Καλοκαιρινές Διακοπές για 2 ενήλικες και ένα παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή, στο Olympion Melathron Hotel στην παραλία του Πλαταμώνα!

284€ για 4 ημέρες (3 διανυκτερεύσεις) ή 477€ για 6 ημέρες (5 διανυκτερεύσεις) για 2 ενήλικες και ένα παιδί έως 12 ετών με Ημιδιατροφή (Πλούσιο πρωινό και Βραδινό σε μπουφέ), στο Olympion Melathron Hotel στην παραλία του Πλαταμώνα! Η προνομιακή θέση του, ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα, του χαρίζει την δυνατότητα να αγκαλιάζει το πράσινο της πλούσιας βλαστησης του Ολύμπου και το απέραντο γαλάζιο του Β. Αιγαίου.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 25/08/2017

 

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 211-8006465 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-18:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Επιλέξτε:


284€ για 3 διανυκτερεύσεις ή 477€ για 5 διανυκτερεύσεις


Η προσφορά ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει:

3 ή 5 διανυκτερεύσεις

Ημιδιατροφή (Πλούσιο πρωινό και Βραδινό σε μπουφέ)


Δωρεάν ένα παιδί έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονιών τους.


Δεύτερο παιδί  εως 12 ετων €55,OO (3 διαν/σεις) / €75.00  (5 διαν/σεις)


Χρήση παροχών συγκροτήματος


Πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία για έλεγχο διαθεσιμότητας στο τηλέφωνο 211-8006465.


Πολιτική κρατήσεων

Οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται.

Μετά την κράτηση γίνονται μόνο αλλαγές κι όχι ακυρώσεις, τουλάχιστον 15 ημέρες νωρίτερα. (κατόπιν διαθεσιμότητας).

Σε περίπτωση πληρωμής της προσφοράς σε 2 δόσεις απαιτείται η εξόφληση 15 ημέρες πρίν την άφιξη στο ξενοδοχείο.


Μπορούν να αγορασθούν πολλαπλά κουπόνια από τον ίδιο χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου σε συγγενείς ή φίλους. 


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.


€284.00

Επιλογές

Επιλέξτε *
(€284.00) Για 3 διαν/σεις
(€477.00) Για 5 διαν/σεις
 

η προσφορά λήγει σε

4 αγορές προσφορά ενεργή
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Το ξενοδοχείο OLYMPION MELATHRON βρίσκεται στον Πλαταμώνα Πιερίας, σε απόσταση 100 μέτρων από την παραλία. Η προνομιακή θέση του, ανάμεσα σε βουνό και θάλασσα, του χαρίζει την δυνατότητα να αγκαλιάζει το πράσινο της πλούσιας βλαστησης του Ολύμπου και το απέραντο γαλάζιο του Β. Αιγαίου. Διαθέτει 18 δωμάτια και 4 σουίτες με όλες τις ανέσεις, κουζίνα, μπάνιο, τηλεόραση, τηλέφωνο, Air-condition, ψυγείο. Οι λοιπές εγκαταστάσεις μας περιλαμβάνουν χώρους υποδοχής, τραπεζαρία, πισίνα, snack-bar, pool-bar, ελεύθερο δίκτυο WiFi. Η διαμονή σας στον OLYMPION MELATHRON θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε την μοναδική στον κόσμο ελληνική φιλοξενία, νιώθοντας από την πρώτη στιγμή άνεση και ζεστασιά.

OLYMPION MELATHRON

Πλαταμώνας ΠιερίαςΆλλες Προσφορές