Θεραπεία με ιατρικές βδέλλες, διάρκειας 60 λεπτών, για άμεση ανακούφιση από σωματικούς πόνους και ένα φυσικό lifting προσώπου!

20€ από 70€ για μία Ιρουδοθεραπεία (θεραπεία με ιατρικές βδέλλες), διάρκειας 60 λεπτών, για άμεση ανακούφιση από σωματικούς πόνους και τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και ένα φυσικό lifting προσώπου, στο Massage Voyage στο Αιγάλεω! Έκπτωση 71%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2019

Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει:

20€ από 70€ για μία Ιρουδοθεραπεία (θεραπεία με ιατρικές βδέλλες), διάρκειας 60 λεπτών, για άμεση ανακούφιση από σωματικούς πόνους και τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος και ένα φυσικό lifting προσώπου, στο Massage Voyage στο Αιγάλεω! Έκπτωση 71%.

Σε κάθε συνεδρία χρησιμοποιούνται 1 έως 2 βδέλλες σε συγκεκριμένο σημείο όπου εντοπίζεται το πρόβλημα.

Για κάθε επιπλέον βδέλλα +5€, απευθείας πληρωτέα στην επιχείρηση

 

Ισχύει για γυναίκες & άνδρες.


Οι θεραπευτικές ιδιότητες της ιατρικής βδέλλας οφείλονται σε ένα μεγάλο αριθμών ενζύμων που εκκρίνονται από τους σιελογόνους αδένες της. Η πιο σημαντική ουσία που εκκρίνεται είναι η ιρουδίνη, που έχει μεταξύ άλλων αντιπηκτικές, αντιφλεγμονώδεις, αναλγητικές, αντιθρομβωτικές και υποτασικές ιδιότητες, ενώ παράλληλα διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΒΔΕΛΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
Νευρικότητα - Αϋπνία
Νευρώσεις
Αποτοξίνωση
Συμφορητικά συμπτώματα - Ημικρανίες -Ζαλάδες
Ωτορινολαρυγγολογία Οξεία νευρίτιδα του ακουστικού νεύρου
Θρόμβωση
Παχυσαρκία

 

Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς.


Για κλείσιμο ραντεβού τηλεφωνείτε 2 μέρες νωρίτερα και για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.

 
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα (πιστωτική,χρεωστική), με paypal, το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 14:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Μπορείτε να αγοράσετε έως 2 κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα ως δώρα για συγγενείς και φίλους.


Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα ως Σάββατο 17:00-22:00


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή

 

€20.00

Έληξε !!!
Αρχική €70.00
Έκπτωση 71%
Κέρδος €50.00
7 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Είμαστε μια ομάδα ανθρώπων, που κάποια στιγμή στη ζωή μας ευεργετηθήκαμε και ενθουσιαστήκαμε όταν συναντήσαμε κάποιες από τις υπηρεσίες που σήμερα μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας. Ο δρόμος της ζωής είναι ένα ταξίδι της γνώσης του εαυτού μας. Αρχίζοντας από το σώμα, τη χαλάρωση και την προσπάθεια για μια καλύτερη υγεία και ποιότητα ζωής, το ταξίδι αυτό μπορεί να γίνει πιο απολαυστικό και πιο φωτεινό.

Το άγχος που προκαλούμε στον εαυτό μας και οι εντάσεις που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά μπορούν να απειλήσουν σοβαρά την υγεία μας. Η πεπειραμένη ομάδα του Massage Voyage, με αγάπη για τις παραδοσιακές θεραπείες, έχοντας την κατάλληλη επιστημονική κατάρτιση και συνεχή ενημέρωση, υπόσχεται και  μπορεί να σας βοηθήσει να θωρακίσετε την υγεία σας με ένα σύνολο πολύ απλών, και ιδιαίτερα αποτελεσματικών υπηρεσιών.

Massage Voyage

Σαλαμίνος 1 και Ιερά Οδός, Αιγάλεω 12244, Αθήνα, Ελλάδα

(100 μέτρα κάτω από τον σταθμό μετρό Αγία Μαρίνα)