Συνδρομή για Baby Swimming στο Aqua Swimming Center στο Περιστέρι!

39€ για έναν (1) μήνα συνδρομή για Baby Swimming στο Aqua Swimming Center στο Περιστέρι! Οι επισκέψεις γίνονται δύο φορές την εβδομάδα! Αρχική Αξία 65€. Έκπτωση 40%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/11/2018


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει:

39€ για έναν μήνα συνδρομή για Baby Swimming στο Aqua Swimming Center στο Περιστέρι!

Οι επισκέψεις γίνονται δύο φορές την εβδομάδα.

Δεν περιλαμβάνεται η εγγραφή των 10 ευρώ.

Δείτε το πρόγραμμα ΕΔΩ.

Τα κουπόνια δεν λειτουργούν αθροιστικά. H προσφορά αφορά ΜΟΝΟ νέα μέλη.


Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά με την αγορά του κουπονιού από το Specialdeal.gr σε συνεργασια με το gymnastirio. Η επιχείρηση ΔΕΝ δέχεται κανένα πελάτη με την τιμή της προσφοράς χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού (ή των στοιχείων του). Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο Specialdeal.gr 2103617102 (Δευτ. έως Παρ. 09:00 - 17:00).

 

Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


€39.00

Έληξε !!!
Αρχική €65.00
Έκπτωση 40%
Κέρδος €26.00
15 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Άλλες Προσφορές