30-apo-80-gia-ena-olistiko-masaz-prosopoi-rejuvance-60-lepton-i-50-gia-2-atoma-i-120-gia-6-atoma-to-rejuvance-anazoogonei-to-derma-apalinei-tis-ritides-kai-ta-simadia-toi-xronoi-diorthonei-to-perigramma-dinontas-etsi-tin-aisthisi-enos-fisikoi-liftingk-sto
Ολιστικό μασάζ προσώπου Rejuvance που αναζωογονεί το δέρμα, απαλύνει τις ρυτίδες και τα σημάδια του χρόνου!

30€ από 80€ για ένα Ολιστικό μασάζ προσώπου Rejuvance 60 λεπτών ή 50€ για 2 άτομα ή 120€ για 6 άτομα! Το Rejuvance αναζωογονεί το δέρμα, απαλύνει τις ρυτίδες και τα σημάδια του χρόνου, διορθώνει το περίγραμμα, δίνοντας έτσι την αίσθηση ενός φυσικού λίφτινγκ, στον Εναλλακτικό Διαδραστικό Πολυχώρο Mystic Neverland στον Πειραιά. Έκπτωση 75%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/03/2019


Η εξαργύρωση μπορεί να πραγματοποιηθεί από 16/10 στον μοναδικό χώρο του Mystic Neverland


Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και η προσφορά περιλαμβάνει:


30€ από 80€ για ένα Ολιστικό μασάζ προσώπου Rejuvance 60 λεπτών

ή

50€ για 2 άτομα

ή

120€ για 6 άτομα!


- Η διάρκεια της θεραπείας είναι 60'


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


- Το massage γίνεται σε όλο το πρόσωπο, το κεφάλι, τον λαίμο και τους ώμους.


- Κατά την διάρκεια της συνεδρίας δεν χρησιμοποιούνται λάδια ή κρέμες παρά μόνο το απαλό άγγιγμα των δακτύλων.


- Το REJUVANCE απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες ανεξαρτήτως ηλικίας !


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 μέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς. για το κλείσιμο του ραντεβού να δίνετε τον κωδικό του κουπονιού ΚΑΙ όχι τον κωδικό εξαργύρωσης - εξυπηρέτησης.

 
Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Ώρες λειτουργίας πολυχώρου: Δευτέρα έως Σάββατο 11:00-21:00.


Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.


Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή, με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


Rejuvance

Η εναλλακτική άποψη ομορφιάς!

Το πρόσωπο είναι ο καθρέφτης των συναισθημάτων και των σκέψεων μας.

Είναι ένα ολιστικό, αναζωογονητικό μασάζ προσώπου. Και η λέξη μασάζ δεν είναι ακριβής, γιατί το Rejuvance δεν είναι μασάζ, αλλά εφαρμογή δύο κυρίως τεχνικών, οι οποίες ανανεώνουν και αναζωογονούν το πρόσωπο. Όλα αυτά και σε συνδυασμό με το πέρασμα του χρόνου έχουν αρνητικές συνέπειες για την επιδερμίδα.

Το δέρμα χάνει σιγά – σιγά την ελαστικότητα του και τη λάμψη του ενώ οι πρώτες ρυτίδες κάνουν την εμφανισή τους. Η μόλυνση, το άγχος και η κακή διατροφή επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο το πρόσωπο με αποτέλεσμα να φαίνεται θαμπό και κουρασμένο.

Ο πιο απλός και αποτελεσματικός τρόπος για την αντιμετώπιση των παραπάνω είναι η τεχνική αναζωογόνησης προσώπου Rejuvance. Το Rejuvance αποτελέι την πιο φυσική απλή και αποτελεσματική μέθοδο ανανέωσης προσωπόυ & σώματος και απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες ανεξαρτήτως ηλικίας.

Η τεχνική αυτή εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο, το κεφάλι, τον λαίμο τους ώμους και ολοκληρώνεται σε 6 συνεδρίες. Κατά την διάρκεια της συνεδρίας δεν χρησιμοποιούνται λάδια ή κρέμες παρά μόνο το απαλό άγγιγμα των δακτύλων.

Το Rejuvance απελευθερώνει τους μύες του προσώπου από την ένταση δίνοντας τους ελαστικότητα και τόνωση. Επιπλέον με την τεχνική απελευθέρωσης του συνδετικού ιστού το δέρμα ενυδατώνεται από μέσα προς τα έξω, οι ρυτίδες απαλύνονται και αποβάλλονται καλύτερα οι τοξίνες διαμέσου της λέμφου.


Τα αποτελέσματα μετά την ολοκλήρωση των 6 συνεδρίων είναι καταπληκτικά :

Το δέρμα ενυδατώνεται και η ποιότητα του βελτιώνεται.

Οι απαλές γραμμές εξαφανίζονται και οι πιο βαθιές απαλύνονται.

Το χρώμα γίνεται πιο λαμπερό λόγω της καλύτερης κυκλοφορίας του αίματος και πρόσωπο φαίνεται ξεκούραστο και λαμπερό.

Πρηξίτατα και μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια βελτιώνοτναι ή εξαφανίζονται.

Επιπλέον κατά την εφαρμογή του REJUVANCE ενεργοποιούνται όλοι οι μεσημβρινοί (ενεργειακά κανάλια) που διαπερνούν το πρόσωπο , το λαιμό, τους ώμους, και το κεφάλι. Επομένως, πέρα από τα αισθητικά αποτελέσματα του προσώπου, υπάρχουν και τα αλλά οφέλη όπως απαλλαγή από πονοκεφάλους και ημικρανίες, καλύτερος ύπνος, βαθιά σωματική και νοητική χαλάρωση, καλύτερη αναπνοή και ευκολότερο χαμόγελο.

Για τη διατήρηση των αποτελεσμάτων της θεραπείας αλλά και την επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης συνίσταται μια συνεδρία συντήρησης κάθε 4-6 εβδομάδες.

Το REJUVANCE απευθύνεται σε γυναίκες και άντρες ανεξαρτήτως ηλικίας και δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να βλάψει ένα υγιές άτομο, αφού δουλεύει με τη συιολογία του οργανισμού.

Το
Rejuvance προέρχεται από την μέθοδο που εμπνεύστηκε πριν από 30 χρόνια ο S. Rojemberg ο οποίος ασχολείται με διάφορες εναλλακτικές σωματο-θεραπείες, οποίος συνεργαζόταν με ηθοποιούς, και τους βοηθούσε να χαλαρώσουν τους μύες του προσώπου τους, ώστε να τους διευκολύνει στην έκφραση των διαφόρων συναισθημάτων, μέσα από τους ρόλους τους. Ο Rojemberg ήταν σίγουρος ότι όλες οι αρνητικές συμπεριφορές μέσα από τις εντάσεις, και παραμορφώσεις συγκεκριμένων μυών καθρεπτίζονται στο πρόσωπο.

Με την τεχνική της αναζωογόνησης το πρόσωπο απαλλάσσεται από την ένταση των μυών, του κρανίου, του λαιμού, και των ώμων. Κατ’αυτόν τον τρόπο οι μύες λειτουργούν καλύτερα ανακτώντας τον τόνο τους. Επίσης απελευθερώνεται ο συνδετικός ιστός στα σημεία που κολλάει στους ιστούς και τα οστά.
 
Έτσι βελτιώνεται η ροή της ζελατινώδους μεσοκυττάριας ουσίας ενυδατώνοντας την επιδερμίδα εσωτερικά. Συγχρόνως δίνεται η δυνατότητα στο κολαγόνο και στις ελαστικές ίνες να ανακτήσουν την ελαστικότητά τους.
 

Η τεχνική του
Rejuvance επενεργεί στο σύστημα των μεσημβρινών, καθώς όλα τα συστήματα είναι αλληλοεξαρτώμενα. Οι μεσημβρινοί (ή ενεργειακά κανάλια) βρίσκονται στον συνδετικό ιστό και διατρέχουν όλο το σώμα, το πρόσωπο και το κεφάλι, αγγίζοντας τα κανάλια που βρίσκονται στο πρόσωπο και το κεφάλι δεν επηρεάζεται μόνο η ροή της ενέργειας τοπικά, αλλά επηρεάζεται συνολικά η ενέργεια σε όλο το σώμα. Για να θέσουμε το θέμα συνοπτικά, η τεχνική του Rejuvance επενεργεί στους μύες, στους συνδετικούς ιστούς, και στα ενεργειακά κανάλια.

Τα αποτελέσματα είναι η βελτίωση του χρώματος, (φυσικού τόνου), της επιδερμίδας, μειώνονται οι ρυτίδες, και ανακτάται η ελαστικότητα στο πρόσωπο. Το πρόσωπο δείχνει νεότερο, υγιέστερο, καθαρό και ξεκούραστο. Η υφή του δέρματος βελτιώνεται τα μάτια ακτινοβολούν και διευκολύνεται η αναπνοή. Οι πονοκέφαλοι, οι ημικρανίες, ο πόνος στη σιαγόνα, και η δυσκαμψία στους ώμους εξαφανίζονται, κατά την διάρκεια μιας σειράς έξι συνεδριών. Αρχικά μια σειρά από έξι συνεδρίες είναι απαραίτητη.
 

Κάθε συνεδρία η οποία διαρκεί περίπου μια ώρα, στοχεύει σε διαφορετικό μέρος του προσώπου, του κρανίου, του αυχένα, και των ώμων. Με την συμπλήρωση των έξι συνεδριών συνιστάται συντήρηση με μία συνεδρία μία ή δύο φορές τον μήνα. Η συντήρηση αυτή επαυξάνει τα αρχικά αποτελέσματα και βοηθά στην επιβράδυνση της διαδικασίας της γήρανσης.


Τι είναι το Ρεζουβάνς με «λίγα λόγια»

Το Rejuvance είναι μια εξαιρετική τεχνική, ένα εξειδικευμένο μασάζ προσώπου, που αναζωογονεί το δέρμα, απαλύνει τις ρυτίδες & τα σημάδια του χρόνου, διορθώνει το περίγραμμα, δίνοντας έτσι την αίσθηση ενός «φυσικού λίφτινγκ».

Είναι μια δοκιμασμένη μέθοδος εναλλακτικής αισθητικής, που γλυκαίνει τα χαρακτηριστικά και την έκφραση του προσώπου.

Βασίζεται σε τεχνικές απελευθέρωσης του υποδόριου συνδετικού ιστού και των μυών, καθώς και ειδικές μαλάξεις. Οι τεχνικές αυτές εφαρμόζονται απαλά, κυρίως με τις άκρες των δακτύλων και στοχεύουν στο να εξισορροπήσουν τις εκφράσεις του προσώπου και να βελτιώσουν την ποιότητα της επιδερμίδας.

Με τα χρόνια, οι πιο κοινές μας εκφράσεις αρχίζουν να μονιμοποιούνται ως σφίξιμο και ρυτίδες. Τελικά το πρόσωπο «τραβιέται» και το σύστημα των μυών, του συνδετικού ιστού και της επιδερμίδας χάνει την ελαστικότητά του. Αποτέλεσμα: οι ρυτίδες, το «κρέμασμα» και οι σακούλες.

Οι τεχνικές rejuvance είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να ανασηκώνουν και να αναζωογονούν κάθε σημείο του προσώπου, του λαιμού, του ντεκολτέ και των ώμων. Δουλεύονται με λεπτομέρεια όλες οι στιβάδες των μυών και περιτονίων. Οι ρυτίδες λειαίνούν, οι λεπτές γραμμές εξαφανίζονται, η ελαστικότητα επανέρχεται, η μυική ένταση απελευθερώνεται και αποκαθίσταται ο καλός μυικός τόνος.

Έτσι, το πρόσωπο επανέρχεται στο «φυσικό του σχήμα»

«Το πρόσωπο σας εκφράζει τη σχέση ανάμεσα στο σώμα, το νου και τα συναισθήματα».

Η ιατρική έρευμα έχει αποδείξει ότι είναι αδύνατο να κάνουμε οποιαδήποτε σκέψη χωρίς αυτή να έχει κάποια επίδραση στο σώμα μας και αντίθεατα ότι η φυσική μας κατάσταση επιδρά στις σκέψεις και τα συναισθηματά μας.

Η εμφάνιση του προσώπου επηρεάζεται από το σωματικό και ψυχικό στρες που χαράζουν τα ίχνη τους βαθειά στο ευαίσθητο δέρμα του, με αποτέλεσμα την εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Η μέθοδς Rejuvance είναι μία ήπια και αποτελεσματική τεχνική μασάζ για το πρόσωπο με αισθητικά και ενεργειακά αποτελέσματα που ανανεώνει και αναζωογονεί όχι μόνο το πρόσωπο και το σώμα, αλλά και την ψυχική διάθεση. Γίνεται με ειδικές μαλάξεις στους περισσότερους από 90 μύες, τα ενεργειακά κανάλια και τους μεσημβρινούς του προσώπου και απαλλάσσε σε σημαντικό βαθμό τους μυς από την ένταση με αποτέλεσμα το πρόσωπο να γίνεται πιο φωτεινό και πιο εκφραστικό και το χαμόγελο πιο γλυκό.

Δρα άμεσα στον συνδετικό ιστό, βελτιώνοντας την ελαστικότητα την ενυδάτωση και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Ολόκληρο το σώμα ανακουφίζεται από τις εντάσεις και αποκτούμε ένα συναίσθημα ευεξίας, ενώ συγχρόνων υποχωρούν ζάλες, πονοκέφαλοι και εντάσεις στον αυχένα και τους ώμους.

HRejuvance είναι μια εντέλως φυσική τεχνική που εφαρμόζεται με τις άκρες των δακτύλων, χωρίς κρέμες, λάδια ή ηλεκτρικό ρεύμα. Χάρη στα πεπειραμένα χέρια ενός εξαιρετικά εκπαιδευμένου θεραπευτή θα βλέπετε το πρόσωπο σας να βελτιώνεται από μέρα σε μέρα.


Η βελτίωση είναι άμεση και εντυπωσιακή

Ακόμη και μετά από την πρώτη συνεδρία, το δέρμα σας θα γίνει περισσότερο λαμπερό, τα μάτια σας θα «ζωντανέψουν» και το πρόσωπο σας θα δείχνει πιο φρέσκο και πιο χαλαρωμένο όπως μετά από πολλές ώρες ύπνου. Η ένταση θα έχει υποχωρήσει όχι μόνο από το πρόσωπο αλλά από ολόκληρο το σώμα.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, η οποία αποτελείται από έξι συνεδρίες της μίας ώρας το χρώμα και η υφή της επιδερμίδας σας θα βελτιωθούν, οι βαθιές γραμμές έκφρασης θα απαλυνθούν και οι μικρές ρυτίδες θα φύγουν. Το πρόσωπο σας θα φαίνεται φρέσκο και νεανικότερο.

Για να διατηρήσετε το αποτέλεσμα της θεραπείας, συνιστάται μια συνεδρία συντήρησης κάθε 6 εβδομάδες. Αυτές οι επαναλαμβανόμενες συνεδρίες συντήρησης θα ενισχύουν τα αποτελέσματα της αρχικής θεραπείας και θα επιβραδύνουν τη διαδικασία της γήρανσης.


Αποτελέσματα Rejuvance :

Καλύτερος ύπνος

Βελτίωση του χρώματος (φυσικού τόνου) της επιδερμίδας

Μείωση των ρυτίδων

Ενυδάτωση από μέσα προς τα έξω

Καλύτερη κυκλοφορία του σώματος

Καλύτερη αποβολλή των τοξινών δια μέσου της λέμφου

Ανάκτηση της ελαστικότητας του προσώπου

Ανακούφιση από πονοκεφάλους, ζάλες και εντάσεις

Μεγαλύτερη διαύγεια πνεύματος

Λιγότερο άγχος

Εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος

Χαλάρωση όλου του σώματος

Βαθιά αίσθηση ηρεμίας και ξεκούρασης

Εϊναι μια απολύτως φυσική μέθοδος


Δείτε το βίντεο για το Rejuvance

 
€30.00

Έληξε !!!
Αρχική €80.00
Έκπτωση 62%
Κέρδος €50.00
11 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης


Μην ψάχνεις γύρω σου... Οι απαντήσεις είναι μέσα σου..


Mystic Neverland Reiki Academy Meditation & Health Center


Εναλλακτικός πολυχώρος ολιστικής προσέγγισης πνευματικής, ψυχικής & σωματικής αφύπνισης, γιατί η πραγματική ομορφιά των πραγμάτων βρίσκεται στην απλότητα τους...

 

 

Υπάρχουν πολλά μονοπάτια για να φτάσεις στην κορυφή.. Αυτό που θα ακολουθήσεις είναι αυτό που θα φωτίσει την καρδιά σου.


Η Μ.Ν. είναι ένα πεδίο δράσης όπου ο καθένας μπορεί μέσω των δραστηριοτήτων που προτίνουμε να βρέι το μέσο ώστε να ισορροπήσει σώμα, ψυχή και πνεύμα.

 

 

Σπίτι της M.N. είναι ο Πειραιάς. Ο Πειραιάς σαν λιμάνι, από την αρχαιότητα υπήρξε ενα σταυροδρόμι πολιτισμών & θρησκειών, ένας κόμβος ταξιδιωτών και αναζητητών. Το ίδιο και ο φυσικός χώρος όπου γεννήθηκε και εδρεύει η Μ.Ν.

 

 

Σ’ενα κτίριο με ιστορία δεκαετιών που άλλοτε λειτούργησε ως χώρος προσευχής για Μουσουλμάνους πέρνοντας τη μορφή του Μιναρέ και άλλοτε ως πολυτελές εστιατόριο με ethnic κουζίνα σαν πόλος έλξης άπειρων πνευματικών συζητήσεων μέχρι που ήρθε η στιγμή να ανοίξει τις πόρτες του στην καθαρή ενέργεια των εναλλακτικών θεραπείων.

 

 

Όταν λέμε θεραπεία εννοούμε τη συνεχή καθημερινή προσπάθεια να γίνουμε καλύτεροι και πιο ολοκληρωμένοι άνθρωποι, να έρθουμε όλο και πιο κοντά στο σώμα και τον εαυτό μας, να αγαπήσουμε και να τιμήσουμε αυτό που είμαστε..

Η M.N. σας δίνει την δυνατότητα να χαρίσετε στον εαυτό σας μοναδικές στιγμές απόλαυσης, ηρεμίας & χαλάρωσης επιλέγοντας το είδος του massage που σας ταιριάζει καθώς επίσης μέσα από βιωματικές συνεδρίες, σεμινάρια & διαλογισμούς να βρείτε το μονοπάτι που θα σας φέρει πιο κοντα στον ίδιο σας τον εαυτό και την πλήρη αρμονία όλων τον επιπέδων της ύπαρξης σας.

 

 

Πάντα με γνώμονα την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική, ψυχική & σωματική ισορροπία η Μ.Ν. δημιούργησε εναλλακτικούς τρόπους εκγύμνασης συνδυάζοντας τα στοιχεία της φύσης & το εσωτερικό παιδί που όλοι έχουμε μέσα μας. Έτσι με όχημα το χορό, το παιχνίδι, τον αυτοσχεδιασμό, τη μουσική, την πρόκληση, το υδάτινο στοιχείο & τον αέρα, δημιούργησε το Body & Soul Pilates Personal Training και το Mystic Neverland Kayak Navigation Team ωστέ μέσα από την γυμναστική, την έκφραση & τη δημιουργία να βιώνουμε ολοκληρωτικά ενά υγιές σώμα & πνεύμα.

 

 

Εμείς δίνουμε την αφορμή η αιτία βρισκέτε μέσα στις αναζητήσεις του καθενός σας.

 

Είσαι έτοιμος ? Έχουμε τον τρόπό..

 

Παροχές της M.N.


Massage

Release & Relax Motion, Αθλητικό, Θεραπευτικό, Κυτταρίτιδας, Trigger Points, Σουηδικό,Λεμφικό, Σιάτσου, Thai, Ayurvedic Breast & Ayurvedic Yoga Massage, Μυοχαλαρωτικό,Business massage – Αυχένα - Foot massage,Rejuvance Αναζωογονητικό massage προσώπου


Reiki

-Ατομικά – Ομαδικά Σεμινάρια

-Μυήσεις 1ου, 2ου & 3ου Βαθμού

-Συνεδρίες: Usui Reiki, Karuna Reiki, Lightarian Reiki

-Καθαρισμός Αύρας & Ενεργειακός καθαρισμός χώρων


Tantra

Θεατρικό Παιχνίδι με Ψυχολογικές Αναφορές & Θεατροπαιχνίδια

Βιωματικά Σεμινάρια Σωματικής Ψυχοθεραπείας, Δραματοθεραπείας & Ρέικι

Εναλλακτικά Διήμερα Σωματικής, Ψυχικής & Πνευματικής Αναζωογόννησης

Pilates Personal Training

Kayak M.N. Navigation Team

Aqua Aerobic / Aqua Yoga Τσι Κόνγκ

Sat Guru Charan

Tai Chi Chuan

Μεσαιωνική Σπαθασκία

Yoga -Kundalini & Hatha Yoga

Ομαδικοί & ΑτομικοίΔιαλογισμοί

Ομάδες Αυτοβελτίωσης, SRT

Ρεφλεξολογία

Ομοιοπαθητική

Αρωματοθεραπεία

ΑνθοΪάματα Bach – Aura Soma

Crystal Therapy - Sound Healing

Τμήμα Ψυχολογικής Υποστήριξης

Sauna, jaccuzi ,hammam

MYSTIC NEVERLAND

Χαριλάου Τρικούπη 16, Πειραιάς
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP