10 συνεδρίες TRX σε Small Group στο Revive Personal Training & Small Groups στην Καλλιθέα!

20€ για Δέκα (10) συνεδρίες TRX σε Small Group, από το Revive Personal Training Small Groups στην Καλλιθέα. Αρχικής Αξίας 40€. Έκπτωση 50%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/10/2018


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει:

20€ από 40€ για Δέκα (10) συνεδρίες TRX σε Small Group


Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 12:00 και 16:00 - 23:00 . Σάββατο 10:00 - 13:00 και 15:00 - 17:00


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Μπορούν να αγοραστούν 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα υπό μορφή δώρου (1 σε κάθε όνομα).


Η προσφορά ΔΕΝ ισχύει για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη του γυμναστηρίου & ΔΕΝ λειτουργούν αθροιστικά (π.χ 2 κουπόνια - 12 μήνες).


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού) σε συνεργασία με το gymnastirio. Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


€20.00

Έληξε !!!
Αρχική €40.00
Έκπτωση 50%
Κέρδος €20.00
18 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Σκοπός του Revive Personal Training & Small Groups είναι να παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες που θα βοηθήσουν τους ασκούμενους να βελτιώσουν τη ζωή τους. Την υγεία, την φυσική κατάστασή τους, αλλά και την αυτοπεποίθησή τους, μέσω των πλέον σύγχρονων μεθόδων προπόνησης και εκγύμνασης.

Η ιδέα του Revive Personal Training & Small Groups δημιουργήθηκε πρωτίστως από το πάθος μας για το fitness, σε συνδυασμό με την θέληση και την γνώση. Mέσα από το fitness μπορεί ο καθένας μας να αλλάξει και να βελτιώσει την ζωή του παρέχοντας τις απαντήσεις και τους τρόπους ώστε να εξασφαλίσει υγεία, εκτόνωση από το στρες, ευρωστία και το σώμα που επιθυμεί να έχει. Πράγματα τα οποία είναι και τα κύρια ζητούμενα του κάθε γυμναζόμενου στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε. Η ιδέα αυτή άλλωστε αποτυπώνεται στα μότο μας «Your Training, Our Pasion» και «Revive Yourself».

Εδώ συνδυάζουμε αποδοτική γυμναστική, προπόνηση και διασκέδαση, στον φιλικό και ολοκαίνουριο χώρο του REVIVE Personal Training & Small Groups.

Revive Personal Training & Small Groups

Σωκράτους 76 Καλλιθέα