Συνδρομή Pilates στο Riaction Gym στην Καλλιθέα!

23€ για έναν (1) μήνα συνδρομή Pilates από το Γυμναστήριο Riaction Gym στην Καλλιθέα. Αρχικής αξίας 35€. Έκπτωση 35%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2019


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει

23€ για έναν (1) μήνα συνδρομή Pilates

 

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ.


Οι συνεδρίες θα γίνονται τρεις (3) φορές την εβδομάδα.

 

Η συγκεκριμένη προσφορά δεν συνδυάζεται με καμία άλλη για το ίδιο γυμναστήριο


H προσφορά αφορά ΜΟΝΟ νέα μέλη.


Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Specialdeal.gr σε συνεργασια με το gymnastirio. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Specialdeal.gr 2118006465, 2103617102 (Δευτ. έως Παρ. 09:00 - 17:00).

 

Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).€23.00

Έληξε !!!
Αρχική €35.00
Έκπτωση 35%
Κέρδος €12.00
14 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Το Riaction Gym έκανε την εμφάνισή του το 2013 στην Καλλιθέα και ήδη μέσα σε λίγα χρόνια όχι μόνο κατάφερε να αποκτήσει το δικό του κοινό, αλλά έκανε (και κάνει) αισθητή την παρουσία του στο χώρο του Fitness. Πλέον ολοένα και περισσότεροι κάτοικοι των νοτίων προαστίων το επιλέγουν για την εκγύμνασή τους.

 

Καταρτισμένοι γυμναστές αναλαμβάνουν καθημερινά την σωστή εκγύμναση των αθλούμενων και μέσα από τις οδηγίες τους, προσπαθούν να φτάσουν όσο πιο σύντομα γίνεται στην επίτευξη των στόχων.

 

Στο Riaction Gym θα βρείτε υπηρεσίες όπως, Pilates, TRX και Aerial Fitness, ενώ υπάρχουν και τμήματα για τους μικρούς μας φίλους που περιλαμβάνουν εισαγωγή στη γυμναστική και ενόργανη.

 

Σε ότι αφορά το κομμάτι του TRX και BOSU να σημειωθεί ότι το γυμναστήριο έχει τον αυθεντικό εξοπλισμό, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ασφάλεια των ασκουμένων.

Riaction Gym

Χαροκόπου 65, Καλλιθέα 176 71