Κατάδυση γνωριμίας με αυτόνομη συσκευή κατάδυσης (scuba diving), σε μέγιστο βάθος έως 12 μέτρα και υποβρύχια φωτογράφηση στα Λιμανάκια Βάρκιζας!

30,90€ από 62€ για μία (1) Κατάδυση γνωριμίας με αυτόνομη συσκευή κατάδυσης (scuba diving), σε μέγιστο βάθος έως 12 μέτρα και υποβρύχια φωτογράφηση στα Λιμανάκια Βάρκιζας, από τη Σχολή Dive Blue Dream! Έκπτωση 50%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/09/2018


Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο


H προσφορά περιλαμβάνει:

30,90€ από 62€ για μία Κατάδυση γνωριμίας με αυτόνομη συσκευή κατάδυσης (scuba diving), σε μέγιστο βάθος έως 12 μέτρα και υποβρύχια φωτογράφηση στα Λιμανάκια Βάρκιζας, από τη Σχολή Dive Blue Dream! Έκπτωση 50%.

30 λεπτά ενημέρωση πριν από την κατάδυση για τις καταδυτικές πρακτικές και επίδειξη του εξοπλισμού
Πλήρης εξοπλισμό κατάδυσης
Υποβρύχια φωτογράφηση
Περίπου 40 λεπτά υποβρύχια περιήγηση (ανάλογα την κατανάλωση της φιάλης του συμμετέχοντα)
Ολιγομελή τμήματα των 4 ατόμων για καλύτερη, ασφαλέστερη και μεγαλύτερη διασκέδαση
Σνακ και αναψυκτικό μετά την δραστηριότητα

Η προσφορά ισχύει για όλες τις ημέρες
Όριο ηλικίας από 8 και άνω (σε περίπτωση ανήλικου απαιτείται υπογραφή κηδεμόνα).
Οι καταδύσεις πραγματοποιούνται στα λιμανάκια της Βάρκιζας κάθε Σάββατο και Κυριακή.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).

 
Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.

 
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα (πιστωτική,χρεωστική), με paypal, με viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε.
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρατο κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).

 

Ωράριο: Δευτέρα 10:00 εως 15:00, Τρίτη εως κ Παρασκευή 10:00 εως 18:00, Σάββατο 10:00 εως 15:00


Μπορούν να αγορασθούν πολλαπλά κουπόνια για προσωπική χρήση ή για δώρο σε συγγενείς ή φίλους.

 
Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

 

€30.90

Έληξε !!!
Αρχική €62.00
Έκπτωση 50%
Κέρδος €31.10
10 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Η σχολή καταδύσεων Dive Blue Dream ιδρύθηκε το 2010 με έδρα στους Αγ. Αναργύρους. Εκπροσωπεί δύο από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παγκοσμίως, την PADI και την SSI. Λειτουργεί σύμφωνα με τον καταδυτικό νόμο 3409/05 και πληροί όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται.

Στη σχολή πραγματοποιούνται καταδύσεις όλων των επιπέδων και στους δύο οργανισμούς PADI/SSI, σε ολιγομελή και ευέλικτα τμήματα και με μόνο γνώμονα την σωστή, ασφαλή και διασκεδαστική εκμάθηση. Η σχολή λειτουργεί όλο το έτος και διαθέτει προγράμματα για παιδιά και για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Dive Blue Dream

Σοφοκλή Βενιζέλου 105 Άγιοι Ανάργυροι
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP