Ξεθάμπωμα των φαναριών του αυτοκινήτου σας που επαναφέρει τη σωστή ορατότητα στην οδήγηση προσφέροντας άνεση και ασφάλεια στο τιμόνι!

29,90€ από 60€ για ένα ξεθάμπωμα φαναριών αυτοκινήτου με πρωτοποριακή τεχνολογία βαφής και 3ετή ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ! Εάν θέλετε σε τρείς μήνες να μην ξαναθαμπώσουν τα φανάρια του αυτοκινήτου σας, εμπιστευτείτε την Easy Bodyworks όπου με την μοναδική τεχνογνωσία της και την τεχνολογία βαφής που χρησιμοποιεί σας εγγυάται ΓΡΑΠΤΩΣ για 3 έτη το άριστο αποτέλεσμα. Έκπτωση 50%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2018

Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 2103617102,103/ 211-8006465 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-18:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Η προσφορά  ισχύει για ένα αυτοκίνητο και περιλαμβάνει:

29,90€ από 60€ για ένα ξεθάμπωμα φαναριών αυτοκινήτου με πρωτοποριακή τεχνολογία βαφής και 3ετή ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ!

Εάν θέλετε σε τρείς μήνες να μην ξαναθαμπώσουν τα φανάρια του αυτοκινήτου σας, εμπιστευτείτε την Easy Bodyworks όπου με την μοναδική τεχνογνωσία της και την τεχνολογία βαφής που χρησιμοποιεί σας εγγυάται ΓΡΑΠΤΩΣ για 3 έτη το άριστο αποτέλεσμα. Έκπτωση 50%.

Easy Bodyworks στην Αργυρούπολη.


Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία (τουλάχιστον 1 εβδομάδα πριν) για ραντεβού στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Η προσφορά ισχύει μόνο με την προσκόμιση του κουπονιού ή των στοιχείων του στo EasyBodyworks


Δευτέρα – Σάββατο: 08:30-19:00, Κυριακή 09:00 - 18:00.


Η προσφορά δεν ισχύει Σάββατα, αργίες και παραμονές αργιών


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και  απεριόριστα κουπόνια υπό μορφή δώρου σε συγγενείς και φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.


€29.90

Έληξε !!!
Αρχική €60.00
Έκπτωση 50%
Κέρδος €30.10
13 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Η Easy Bodyworks είναι ένα σύγχρονο φανοποιείο-βαφείο αυτοκινήτων το οποίο παρέχει τις καλύτερες υπηρεσίες σε πολύ προσιτές τιμές.

Ιδιοκτήτης και υπεύθυνος όλων των εργασιών είναι ο Χαράλαμπος Τσουλφάς ο οποίος με την πολυετή πείρα του αλλά και με το πάθος του για δουλειά, προσφέρει στους πελάτες  του τέλεια αποτελέσματα με τα καλύτερα υλικά της αγοράς σε πολύ προσιτές τιμές. Η επισκευή του αυτοκινήτου σας, τοπική ή και ολική βαφή με τα καλύτερα υλικά της αγοράς, εξωτερικές μετατροπές για τους πιο απαιτητικούς αλλά και ξεθάμπωμα φαναριών με αποκλειστική 3ετη ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ είναι ορισμένες από τις υπηρεσίες που θα βρείτε στην Easy Bodyworks! Επιπλέον, η εταιρία αναλαμβάνει όλες τις διαδικασίες που απαιτούνται αλλά και την επικοινωνία με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες. 

Η Easy Bodyworks στα πλαίσια της συνεχής εξέλιξης της, εισάγει πλέον Body Kit από τους καλύτερους διεθνείς οίκους για όλα τα μοντέλα αυτοκινήτων της αγοράς! Με σεβασμό προς τον πελάτη και γνωρίζοντας ότι στην αγορά κυκλοφορούν πολλές απομιμήσεις, η Easy Bodyworks προσφέρει υψηλής ποιότητας εισαγόμενων bodykit για κάθε αυτοκίνητο.

Επίσης, η  Easy Bodyworks είναι Πιστοποιημένος Εφαρμοστής των προϊόντων Williams Ceramic Coat τα οποία προσφέρουν πραγματική προστασία μακράς διάρκειας πέντε ετών με γραπτή εγγύηση.

Η Easy Bodyworks έχει βραβευτεί με το Mazda RX8 Toxic με το 1ο βραβείο για το ομορφότερο Ιαπωνικό αυτοκίνητο στο Japstyle 2014. Είναι μια πολύ σημαντική διάκριση για όλη την προσπάθεια και εργασία που καταβλήθηκε πάνω στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο, το οποίο μετατράπηκε σε μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα..

Η Easy Bodyworks βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη, ώστε να του παρέχει το καλύτερο αποτέλεσμα, άμεσα και γρήγορα!

EasyBodyworks

Λ. Αργυρουπόλεως 44, Αργυρούπολη
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές