3η Χρονιά! Θεατρική παράσταση «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο Θέατρο 4 Εποχές!

3η Χρονιά! 15€ για είσοδο δύο ατόμων στη θεατρική παράσταση Ελευθέριος Βενιζέλος, στο Θέατρο 4 Εποχές! Ο θίασος των Γιάννη Μόρτζου και Γιούλης Ζήκου, ανεβάζει για 3η συνεχόμενη χρονιά μια παράσταση αφιερωμένη στο σπουδαίο Κρητικό πολιτικό και Πρωθυπουργό, μέσα από την εξιστόρηση σημαντικών στιγμών της καριέρας του, που υπήρξε απόλυτα συνυφασμένη με τις τύχες της Ελλάδας.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/03/2018

 

Κάθε κουπόνι ισχύει για:


Είσοδο δύο ατόμων στη θεατρική παράσταση «Ελευθέριος Βενιζέλος», στο Θέατρο ''4 Εποχές''!


ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ :

Πέμπτη: 9.15  μ.μ.

Παρασκευή: 9 .15 μ.μ.

Σάββατο: 9 .15μ.μ.

Κυριακή: 7.15 μ.μ.


Η διάρκεια της παράστασης είναι 2 ώρες


Στο  Θέατρο Τέσσερις Εποχές – Γιάννης  Μόρτζος επαναλαμβάνεται για τρίτη χρονιά, λόγω επιτυχίας, από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου το έργο «Ελευθέριος Βενιζέλος» του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου, με τον ίδιο στον ομώνυμο ρόλο και την Γιούλη Ζήκου στο ρόλο της Έλενας Βενιζέλου.


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.

 

Κάθε χρήστης μπορεί να αγοράσει πολλαπλά κουπόνια για προσωπική χρήση ή υπό μορφή δώρου για φίλους & συγγενείς.

 
Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

 

Λίγα Λόγια για την Παράσταση


Είναι η πρώτη φορά που η ζωή και το έργο του μεγάλου πολιτικού άνδρα, που χάραξε τον 20ο αιώνα, παρουσιάζεται μέσω της θεατρικής τέχνης στο κοινό.  Ογδόντα χρόνια μετά το θάνατό του, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πορεία και τη δράση της ιστορικής αυτής προσωπικότητας, που ξεκίνησε με την Κρητική Επανάσταση, στη συνέχεια διπλασίασε τα σύνορα της Ελλάδας, κέρδισε δύο Βαλκανικούς Πολέμους και βρέθηκε κατά τον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο με την  πλευρά των νικητών. Μέσα από μια αναμέτρηση με το χρόνο, η μορφή του Ελευθέριου Βενιζέλου περνά από σκηνή σε σκηνή φωτίζοντας γεγονότα, συμβάντα και άγνωστες πτυχές της ζωής του. Τα νεανικά του χρόνια, η Κρήτη, οι γυναίκες που αγάπησε, τα επιτεύγματα και τα λάθη των πολιτικών του επιλογών, οι νίκες και οι ήττες του, υφαίνονται θεατρικά μέσα από την σκηνοθετική δεινότητα του Γιάννη Μόρτζου, που συνάμα υποδύεται και τον μεγάλο πολιτικό άνδρα.


«Με το έργο αυτό, πραγματώνεται μια επιθυμία μου κι ένα όνειρο πολλών ετών. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος αποτελεί την σημαντικότερη πολιτική προσωπικότητα της σύγχρονης ιστορίας μας. Κι ο δικός μου σκοπός, είναι να αποδώσω τη ζωή και το έργο του με τη μεγαλύτερη δυνατή αντικειμενικότητα» Γιάννης Μόρτζος


Συντελεστές:

 

Συγγραφέας: Γρηγόρης Χαλιακόπουλος

 

Σκηνοθεσία: Γιάννης Μόρτζος

 

Σκηνικά – κοστούμια: Λαμπρινή Καρδαρά

 

Μουσική: Φίλιππος Περιστέρης

 

Video - οπτική απεικόνιση: Χριστίνα Οικονόμου

 

Φωτισμοί: Τάκης Ποδαρόπουλος

 

Φωτογραφίες: Δημήτρης Ασπιώτης

 

Γραφικά: Βαγγέλης Καλαϊτζής


Παίζουν με σειρά εμφάνισης :Γιάννης Μόρτζος, Γιούλη Ζήκου, Νίκος Κανατάς, Βασίλης Σαμαριτάκης, Ελεάννα Πουλίδα, Μανώλης Γεραπετρίτης, Εμμανουήλ Κεπέρης και  Τιτίκα Μαρίνου

 

€15.00

Έληξε !!!
21 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Διεύθυνση

Μοσχονησίων 36, Πλατεία Αμερικής

Κυψέλης 15, ΚυψέληΠατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP