25-apo-86-gia-prosimptomatiko-elegxo-toi-thireoeidi-poi-perilamvanei-iperixos-thireoeidois-tsh-i-40-apo-236-gia-ena-pliri-prosimptomatiko-elegxo-toi-thireoeidi-poi-perilamvanei-iperixos-thireoeidois-tsh-t3-t4-anti-tpo-anti-tg-gia-andres-kai-ginaikes-sta-s
Πλήρης προσυμπτωματικός έλεγχος (check-up) του θυρεοειδή (υπέρηχος θυρεοειδούς, TSH, T3, T4, Anti-TPO, Anti-Tg) για άνδρες και γυναίκες!

25€ από 86€ για Προσυμπτωματικό έλεγχο του θυρεοειδή που περιλαμβάνει (υπέρηχος θυρεοειδούς, TSH) ή 40€ από 236€ για ένα Πλήρη προσυμπτωματικό έλεγχο του θυρεοειδή που περιλαμβάνει (υπέρηχος θυρεοειδούς, TSH, T3, T4, Anti-TPO, Anti-Tg), για άνδρες και γυναίκες, στα σύγχρονα εργαστήρια της Γενικής Κλινικής του Πειραϊκού Θεραπευτηρίου στον Πειραιά. Έκπτωση -83%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2018


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.


Το ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ προσφέρει σε ανταγωνιστική τιμή:


25€ ένα προσυμπτωματικό έλεγχο (check-up) του θυρεοειδή, ο οποίος περιλαμβάνει τα ακόλουθα:


Υπερηχογραφικό έλεγχο θυρεοειδούς
TSH


40€ από 236€ για ένα πλήρη προσυμπτωματικό έλεγχο (check-up) του θυρεοειδή, ο οποίος περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Υπερηχογραφικό έλεγχο θυρεοειδούς

TSH

T3

T4

Anti-TPO

Anti-Tg


Ισχύει για άνδρες και γυναίκες.


Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας και για να σας δοθούν και σχετικές οδηγίες παρακαλούμε να κλείσετε ραντεβού 2-3 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς.


Παρέχεται η δυνατότητα αποστολής των αποτελεσμάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) μετά από υπόδειξή σας.

 

Η κλινική λειτουργεί και εφημερεύει όλο το 24ωρο.


Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου για συγγενείς και φίλους.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Η επιχείρηση Δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

 

Λίγα Λόγια


Ο θυρεοειδής είναι ένας πολύ σημαντικός αδένας του σώματος. Ευρίσκεται στον λαιμό μας πάνω από την τραχεία μας και αμέσως κάτω από τον λάρυγγα. Διαχειρίζεται με ακρίβεια σημαντικές λειτουργίες του οργανισμού, ρυθμίζοντας τις καύσεις, την ανάπτυξη, το μεταβολισμό και έμμεσα την ψυχική μας υγεία και ισορροπία. Επιτελεί τις βασικές βιολογικές του δράσεις μέσω των ορμονών που παράγει της Τ3 και της Τ4 οι οποίες με το αίμα καταλήγουν σε όλους τους ιστούς του ανθρωπίνου σώματος.

Οι πιο συχνά εμφανιζόμενες παθήσεις του θυρεοειδούς είναι ο υπερθυρεοειδισμός και ο υποθυρεοειδισμός.

 

€25.00

Έληξε !!!
Αρχική €86.00
Έκπτωση 71%
Κέρδος €61.00
15 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

 

ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ Η ΥΓΕΙΑ – ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ


Η Γενική Κλινική ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ Α.Ε. είναι μια νέα υπερσύγχρονη νοσηλευτική μονάδα που βρίσκεται στην Ακτή Κουντουριώτου 7Α (Καστέλλα) με συνολική επιφάνεια 5,500 τ.μ.


Η 10όροφη μοντέρνα γυάλινη κατασκευή με θέα στο απέραντο γαλάζιο ολόκληρου του Σαρωνικού κόλπου, δημιουργεί μια ευχάριστη και χαρούμενη διάθεση στους ασθενείς, κατά την παραμονή τους.

 piraiko-therapeutirio3.jpg


Η 25ετής εμπειρία μας στο χώρο της υγείας, η στελέχωση με έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και ο σύγχρονος ιατρικός εξοπλισμός, εξασφαλίζει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Η Κλινική μας διαθέτει συνολική δύναμη 85 κλινών, εκ των οποίων τέσσερις στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τέσσερις στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας, με άνετα και λειτουργικά δωμάτια.


Δημιουργήσαμε ένα σύγχρονο ερευνητικό και θεραπευτικό Κέντρο στον Πειραιά με νοσηλευτικό, ιατρικό και διοικητικό προσωπικό υψηλής κατάρτισης με συνεχή επιμόρφωση με γνώμονα την ανθρώπινη υγεία.


piraiko-therapeutirio2.jpg


Στο Πειραϊκό Θεραπευτήριο έχουμε σύγχρονη αντίληψη για την υγεία. Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών και διαγνωστικών υπηρεσιών με στόχο να διευρύνουμε τις υπηρεσίες αυτές, προκειμένου να ικανοποιούμε όλο και περισσότερες από τις ανάγκες των ασθενών μας, με την παροχή καινοτόμων υπηρεσιών με υπερσύγχρονα νοσηλευτικά μέσα καθώς και με την υποστήριξη άριστα εκπαιδευμένα ιατρικού, νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού.


Στο ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ θα βρείτε γιατρούς όλων των ειδικοτήτων οι οποίοι με ιδιαίτερη αίσθηση της ευθύνης τους είναι πάντα πρόθυμοι να αναλάβουν την αποκατάσταση και την διατήρηση της υγείας σας.


piraiko-therapeutirio1.jpg


Το ΠΕΙΡΑΪΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ εξυπηρετεί το σύνολο των αναγκών σας μέσω των ακόλουθων ειδικοτήτων και τμημάτων της κλινικής.

 

ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

 

 • Γενική Χειρουργική

 • Ουρολογικό

 • Ορθοπεδικό

 • ΩΡΛ

 • Πλαστική Χειρουργική

 • Νευροχειρουργικό

 • Κλινική Μαστού

 • Αγγειοχειρουργικό

 

ΙΑΤΡΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

 

 • Παθολογικό

 • Καρδιολογικό

 • Πνευμονολογικό

 • Δερματολογικό/ Αλλεργιολογικό

 • Νεφρολογικό

 • Νευρολογικό

 • Γαστρεντερολογικό/ Ενδοσκοπικό

 • Ηπατολογικό

 • Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης

 

ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ

 

 • Αξονικός

 • Ακτινοδιαγνωστικό

 • Υπέρηχοι

 • Ψηφιακή Μαστογραφία

 • Κεντρικά Εργαστήρια (Μικροβιολογικό, Αιματολογικό, Βιοχημικό, Ανοσολογικό, Ορμονολογικό, Ουροχημικό, Οροδιαγνωστικό)

 • Καρδιολογικό (Triplex / Test Κοπώσης)ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΟΜΕΙΣ

 

 • ΜΕΘ

 • ΜΑΦΔιεύθυνση

Ακτή Κουντουριώτου 7, Πειραιάς
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές