Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου και Απολύμανση με Γραπτή πιστοποίηση για εγγύηση άριστου αποτελέσματος, στο HandWash!

29€ από 100€ για έναν (1) Ολοκληρωμένο Βιολογικό Καθαρισμό Αυτοκινήτου και Απολύμανση με όζον (χρήση ενεργού οξυγόνου)! Γραπτή πιστοποίηση για εγγύηση άριστου αποτελέσματος, από το HandWash στη Νέα Φιλαδέλφεια. Έκπτωση 70%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2019


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Η προσφορά  περιλαμβάνει:


Καθίσματα (μέχρι 5 θέσεων)


Ταπετσαρία-πόρτες


Ουρανός


Πάτωμα


Ταμπλό-αεραγωγοί-air condition


Ζώνες-ντουλαπάκια


Μοκέτα πορτ-μπαγκάζ


Παιδικά καθίσματα


Συντήρηση πλαστικών


Συντήρηση δερμάτινων καθισμάτων


Απολύμανση με όζον


Διάρκεια υπηρεσίας: 2-5 ώρες


Γραπτή πιστοποίηση για εγγύηση άριστου αποτελέσματος


Η προσφορά ισχύει και για επαγγελματικά με επιβάρυνση 5€ (πληρωτέα στην επιχείρηση).


Το κατάστημα βρίσκετε κοντά στην στάση Σ.Κ.Α. του προαστιακού και είναι εύκολη πρόσβαση και από την Αττική Οδό (έξοδος 7).


Για τον καθαρισμό του σαλονιού, δεν γίνεται μόνο λεπτομερής και προσεγμένη εργασία αλλά και απολύμανση με όζον (χρήση ενεργού οξυγόνου) ταυτόχρονα. Αυτό γίνεται με το ειδικό μηχάνημα καθαρισμού C.F.R. Pro 500. Χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά βιολογικά καθαριστικά χαμηλού αφρισμού, βιοδιασπώμενα και 100% ανακυκλώσιμα με ουδέτερο PH και χωρίς λευκαντικά, ιδανικά για τον καθαρισμό των πιο σκληρών ρύπων και των λιπαρών λεκέδων από λάδια, γράσα και λίπη, σε καθίσματα, ταπετσαρίες, μοκέτες και επιφάνειες με συνθετικές ή φυσικές ίνες.

Το σύστημα απολύμανσης με όζον, καταστρέφει την οσμή που προκαλούν τα βακτηρίδια και τους αλλεργιογόνους παράγοντες. Δεν εξαφανίζει μόνο την οσμή των τσιγάρων, της μούχλας, τις οσμές από κατοικίδια ζώα, κ.τ.λ. αλλά και τους μύκητες που έχουν δημιουργηθεί.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).

 

Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.

 

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανέναν πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Specialdeal.gr 2103617102, 211-8006465 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-17:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.

 

Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 09.00-20.00 και Κυριακή 09.00-17.00.


Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση ή υπό τη μορφή δώρου.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


€29.00

Έληξε !!!
Αρχική €100.00
Έκπτωση 71%
Κέρδος €71.00
5 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

handw.png

Υπηρεσίες Handwash

Πλύσιμο με Ενεργό Αφρό

Πλύσιμο - Κέρωμα Κινητήρα

Επαναφορά Χρώματος – Κέρωμα

Αδιαβροχοποίηση Σαλονιού - Κουκούλας – Cabrio

Aromatek

Επώνυμα λάδια για τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας

 

 

1. ΠΛΥΣΙΜΟ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟ ΑΦΡΟ
Πλύσιμο χωρίς τρίψιμο με βούρτσες , πανιά ή σφουγγάρια που μπορεί να χαράξουν τον αυτοκίνητό σας και να φθείρουν το χρώμα του .
Ο ενεργός αφρός λειτουργεί όπως και το σφουγγάρι παρασύροντας τον ρύπο μέσα στον αφρό και απομακρύνοντας αυτόν από τη επιφάνεια του οχήματος. Καθώς ο αφρός διασπάται, απελευθερώνει καθαριστικό υψηλής ποιότητας που απορροφά τη βρωμιά και όλων των ειδών τα υπολείμματα.
Η κινητικότητα του αφρού ενισχύει τη δράση του καθαριστικού, δίνοντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα!
Στην www.handwash.gr η φροντίδα του οχήματος σας είναι προσωπική μας υπόθεση. Το πλύσιμο των οχημάτων γίνεται αποκλειστικά με πιστοποιημένα καθαριστικά, 100% αποτελεσματικά και απολύτως φιλικά στα υλικά του αυτοκινήτου, στο ανθρώπινο σώμα και στο περιβάλλον.( ISO 9001 & 14001)


2. ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΜΕ ΟΖΟΝ

Καθαρισμός σαλονιού | υφασμάτινο | δερμάτινο
Για βαθιά καθαριότητα χρειάζεται εξειδικευμένη φροντίδα. Για τον άψογο καθαρισμό του σαλονιού, δεν κάνουμε μόνο λεπτομερή και προσεγμένη εργασία αλλά και απολύμανση με σύστημα ΟΖΟΝ (χρήση ενεργού οξυγόνου) ταυτόχρονα.
Χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά βιολογικά καθαριστικά χαμηλού αφρισμού, βιοδιασπώμενα και 100% ανακυκλώσιμα με ουδέτερο Ph και χωρίς λευκαντικά, ιδανικά για τον καθαρισμό των πιο σκληρών ρύπων και των λιπαρών λεκέδων από λάδια, γράσα και λίπη, σε καθίσματα, ταπετσαρίες, μοκέτες και επιφάνειες με συνθετικές ή φυσικές ίνες .
Το ΟΖΟΝ σύστημα καταστρέφει την οσμή που προκαλούν τα βακτηρίδια, αλλεργιογόνα και μόρια. Το σύστημα ΟΖΟΝ στην πραγματικότητα καταστρέφει την πηγή της οσμής και αφήνει "φύλλα" φρέσκου καθαρού οξυγόνου στη θέση της. Δεν εξαφανίζει μόνο την οσμή των τσιγάρων, της μούχλας, τις οσμές από κατοικίδια ζώα, κ.τ.λ. αλλά και τους μύκητες που έχουν δημιουργηθεί.
Το όζον δεν καλύπτει αλλά εξαφανίζει κάθε οσμή σε κάθε σημείο στον εσωτερικό χώρο του οχήματος σας
Η απολυμαντική δύναμη του ΟΖΟΝ (ενεργό οξυγόνο) είναι πολύ μεγαλύτερη και από αυτή του χλωρίου.

3. ΠΛΥΣΙΜΟ - ΚΕΡΩΜΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

Είναι μια ιδιαίτερη και προσεγμένη εργασία, που σίγουρα θα εκτιμήσουν όσοι αγαπούν τις βαθύτερες αξίες. Ο κινητήρας καθαρίζεται επιμελώς και στη συνέχεια επικαλύπτεται με ευέλικτη επίστρωση σιλικονουχου κεριου, που του χαρίζει προστασία . Δεν πλένουμε απλά το κινητήρα του οχήματος σας αλλά τον κάνουμε να φαίνεται σαν καινούργιο .

4. ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ - ΚΕΡΩΜΑ
Εξειδικευμένη εργασία που καλύπτει τις μικρογρατσουνιές, αφαιρεί τις οξειδωμένες βαφές και απομακρύνει τέλεια τους ξεραμένους λακέδες από έντομα, κουτσουλιές, ρετσίνια και πίσσες. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και το αυτοκίνητό σας δείχνει σαν καινούργιο! Το μυστικό της επιτυχίας είναι στην ποιότητα των υλικών. Όλη η επεξεργασία γίνεται με ειδικά υλικά, φιλικά στο περιβάλλον, και κατάλληλα για κάθε τύπο βαφής, που αφαιρούν την άχνη και επαναφέρουν τη γυαλάδα και τη λάμψη στο χρώμα του αυτοκινήτου.


5. ΑΔΙΑΒΡΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΣΑΛΟΝΙΟΥ - ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ - CABRIO
Σε εμάς οι ειδικές επιφάνειες έχουν ειδική μεταχείριση. Με ιδιαίτερη φροντίδα και ειδικά υλικά, αδιαβροχοποιούμε και προστατεύουμε, πλήρως, όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες από υγρά, ρύπους, σκόνες, μύκητες, εξασφαλίζοντας αδιαπέραστη προστασία που διαρκεί.


6. AROMATEK
Eίναι μια μόνιμη λύση στο όχημα με οσμές.
Το σύστημα χρησιμοποιεί ξηρή ατμός που παράγεται από φυσικά αιθέρια έλαια για να:
• εξουδετερώνονται και να αφαιρούνται μόνιμα έντονες οσμές όπως αυτές που παράγονται από τον καπνό του τσιγάρου, των ζώων και των τροφίμων.
• Ανανέωση ώστε να μην μυρίζει "μπαγιάτικο" το εσωτερικό του οχήματος.
Σε αντίθεση με τα συμβατικά air-fresheners την ξηρά ατμού που παράγεται από το σύστημα διεισδύει βαθιά σε πορώδεις επιφάνειες το εσωτερικό του οχήματος.

HandWash

Λεωφόρος Φιλαδελφείας 235 & 25ης Μαρτίου Αχαρνές
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP