Συνεδρίες Slimlight για εντατικό πρόγραμμα καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, για αδυνάτισμα και σύσφιξη!

49€ για 6 συνεδρίες Slimlight για εντατικό πρόγραμμα καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, για αδυνάτισμα και σύσφιξη από έμπειρους αισθητικούς, στα κέντρα αισθητικής Metro Beauty Laser Spa στο Μετρό Ελληνικού. Αρχικής Αξίας 490€. Έκπτωση 90%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 28/02/2018


Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 211-8006465 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-18:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.

 

Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


 Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει:

 

6 συνεδρίες Slimlight για εντατικό πρόγραμμα καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, για αδυνάτισμα και σύσφιξη από έμπειρους αισθητικούς.

 

Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς.

 

Για κλείσιμο ραντεβού τηλεφωνείτε 2 μέρες νωρίτερα και για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Metro Beauty Ελληνικού,

Ιασωνίδου 2 & Βουλιαγμένης (έξοδος ΜΕΤΡΟ Ελληνικού)


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.

 

Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση!

 

Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.

 

Η προσφορά δεν ισχύει για ήδη εγγεγραμμένα μέλη.

 

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή: 10:00-20:00

 

Μπορείτε να αγοράσετε έως 1 κουπόνι ανά χρήστη και απεριόριστα με τη μορφή δώρου (έως 1 σε κάθε όνομα).

 

Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.


Tips


Το Slim Light 6,9 είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και αποτελεσματικές θεραπείες στην αισθητική και στην ιατρική. Η μέθοδος χρησιμοποιεί ένα συνδυασμό από δύο ήπιες πηγές λέιζερ:


 

1. Ήλιο-Neon (εκπομπής στα 635nm), με ικανότητα διείσδυσης στους ιστούς 8-10 χιλιοστά, κατάλληλο για πιο επιφανειακές επεξεργασίες.


 

2. Δίοδο λέιζερ (εκπομπής στα 904 nm) με ικανότητα διείσδυσης στους ιστούς 30-40mm, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και τονώνοντας τις βιοχημικές αντιδράσεις που διευκολύνουν το μεταβολισμό του λίπους.


 

Το Slimlight 6,9 εκπέμπει τρία χρώματα, κόκκινο, μπλε (μωβ) και πράσινο (κίτρινο), με διαφορετικά μήκη κύματος και επομένως, διαφορετικές λειτουργίες:

 

ΚΟΚΚΙΝΟ

 

Το κόκκινο είναι το χρώμα της ζωής. Είναι το χρώμα με την βαθύτερη διείσδυση στους ιστούς και την τόνωση της κυκλοφορίας του αίματος. Το κόκκινο είναι επίσης ένας ενεργοποιητής για τον κυτταρικό μεταβολισμό και αναζωογονεί το καταπονημένο δέρμα.

 

ΜΠΛΕ

 

Το μπλε συνδέεται με την ηρεμία και την ξεκούραση. Είναι αναλγητικό, αποσυμφορητικό, αντισηπτικό και πολύ αποτελεσματικό για τη θεραπεία της ακμής. Το μπλε ενδείκνυται επίσης για αλλεργίες, ημικρανίες και διαταραχές του ύπνου.

 

ΠΡΑΣΙΝΟ

 

Το πράσινο είναι το χρώμα της φύσης, κατάλληλο για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, για την ορμονική ισορροπία και την αντιμετώπιση των γενικών προβλημάτων του δέρματος.

 

€49.00

Έληξε !!!
Αρχική €490.00
Έκπτωση 90%
Κέρδος €441.00
14 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης


Όταν ακούμε τη μαγική λέξη spa, το μυαλό μας πηγαίνει σε μυστηριώδεις χώρους και αίθουσες με χαμηλό φωτισμό. Όταν το spa ενώνεται με το φως, το χρώμα και τη μουσική τότε έχουμε το Feng Shui Spa. Όταν αυτά βρίσκονται σε ένα μοντέρνο και άνετο χώρο, εξοπλισμένο με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και εξειδικευμένες θεραπείες, τότε μιλάμε για το Metro Beauty Laser & Spa.


Ένας σύγχρονος χώρος, γεμάτος φως και χρώμα, έρχεται να ανατρέψει όλα όσα γνωρίζατε για το spa. Θεραπείες που ενσωματώνουν την αρχαία κινέζικη φιλοσοφία του Feng Shui με τις σύγχρονες τεχνικές της Δύσης θα σας προσφέρουν ευεξία, αρμονία και υγεία.


 Εύκολα προσβάσιμο λόγω του Metro, στη στάση μετρό Ελληνικού, το Metro Beauty Laser & Spa, με τιμές που χτυπάνε την κρίση, γίνεται προσιτό σε όλους, έτοιμο να σας υποδεχτεί και σας γεμίσει λάμψη, ζωντάνια και ομορφιά.

Διεύθυνση

Ιασωνίδου 2 & Βουλιαγμένης (έξοδος Μετρό Ελληνικού), Ελληνικό
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP

Άλλες Προσφορές