Ένα μήνα απεριόριστα μαθήματα ενός τμήματος της επιλογής σας από TRX, Crossfit, Αυτοάμυνας Gregys Kenpo, Kick Boxing και Πυγμαχίας!

25€ για ένα μήνα απεριόριστα μαθήματα ενός τμήματος της επιλογής σας! Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα τμήματα TRX, Crossfit, Αυτοάμυνας Gregys Kenpo, Kick Boxing και Πυγμαχίας, στο Crossfighting Fitness Club στο Χαϊδάρι!

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 28/02/2018


Το πρώτο μάθημα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο έως 30/11/2017.


Η προσφορά ισχύει για 1 άτομο και περιλαμβάνει:


Ένα μήνα απεριόριστα μαθήματα ενός τμήματος της επιλογής σας από TRX, Crossfit, Αυτοάμυνας Gregys Kenpo, Kick Boxing και Πυγμαχίας.


Δωρεάν εγγραφή στη σχολή.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Aπαιτείται τηλεφωνική επικοινωνίαν στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς σας δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).

 
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

 

 
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Μπορείτε να αγοράσετε έως 1 κουπόνι για προσωπική χρήση και απεριόριστα υπό μορφή δώρου.


Η προσφορά δεν ισχύει για τους ήδη εγγεγραμμένους μαθητές της σχολής.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

Επίσης, με την αγορά κάθε κουπονιού σας δίνετε δωρεάν εκπτωτικό κουπόνι 20% για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιλέξετε να παρακολουθήσετε στην πρώτη κρατικά πιστοποιημένη σχολή Fitness στην Ελλάδα, Mind and Body Studies, www.mindbodystudies.gr, δίνοντάς σας την δυνατότητα για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο.

€25.00

Έληξε !!!
12 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Crossfighting-Fitness-Club.jpg


Crossfighting Fitness Club


Το Crossfighting Fitness Club είναι ένα σύγχρονο Γυμναστήριο Πολεμικών Τεχνών.

Στο Crossfighting FC μπορείτε να βρείτε τμήματα Αυτοάμυνας Gregy's Kenpo MMA, Kick Boxing, Πυγμαχίας, Brazilian Jiu Jitsu, Tae Kwon Do, Sticks/Knives, Capoeira, τμήματα γυμναστικής γυναικών Yoga, Pilates και Zumba, τμήμα Junior, καθώς και τμήματα Crossfit, TRX και Personal Training. Διδάσκουν εξειδικευμένοι προπονητές με διακρίσεις τόσο σε Πανελλήνια όσο και σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Στο Crossfighting FC θα βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο προπόνησης που μπορεί να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη σας. Δεν είναι ένα απρόσωπο γυμναστήριο, αλλά μία μεγάλη οικογένεια που με χαρά θα σταθεί δίπλα σας για όποιο λόγο και αν επιλέξετε να βρεθείτε κοντά μας!

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους αξίζει να επιλέξετε να γίνετε μέλη μας εσείς και τα παιδιά σας. Αυτοαυτοάμυνα, πειθαρχία, αυτοπεποίθηση, υγεία, φόρμα, διασκέδαση, είναι μόνο μερικοί από αυτούς.

Ο κόσμος μας αλλάζει και πρέπει τα παιδιά μας αλλά και εμείς οι ίδιοι να προετοιμαστούμε για τις προκλήσεις που μπορεί να συναντήσουμε στην πορεία. Οι Πολεμικές Τέχνες αλλά και οι εναλλακτικοί τρόποι γυμναστικής έχουν όλα τα απαραίτητα συστατικά που χρειαζόμαστε για να ολοκληρωθούμε σαν άνθρωποι και να πετύχουμε σε όλους τους τομείς της ζωή μας.

Διεύθυνση

Λεωφόρο Αθηνών 296, Χαϊδάρι

1ος όροφος (πάνω από το Pet City)Άλλες Προσφορές