Χάστε τα περιττά κιλά με 6 Συνεδρίες αδυνατίσματος, σύσφιξης και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας με συνδυασμό Cavitation, Πρεσσοθεραπείας, Liposauna!

25€ για (6) Συνεδρίες αδυνατίσματος, σύσφιξης και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας με συνδυασμό Cavitation, Πρεσσοθεραπείας και Liposauna, στο ινστιτούτο ομορφιάς Beauty Technology, στην Αγία Παρασκευή. Αρχική Αξία 225€. Έκπτωση 89%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/07/2018


Το κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και περιλαμβάνει:


6 συνεδρίες αδυνατίσματος, σύσφιξης και καταπολέμησης της κυτταρίτιδας και αναλυτικά:


2 Cavitation


2 Πρεσσοθεραπείες


2 Liposauna


H κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 30'.


Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 2103617102,103, 211-8006465 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-18:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στo τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για κλείσιμο ραντεβού τηλεφωνείτε 2 μέρες νωρίτερα και για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Μπορείτε να αγοράσετε 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα ως δώρο για συγγενείς ή φίλους.


Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή 10.00 - 20.00. Σάββατο 10.00 - 18.00.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr). 

 


€25.00

Έληξε !!!
Αρχική €225.00
Έκπτωση 89%
Κέρδος €200.00
8 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Βeauty Τechnology

 

To''Βeauty Τechnology'' στην Αγία Παρασκευή είναι ένας καινούριος και αναζωογονητικός χώρος ομορφιάς με εξελιγμένα μηχανήματα για το σώμα και το πρόσωπο.

 

Αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στο αδυνάτισμα, την κυτταρίτιδα και την σύσφιξη.

 

Ακόμα προσφέρει υπηρεσίες μόνιμης αποτρίχωσης και θεραπείες προσώπου για ένα άψογο, ποιοτικό αλλά και οικονομικό αποτέλεσμα.

Διεύθυνση

Λεωφόρος Μεσογείων 387, Αγία Παρασκευή
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές