Ολοκληρωμένο Πελματογράφημα και Κατασκευή Εξατομικευμένων Ορθοπεδικών Πελμάτων!

44,90€ από 130€ για ένα Ολοκληρωμένο Πελματογράφημα και Κατασκευή Εξατομικευμένων Ορθωτικών Πελμάτων ή 77,9€ από 260€ για Πελματογράφημα και Κατασκευή 2 Ορθωτικών Πελμάτων. Το Πελματογράφημα γίνεται με ειδικό μηχάνημα λεπτομερούς απεικόνισης που αναλύει τη μορφολογία του κατά τη στάση ή την κίνηση και τα Ορθωτικά Πέλματα έιναι προσαρμοσμένα στη μορφολογία του πέλματος σας, από την Cielo Foot Specialists στην Αθήνα. Έκπτωση -78%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 15/04/2018

 
Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και η προσφορά περιλαμβάνει τις παρακάτω επιλογές:


44,90€ από 130€ για ένα Ολοκληρωμένο Πελματογράφημα και Κατασκευή Εξατομικευμένων Ορθωτικών Πελμάτων ή 77,9€ από 260€ για Πελματογράφημα και Κατασκευή 2 Ορθωτικών Πελμάτων. Το Πελματογράφημα γίνεται με ειδικό μηχάνημα λεπτομερούς απεικόνισης που αναλύει τη μορφολογία του κατά τη στάση ή την κίνηση και τα Ορθωτικά Πέλματα έιναι προσαρμοσμένα στη μορφολογία του πέλματος σας, από την Cielo Foot Specialists στην Αθήνα. Έκπτωση -78%.

 

Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 μέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).

 
Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.

 
Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα (πιστωτική,χρεωστική), με paypal, με viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση (ebanking), την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο προσωπικό σας email ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).

 

Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια είτε για προσωπική χρήση είτε για δώρο σε συγγενείς ή φίλους.

Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


Πελματογράφημα:

Πρόκειται για μια μέτρηση του πέλματος που γίνεται με ειδικό μηχάνημα λεπτομερούς απεικόνισης που αναλύει τη μορφολογία του κατά τη στάση ή την κίνηση. Με βάση αυτήν την απεικόνιση σχεδιάζεται και πραγματοποιείται εξατομικευμένο πέλμα. Το πελματογράφημα αποτελεί το σημαντικότερο βήμα για την αποτύπωση του πέλματος καθώς και βασικό εργαλείο στα χέρια του θεράποντος ιατρού για μια ασφαλή διάγνωση.

Το αποτέλεσμα παρέχει ακριβείς πληροφορίες για το πέλμα και αναδεικνύει πιθανές δυσλειτουργίες όπως πλατυποδία, κοιλοποδία, πτώση μεταταρσίων κλπ. Με βάση αυτές τις μετρήσεις και σε περίπτωση πάθησης, ο γιατρός ή ο εκάστοτε ειδικός, θα είναι σε θέση να γνωματεύει ανάλογη θεραπεία που συνήθως περιλαμβάνει και  κατασκευή εξατομικευμένων ορθωτικών πελμάτων.

Πρόκειται για μια απλή, εύκολη κι αξιόπιστη μέτρηση που γίνεται στον χώρο μας.

Ορθωτικά πέλματα ("πάτοι"):

Με βάση τα αποτελέσματα των μετρήσεων του πελματογραφήματος είμαστε σε θέση να κατασκευάσουμε τα δικά σας, εξατομικευμένα ορθωτικά πέλματα προσαρμοσμένα στη μορφολογία του πέλματος σας. Αποτυπώνουμε δηλαδή σε μαλακά υλικά, αναγνωρισμένα και ασφαλή, την μορφολογία του ποδιού σας με στόχο να επαναφέρουν το πόδι σας στη σωστή του στάση έτσι ώστε οι δυνάμεις που ασκούνται να καταμερίζονται ομοιόμορφα και να αποφεύγεται η επιβάρυνση και ο πόνος.

Έτσι, παρέχουμε άνεση στο εσωτερικό του παπουτσιού και σωστή στήριξη του ποδιού σε καθημερινή βάση. Τα ορθωτικά πέλματα συμβάλλουν στην αισθητή μείωση της καθημερινής κούρασης, βοηθούν στο περπάτημα, μειώνουν τους πόνους των κάτω άκρων και της σπονδυλικής στήλης, απορροφούν τους κραδασμούς ενώ συμβάλλουν στην θεραπεία σε μια σειρά παθήσεων των κάτω άκρων.

Με το κατάλληλο πέλμα, το περπάτημα μπορεί να γίνει απόλαυση ακόμα και για τους πιο δύσπιστους.

€44.90

Έληξε !!!
Αρχική €130.00
Έκπτωση 66%
Κέρδος €85.10
20 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

H εταιρεία δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και την παραγωγή ορθωτικών πελμάτων, την εμπορία ανατομικών υποδημάτων υψηλής ποιότητας και αισθητικής καθώς και την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών φροντίδας κάτω άκρων.

 

Ο κύριος στόχος της ειναι η προώθηση των ορθωτικών πελμάτων στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό ως πρόταση μιας πιο εξατομικευμένης λύσης για ένα άνετο και χωρίς πόνους περπάτημα.

 

  "Χαρίστε στα πόδια σας την φροντίδα και άνεση που τους αξίζει!"

Η Cielo foot specialists είναι μια νέα εταιρεία που δραστηριοποιείται στον σχεδιασμό και την παραγωγή ορθωτικών πελμάτων, την εμπορία ανατομικών υποδημάτων υψηλής ποιότητας και αισθητικής καθώς και την παροχή προϊόντων και υπηρεσιών φροντίδας κάτω άκρων. - See more at: http://www.happydeals.gr/deals.php?id=1022#sthash.xBCOcUtM.dpuf

Διεύθυνση

Έβρου 32, Αθήνα 115 27
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές