Δέκα (10) συνεδρίες εκγύμνασης με ιμάντες προπόνησης TRX στο Pagration Arena στου Ζωγράφου και στην ΝΕΑ σχολή στο Παγκράτι!

25€ από 60€ για (10) συνεδρίες εκγύμνασης με ιμάντες προπόνησης TRX στο Pagration Arena στου Ζωγράφου και στο Παγκράτι. Η τέλεια γυμναστική για γρήγορη και αποτελεσματική προπόνηση όλο το σώμα. Έκπτωση 58%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/09/2018

Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Εξαιρούνται επίσημες εορτές και αργίες.


Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες λειτουργίας


H προσφορά ισχύει μόνο για γυναίκες.


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει: Δέκα (10) Συνεδρίες με Ιμάντες Προπόνησης TRX.

Για να δείτε το πρόγραμμα πατήστε ΕΔΩ


H προσφορά δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμένα μέλη.


Η προσφορά δεν μπορεί να ανανεωθεί για δεύτερη φορά για τον ίδιο κωδικό μέλους.


Ισχύει για 60 ημέρες απο την ημέρα της εγγραφής στο Pagration Arena.


Η προσφορά δεν συνδυάζεται με άλλη προσφορά και δεν συνδυάζεται για συνεχόμενους μήνες.


Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει έως 1 κουπόνι για ατομική χρήση και 1 κουπόνι με τη μορφή δώρου προς φίλους ή συγγενείς (Τα κουπόνια είναι ένα (1) στο κάθε όνομα και ΔΕΝ λειτουργούν αθροιστικά π.χ 2 κουπόνια - 2 μήνες).


Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς σας.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Η τιμή ισχύει αποκλειστικά για αγορά μέσω του Specialdeal σε συνεργασία με το gimnastirio.gr.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


TRX


Πρόκειται για έναν ανθεκτικό ιμάντα με λαβές, με τον οποίο μπορείτε να γυμνάσετε όλες τις μυϊκές σας ομάδες με μία άσκηση και ειδικά τους κοιλιακούς και τους ραχιαίους σας. 


Είναι ένας τύπος άσκησης που χρησιμοποιεί τη βαρύτητα και το βάρος του σώματός σας, με σκοπό να αναπτύξετε δύναμη, ισορροπία, ευλυγισία, σταθερότητα κορμού και αρθρώσεων και συντονισμό, αυξάνοντας την οστική μάζα και αποφεύγοντας κακώσεις και τραυματισμούς.

 

Τα πλεονεκτήματα TRX 


Ελαχιστοποιεί το χρόνο άσκησης, δουλεύοντας όλο το σώμα και εναλλάσσοντας ασκήσεις σε δευτερόλεπτα. 


Μπορείτε να βελτιώσετε το μυϊκό σας σύστημα και σε δύναμη και σε μέγεθος, γυμνάζοντας το σώμα σας με τρόπο που δεν έχει συνηθίσει να δουλεύει.


Χρησιμοποιείτε το βάρος του σώματός σας για να ρυθμίσετε την ένταση της άσκησης, απλά περπατώντας κοντά ή μακριά από το σημείο προβολής του TRX στο έδαφος. 


Βοηθάει τέλος και στη διατήρηση της οστικής μάζας. Ενεργοποιεί το μέγιστο αριθμό των μυϊκών ινών, εκτοξεύοντας στα ύψη το μεταβολισμό.


€25.00

Έληξε !!!
Αρχική €60.00
Έκπτωση 58%
Κέρδος €35.00
12 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Pagration Arena Ζωγράφου: Διακρίας & Καβαθά

 

Pagration Arena Παγκράτι Υμηττού 219


Στόχος που τελικά επετεύχθη ήταν η δημιουργία στην περιοχή Ζωγράφου ενός πολυχώρου πολεμικών τεχνών και εκγύμνασης. Γι’ αυτό δημιουργήσαμε το Pagration Arena. Ένας χώρος 330 τ.μ. που προσφέρει την δυνατότητα σ’ όλους να προπονηθούν με ένταση και ασφάλεια σύμφωνα με τα διεθνή στάνταρ!

Στη σχολή διδάσκονται Brazilian Jiu Jitsu, Mixed Martial Arts, Πυγμαχία, Kick Boxing και φυσικά το αρχαίο ελληνικό άθλημα Παγκράτιο! Τα μαθήματα διδάσκονται από καταξιωμένους εκπαιδευτές με πιστοποιήσεις. Παράλληλα υπάρχουν τμήματα Crossfit και TRX, ενώ παράλληλα έχουμε εντάξει σαν παροχή το αθλητικό μασάζ σε συνδυασμό με τη σάουνα για χαλάρωση και αποκατάσταση.

Η φιλοσοφία μας απλή και λειτουργική. Η προπόνηση μας κάνει καλύτερους, γιατί χαλαρώνουμε και βελτιώνουμε το σώμα μας οπότε και την ψυχική μας υγεία, αφού αυξάνεται η αυτοπεποίθηση και η ικανότητα μας να επιτύχουμε τους στόχους μας.

Στη σχολή έχουμε τμήματα ενηλίκων, παιδικά και φυσικά αγωνιστικά!

Pagration Arena

Διακρίας & Καβαθά, Ζωγράφου
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP