπτωση αυτή,καθώς και σε περιπτώσεις ιγμορίτιδας ή κρυολογήματος.€29.00

Έληξε !!!
Αρχική €100.00
Έκπτωση 73%
Κέρδος €71.00
26 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Άλλες Προσφορές