3η επιτυχημένη θεατρική χρονιά για την παιδική θεατρική παράσταση Η Χιονάτη, το κλασικό και διαχρονικό παραμύθι των Αδερφών Γκριμ, στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου ΕΞΑΡΧΗΣ!

3η επιτυχημένη θεατρική χρονιά! 5€ από 10€ για Είσοδο ενός (1) ατόμου ή 20€ από 40€ για είσοδο πέντε (5) ατόμων στην παιδική θεατρική παράσταση Η Χιονάτη, το κλασικό και διαχρονικό παραμύθι των Αδερφών Γκριμ, στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου Εξαρχή. Με πολύ γέλιο, χορό, τραγούδι και σε πρώτο πλάνο τη συμμετοχή των παιδιών, το τέλος του παραμυθιού θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη, τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους φίλους. Έκπτωση 50%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2018


Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 211-8006465 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-18:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Το κλασικό και διαχρονικό παραμύθι των Αδερφών Γκριμ «Η Χιονάτη», παρουσιάζεται για 2η επιτυχημένη θεατρική χρονιά στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου ΕΞΑΡΧΗΣ.

από την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2017.


Η προσφορά περιλαμβάνει επιλογή από:


5€ από 10€ για Είσοδο ενός ατόμου ή 20€ από 40€ για είσοδο πέντε ατόμων


Ημέρες Παραστάσων: Κάθε Κυριακή στις 11:15


- Η διάρκεια της παράστασης είναι 1 ώρα & 20 λεπτά.


Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση θέσεων τουλάχιστον 1 ημέρα πριν στο τηλέφωνο που αναγράφεται στο κουπόνι αγοράς.


Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο με την αγορά κουπονιού από τo Specialdeal. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετεί κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.


Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει πολλαπλά κουπόνια για προσωπική χρήση και υπό μορφή δώρου σε συγγενείς και φίλους.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.


Υπόθεση του έργου


Οι «Θεατρικοί Ορίζοντες» παρουσιάζουν τη φετινή τους παραγωγή, ένα υπέροχο και κλασικό έργο, που είναι κατάλληλο για παιδιά νηπιαγωγείων, παιδικών σταθμών και Δημοτικών Σχολείων (3 – 12 ετών).


Η γλυκιά και όμορφη Χιονάτη ζει με την κακιά μητριά της στο αρχοντικό της και οι συνθήκες διαβίωσης είναι πολύ δύσκολες. Μοναδικός φίλος και σύμμαχος της είναι ο  Άφοβος.

Όταν ο μαγικός καθρέφτης αποκαλύπτει  στη  κακιά μητριά της ότι η ομορφότερη στο κόσμο είναι η Χιονάτη, τότε αρχίζουν οι περιπέτειές της…

Ένα έργο που πραγματεύεται αξίες  και ιδανικά όπως η πίστη, η ελπίδα, η αγάπη, η αποφασιστικότητα, δοσμένα με χιούμορ και ευαισθησία.

Με πολύ γέλιο, χορό, τραγούδι και φυσικά σε πρώτο πλάνο τη συμμετοχή των παιδιών, το τέλος του  παραμυθιού θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη, τόσο για τους μικρούς όσο και για τους μεγάλους φίλους.


Οι «Θεατρικοί Ορίζοντες» παρουσιάζουν τη φετινή τους παραγωγή, ένα υπέροχο και κλασικό έργο, που είναι κατάλληλο για παιδιά νηπιαγωγείων, παιδικών σταθμών και Δημοτικών Σχολείων (3 – 12 ετών).

«Με την εικοσάχρονη εμπειρία μας στο θέατρο για παιδιά,  πιστεύουμε ότι  μέσα από αυτήν την παράσταση θα ψυχαγωγηθούν και θα διδαχθούν συνάμα. Τα μηνύματα  του έργου έχουν να κάνουν με τη αγάπη και την προσφορά στους συνανθρώπους μας και ειδικά σε όσους έχουν ανάγκη.»


Ελένη Τσακάλου, Εκπαιδευτικός - Ηθοποιός


Συντελεστές

Διασκευή - Μουσική : Ελένη Νικολάου Τσακάλου

Σκηνοθεσία : Ντίνος Σπυρόπουλος

Σκηνικό : Μαρία Μακρή – Γεωργέλη

Κοστούμια : Κοσμάς Πανωρίδης

Μουσική επιμέλεια – ενορχήστρωση : Δημήτρης Σόρκος

Χορογραφίες : Δέσποινα Χουζούρη


Παίζουν οι ηθοποιοί : Ελένη Τσακάλου, Ίλια Σπυροπούλου, Άγγελος Κούκος, Γιάννης Βερβενιώτης

 

€5.00

Έληξε !!!
Αρχική €10.00
Έκπτωση 50%
Κέρδος €5.00
12 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Εργαστήρι Θεάτρου

 

Λίγα μέτρα πιο πάνω από την πλατεία Εξαρχείων, στον πεζόδρομο της οδού Δερβενίων, η θεατρολόγος και ηθοποιός Ελένη Τσακάλου καθώς και εκλεκτοί δάσκαλοι υποκριτικής δημιούργησαν το χώρο τεχνών ΕΞ ΑΡΧΗΣ και διδάσκουν:

  • Υποκριτική
  • Αυτοσχεδιασμό
  • Ιστορία θεάτρου
  • Δραματολογία
  • Ορθοφωνία
  • Ποίηση
  • Ψυχοτεχνική
  • Κινησιολογία
  • Τοποθέτηση φωνής - Τραγούδι
  • Σκηνοθετικές προσεγγίσεις

 

Τα μαθήματα απευθύνονται σε υποψήφιους σπουδαστές δραματικών σχολών, σε επαγγελματίες της επικοινωνίας και του λόγου, και σε κάθε ενδιαφερόμενο για την τέχνη του θεάτρου σε επαγγελματικό και ερασιτεχνικό επίπεδο.

 

Κατά τακτά χρονικά διαστήματα πραγματοποιούνται σεμινάρια συγκεκριμένης Θεατρικής θεματικής.

 

Υπάρχει δυνατότητα ιδιαίτερων μαθημάτων. Λειτουργούν τμήματα από Δευτέρα έως και Σάββατο.

 

Εγγραφές όλο το χρόνο!

Διεύθυνση

 Εμμανουήλ Μπενάκη & Δερβενίων 46, Εξάρχεια
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP