Συνδρομή για Baby Swimming στο Aqua Swimming Center στο Περιστέρι!

39€ για έναν (1) μήνα συνδρομή για Baby Swimming από το Aqua Swimming Center στο Περιστέρι! Οι επισκέψεις γίνονται δύο φορές την εβδομάδα! Αρχική Αξία 65€. Έκπτωση 40%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 28/02/2019


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει:

39€ για έναν μήνα συνδρομή για Baby Swimming στο Aqua Swimming Center στο Περιστέρι!

Οι επισκέψεις γίνονται δύο φορές την εβδομάδα.

Δεν περιλαμβάνεται η εγγραφή των 10 ευρώ.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Τα κουπόνια δεν λειτουργούν αθροιστικά. H προσφορά αφορά ΜΟΝΟ νέα μέλη.


Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Specialdeal.gr σε συνεργασια με το gymnastirio. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Specialdeal.gr 2103617102 (Δευτ. έως Παρ. 09:00 - 17:00).

 

Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


€39.00

Έληξε !!!
Αρχική €65.00
Έκπτωση 40%
Κέρδος €26.00
9 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Το Aqua Swimming Center στο Περιστέρι είναι ένας άρτια εξοπλισμένος χώρος και τηρεί όλες τις προδιαγραφές για όσους θέλουν να μάθουν από τους καταλληλότερους ανθρώπους κολύμβηση.

Βέβαια, το ζητούμενο για το Aqua Swimming Center είναι αφενός η σωστή εκμάθηση κολύμβησης για μικρούς και μεγάλους και αφετέρου οι σωστές οδηγίες για την ασφάλειά τους, αλλά και για την υγεία.

Λίγα λόγια για τις εγκαταστάσεις

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας  τηρούν όλες τις προδιαγραφές υγιεινής και ασφάλειας. Για τον καθαρισμό του νερού της πισίνας εφαρμόζεται η πιο σύγχρονη και οικολογική μέθοδος (ηλεκτρόλυση άλατος). Το νερό είναι απόλυτα διαυγές, δίχως την ενοχλητική και επιβλαβή οσμή από τα παραπροϊόντα του χλωρίου. Δεν χρησιμοποιούνται χημικά  για την απολύμανση του νερού και η ποιότητα του ελέγχεται διαρκώς ηλεκτρονικά.

Επιπρόσθετα, γίνονται μικροβιολογικές αναλύσεις από πιστοποιημένο εργαστήριο (με ISO 17025), ώστε να είστε πάντα απολύτως σίγουροι για το περιβάλλον στο οποίο κολυμπάει το παιδί σας.

Η θερμοκρασία της πισίνας, τηρείται σταθερά, χειμώνα – καλοκαίρι, στην ιδανική θερμοκρασία των 33 βαθμών Κελσίου για τη μικρή πισίνα και 29 βαθμών κελσίού για τη μεγάλη πισίνα. Η θερμοκρασία του χώρου είναι σταθερή στους 26 βαθμούς κελσίου.

Aqua Swimming Center

Μεγάλου Αλεξάνδρου 67, Περιστέρι