Άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας, με 6 ενέσιμες συνεδρίες μεσοθεραπείας από ιατρό δερματολόγο!

200€ για 6 Ενέσιμες συνεδρίες μεσοθεραπείας με εφαρμογή από ιατρό δερματολόγο για άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας, στο Athens Derma Clinic (πλησίον μετρό Ευαγγελισμός).

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/05/2018


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει: 


6 ενέσιμες συνεδρίες μεσοθεραπείας, για άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα κατά της κυτταρίτιδας.


Η εκτέλεση της θεραπείας γίνεται αποκλειστικά από ιατρό δερματολόγο.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για κλείσιμο ραντεβού τηλεφωνείτε 2 μέρες νωρίτερα και για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.

 
Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.

 
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα (πιστωτική,χρεωστική), με paypal, με viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε.
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Μπορούν να αγοραστούν ένα κουπόνι για προσωπική χρήση ή για δώρο σε συγγενείς ή φίλους. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε πάνω από ένα κουπόνι η αγορά θα πρέπει να γίνει είτε με αντικαταβολή με χρέωση του specialdeal.gr είτε με πληρωμή στα γραφεία μας (κάρτα ή μετρητά)


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.

€200.00

Έληξε !!!
17 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Άλλες Προσφορές