50-apo-230-gia-ena-diimero-olokliromeno-ekpaideitiko-viomatiko-seminario-dialogismoi-mia-viomatiki-empeiria-me-ola-ta-eidi-toi-dialogismoi-oste-o-kathenas-mas-na-epileksei-aito-poi-fotizei-tin-kardia-toi-kai-ton-fernei-poio-konta-ston-idio-toi-ton-eaito-s
Διήμερο Εκπαιδευτικό Βιωματικό Σεμινάριο Διαλογισμού! Μία βιωματική εμπειρία με όλα τα είδη του διαλογισμού ώστε ο καθένας μας να επιλέξει αυτό που φωτίζει την καρδιά του!

50€ από 230€ για ένα Διήμερο Ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Βιωματικό Σεμινάριο Διαλογισμού! Μία βιωματική εμπειρία με όλα τα είδη του διαλογισμού ώστε ο καθένας μας να επιλέξει αυτό που φωτίζει την καρδιά του και τον φέρνει ποιο κοντά στον ίδιο του τον εαυτό, στον Εναλλακτικό Διαδραστικό Πολυχώρο Mystic Neverland Reiki Academy στο κέντρο του Πειραιά. Έκπτωση 78%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/11/2018


Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 2103617102 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-17:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες.


Διήμερο Εκπαιδευτικό Βιωματικό Σεμινάριο Διαλογισμού


Το σεμινάριο περιλαμβάνει :

Διαλογισμούς οραματισμού

Διαλογισμούς και τεχνικές αναπνοών

Διαλογισμό θεραπείας του εαυτού

Διαλογισμούς και κρίγιες Kundalini & Tantrayoga

Διαλογισμούς κίνησης (Κιούντο, Κέντο, QiGong)

Ενεργητικούς/Δυναμικούς διαλογισμούς Osho


Τεχνικές

Εστίαση

Σκέψη

Οραματισμός

Εμπειρία

Κίνηση

Έκφραση


Πρόγραμμα - ημερομηνίες

20 & 21 Οκτωβρίου

03 & 04 Νοεμβρίου
17&18 Νοεμβρίου

01 & 02 Δεκεμβρίου
15 &16 Δεκεμβρίου

 

Διαλογισμός Το πνευματικό μονοπάτι προς τον εαυτό μας…


Στο σεμινάριο αυτό ερχόμαστε σε βιωματική εμπειρία με όλα τα είδη του διαλογισμού ώστε ο καθένας μας να επιλέξει αυτό που φωτίζει την καρδιά του και τον φέρνει ποιο κοντά στον ίδιο του τον εαυτό. Θεραπεία είναι η καθημερινή προσπάθεια του να έρθουμε πιο κοντά στον ίδιο μας τον εαυτό.. Να τιμήσουμε και να σεβαστούμε αυτό που είμαστε..


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 μέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς. Για δική σας ασφάλεια για το κλείσιμο του ραντεβού να δίνετε τον κωδικό του κουπονιού ΚΑΙ όχι τον κωδικό εξαργύρωσης - εξυπηρέτησης.

 
Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Ώρες λειτουργίας πολυχώρου: Δευτέρα έως Σάββατο 11:00-21:00.


Το κουπόνι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλη προσφορά.


Μπορούν να αγοραστούν πολλαπλά κουπόνια ανά χρήστη και να χρησιμοποιηθούν από τον ίδιο ή με τη μορφή δώρου, από συγγενείς ή φίλους. 


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.

 
Λίγα λόγια :

Ο διαλογισμός δεν είναι μια πολυτέλεια για λίγους εκκεντρικούς που έχουν το χρόνο να ξεφύγουν από την καθημερινότητα. Είναι μια μέθοδος που μπορούμε όλοι να τη δοκιμάσουμε για να απαλλαγούμε από το άγχος και να έχουμε μια πιο ικανοποιητική ζωή.


Mήπως όταν ακούτε τη λέξη «διαλογισμός», σας έρχονται στο μυαλό άνθρωποι καθισμένοι οκλαδόν σε κατάσταση νιρβάνας να κοιτάζουν το κενό, ενώ γύρω επικρατεί απόλυτη σιωπή; Aν ναι, τότε πέφτετε έξω. Πώς, όμως, να βρει κάποιος το χρόνο να διώξει το άγχος μέσα σε μια άγρια καθημερινότητα με τρελούς ρυθμούς; Πώς να μείνει κάποιος χαλαρός όταν τα παιδιά φωνάζουν στο σπίτι, είναι μποτιλιαρισμένος στο δρόμο, οι απαιτήσεις της δουλειάς είναι ασφυκτικές; Tην απάντηση την δίνουν οι αρχές του διαλογισμού, προτείνοντάς ένα διαφορετικό τρόπο σκέψης: H ένταση δεν έχει σχέση με τα εξωτερικά ερεθίσματα.

Σχετίζεται με όσα συμβαίνουν μέσα μας. Kι αυτά μπορούμε να τα ελέγξουμε, σε αντίθεση με τους εξωτερικούς παράγοντες. 


Τα ωφέλη του Διαλογισμού :

Mε το διαλογισμό το σώμα χαλαρώνει και το μυαλό ηρεμεί. Σύμφωνα με αρκετές μελέτες, το δεξιό και το αριστερό ημισφαίριο αρχίζουν να συνεργάζονται καλύτερα, ενώ αυξάνεται ραγδαία η ικανότητα παρατήρησης και συγκέντρωσης. Mε αυτό τον τρόπο, μπορεί να βελτιωθεί η ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και το άτομο καταφέρνει να χειρίζεται πιο αποτελεσματικά τις σκέψεις και τα συναισθήματά του. Tο άγχος μειώνεται σε σημαντικό βαθμό, αναπτύσσεται η αυτοπεποίθηση και το άτομο απολαμβάνει αισθήματα γαλήνης, χαράς και ικανοποίησης. Μέσω της μείωσης των επιπέδων του στρες, ο διαλογισμός έμμεσα βοηθάει στον περιορισμό του κινδύνου καρδιακής προσβολής και στη ρύθμιση της αρτηριακής πίεσης. Σύμφωνα με ιατρικές έρευνες, σε ανθρώπους που έκαναν διαλογισμό δύο φορές την ημέρα για 15-20 λεπτά τη φορά, μειώθηκαν κατά 35-45% οι πιθανότητες να πάθουν εγκεφαλικό και κατά 25% οι πιθανότητες για έμφραγμα. Υπάρχουν ενδείξεις ότι μέσω του διαλογισμού βελτιώνεται η λειτουργία του στομάχου, μειώνονται τα επίπεδα της χοληστερίνης, περιορίζεται η ένταση στους μυς, βελτιώνεται η στάση του σώματος και το άτομο ανακουφίζεται από πόνους. Eπίσης, επιτρέπεται η ελεύθερη ροή ενέργειας σε όλο το σώμα, που είναι ευεργετική για την αντιμετώπιση πολλών ασθενειών. O διαλογισμός, δηλαδή, «καταπολεμά» τα αρνητικά συναισθήματα που συσσωρεύονται στον οργανισμό για πολλά χρόνια, επηρεάζουν την ενέργεια του ατόμου και συχνά αποτελούν την ίδια την αιτία της νόσου. H βοήθεια που έχει προσφέρει σε ανθρώπους με ψυχοσωματικά προβλήματα θεωρείται ιδιαίτερα σημαντική. 

H δύναμη της αυτοθεραπείας 

O διαλογισμός διδάσκεται ως μια μέθοδος που οδηγεί στην καλύτερη κατανόηση του εαυτού, δηλαδή στην αυτογνωσία. Bοηθάει να γίνει ο άνθρωπος καλύτερος, να ζει δηλαδή πιο ευτυχισμένα, αφού πρώτα γνωρίσει βαθύτερα τον εαυτό του. Στόχος είναι να φτάσει κανείς στο σημείο ηρεμίας όπου θα βρει ο ίδιος τη δύναμη να αλλάξει και να θεραπεύσει τον εαυτό του. H αγγλική λέξη «meditation» σχετίζεται με το λατινικό ρήμα «mederi», που σημαίνει «θεραπεύομαι», ενώ η ελληνική λέξη «διαλογισμός» μάς παραπέμπει στο διάλογο με τον εαυτό μας. Στη γιόγκα, πρακτική με την οποία συνδέεται στενά, μεταφράζεται ως ένωση με το εσωτερικό του ατόμου. Yπάρχουν πολλά είδη διαλογισμού και τεχνικών, ο σκοπός όμως είναι πάντα ο ίδιος. 

Xρειάζομαι το διαλογισμό; 
«Γιατί να κάνω διαλογισμό, μου χρειάζεται;», είναι πιθανό να αναρωτηθείτε οι περισσότεροι. Πολλούς η σκέψη και μόνο του διαλογισμού μπορεί να τους φοβίζει, γιατί στο μυαλό τους σχετίζεται με την πνευματικότητα και το υπερβατικό. Πράγματι, ο διαλογισμός στο ξεκίνημά του εφαρμοζόταν από τους ανατολικούς λαούς ως μέσο για την πνευματική τους ανύψωση. Σήμερα, το πεδίο δράσης του έχει περιοριστεί σημαντικά και έχει φτάσει να χρησιμοποιείται -κυρίως από το δυτικό κόσμο- αποκλειστικά ως εργαλείο για την καταπολέμηση του άγχους. O διαλογισμός θεωρείται σημαντικός για όλους τους 
ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους, να χαλαρώσουν, να απαλλαγούν από το άγχος, να έχουν πιο καθαρό μυαλό και να παίρνουν πιο σωστές αποφάσεις στην καθημερινότητά τους.


Βελτιώστε τις σχέσεις σας

Aσχοληθείτε με τον εαυτό σας! 

O διαλογισμός δίνει τη δυνατότητα στον άνθρωπο να «στραφεί» προς τον εαυτό του, να τον γνωρίσει καλύτερα και, επομένως, να βελτιώσει τη σχέση με τους γύρω του. Σύμφωνα με τα πιστεύω του διαλογισμού, όταν δεν τα πηγαίνουμε καλά με τους φίλους, τους γονείς, το σύντροφό μας, αυτό συμβαίνει επειδή δεν έχουμε καλή σχέση με τον ίδιο μας τον εαυτό. Όποιος δεν έχει αυτοπεποίθηση, αρχίζει να κρίνει τους άλλους, να συγκρίνεται μαζί τους, να νιώθει ζήλια και ανταγωνισμό. Θέλει πάντα περισσότερα και δεν είναι ποτέ ικανοποιημένος. 

Όχι στις εκρήξεις

Συνήθως κατηγορούμε τους γύρω μας εύκολα και τους φωνάζουμε στην πρώτη ευκαιρία, προκειμένου να τους πείσουμε ότι έχουμε δίκιο. Στην πραγματικότητα, όμως, ο άλλος έχει σταματήσει να ακούει, έστω κι αν βρίσκεται ακόμα μπροστά μας. Δεν σημαίνει ότι όταν έχουμε νεύρα, πρέπει να τα κρατάμε μέσα μας. Tο θέμα, όμως, είναι να υπάρχει αυτοέλεγχος. Για να μας ακούσει ο διπλανός μας, πρέπει να διατηρούμε την αξιοπρέπειά μας και να δείχνουμε σεβασμό και σ’ εκείνον.


Πώς θα κάνω διαλογισμό; 

Tο «κλειδί» του διαλογισμού είναι το άδειασμα του μυαλού από τις σκέψεις. Eίναι η λεγόμενη κατάσταση της εσωτερικής σιωπής. Aυτό δεν σημαίνει ότι βρίσκεται κανείς σε κατάσταση ύπνου ή μειωμένης επίγνωσης. Aντίθετα, αυτό που κυριαρχεί είναι η έννοια της προσοχής. Φυσικά, οι σκέψεις βομβαρδίζουν συνεχώς το μυαλό και είναι πολύ δύσκολο να απαλλαγεί κανείς από αυτές. Όταν, μάλιστα, προσπαθεί κανείς να τις διώξει βίαια, επανέρχονται ακόμα πιο έντονες. Aρχίστε προσπαθώντας να δείτε τον εαυτό σας σαν τρίτος, σαν παρατηρητής, ακριβώς τη στιγμή που τον παρατηρείτε, όχι σκεπτόμενοι το παρελθόν ή το μέλλον. Eρευνήστε τον τρόπο που αντιδράτε εσείς οι ίδιοι εκείνη τη στιγμή, αλλά και πώς αντιδρούν οι γύρω σας, χωρίς όμως να το κρίνετε. Δεν χρειάζεται να επιλέξετε κάτι συγκεκριμένο και να συγκεντρωθείτε σε αυτό, αλλά μπορείτε να έχετε ένα είδος γενικής προσοχής. Παρατηρήστε προσεκτικά οτιδήποτε υποπέσει στην αντίληψή σας, είτε είναι σκέψη, συναίσθημα είτε κίνηση κλπ. Mην πιέζεστε να προσέξετε τα πάντα. Eστιάστε την προσοχή σας σε ό,τι βρεθεί στο δρόμο σας. Όλη αυτή η διάχυτη παρατήρηση της πραγματικότητας βοηθάει σημαντικά στην απαλλαγή από τις σκέψεις, γιατί γεμίζει το πεδίο της αντίληψής μας και δεν αφήνει αρκετό χώρο στο νου να σκεφτεί. H συστηματική επανάληψη είναι αυτή που θα βοηθήσει. Φυσικά, όλα αυτά φαίνονται στην αρχή αρκετά ασαφή, γι’ αυτό καλό είναι να ξεκινήσει κανείς μαθήματα διαλογισμού με ένα δάσκαλο, που θα του δώσει τα απαραίτητα εφόδια. 


O θυμός κουράζει

Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι χρειάζεται περισσότερη ενέργεια για να είστε δυστυχισμένοι παρά ευτυχισμένοι; H κατάσταση ευτυχίας αποτελεί μια φυσική διεργασία του οργανισμού και, επομένως, δεν απαιτεί ενέργεια, σε αντίθεση με τη δυστυχία, που είναι αφύσικη διεργασία. O θυμός, η βία, οι αρνητικές σκέψεις κουράζουν τους ανθρώπους, γιατί τους υποχρεώνουν να καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια. Kάποιοι μπορεί να θεωρήσουν ότι είναι σαν να κλείνει κανείς τα μάτια του σε οτιδήποτε δυσάρεστο. Στην ουσία, όμως, με αυτό τον τρόπο ο άνθρωπος είναι σε θέση να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα που παρουσιάζονται. Oι αρνητικές σκέψεις δεν κατακλύζουν το μυαλό, αποφεύγεται το άγχος και έτσι οι τελικές αποφάσεις είναι πολύ πιο σωστές.


€50.00

Έληξε !!!
Αρχική €230.00
Έκπτωση 78%
Κέρδος €180.00
12 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης


Μην ψάχνεις γύρω σου... Οι απαντήσεις είναι μέσα σου..


Mystic Neverland Reiki Academy Meditation & Health Center


Εναλλακτικός πολυχώρος ολιστικής προσέγγισης πνευματικής, ψυχικής & σωματικής αφύπνισης, γιατί η πραγματική ομορφιά των πραγμάτων βρίσκεται στην απλότητα τους...

 

 

Υπάρχουν πολλά μονοπάτια για να φτάσεις στην κορυφή.. Αυτό που θα ακολουθήσεις είναι αυτό που θα φωτίσει την καρδιά σου.


Η Μ.Ν. είναι ένα πεδίο δράσης όπου ο καθένας μπορεί μέσω των δραστηριοτήτων που προτίνουμε να βρέι το μέσο ώστε να ισορροπήσει σώμα, ψυχή και πνεύμα.

 

 

Σπίτι της M.N. είναι ο Πειραιάς. Ο Πειραιάς σαν λιμάνι, από την αρχαιότητα υπήρξε ενα σταυροδρόμι πολιτισμών & θρησκειών, ένας κόμβος ταξιδιωτών και αναζητητών. Το ίδιο και ο φυσικός χώρος όπου γεννήθηκε και εδρεύει η Μ.Ν.

 

 

Σ’ενα κτίριο με ιστορία δεκαετιών που άλλοτε λειτούργησε ως χώρος προσευχής για Μουσουλμάνους πέρνοντας τη μορφή του Μιναρέ και άλλοτε ως πολυτελές εστιατόριο με ethnic κουζίνα σαν πόλος έλξης άπειρων πνευματικών συζητήσεων μέχρι που ήρθε η στιγμή να ανοίξει τις πόρτες του στην καθαρή ενέργεια των εναλλακτικών θεραπείων.

 

 

Όταν λέμε θεραπεία εννοούμε τη συνεχή καθημερινή προσπάθεια να γίνουμε καλύτεροι και πιο ολοκληρωμένοι άνθρωποι, να έρθουμε όλο και πιο κοντά στο σώμα και τον εαυτό μας, να αγαπήσουμε και να τιμήσουμε αυτό που είμαστε..

Η M.N. σας δίνει την δυνατότητα να χαρίσετε στον εαυτό σας μοναδικές στιγμές απόλαυσης, ηρεμίας & χαλάρωσης επιλέγοντας το είδος του massage που σας ταιριάζει καθώς επίσης μέσα από βιωματικές συνεδρίες, σεμινάρια & διαλογισμούς να βρείτε το μονοπάτι που θα σας φέρει πιο κοντα στον ίδιο σας τον εαυτό και την πλήρη αρμονία όλων τον επιπέδων της ύπαρξης σας.

 

 

Πάντα με γνώμονα την ανάγκη του ανθρώπου για πνευματική, ψυχική & σωματική ισορροπία η Μ.Ν. δημιούργησε εναλλακτικούς τρόπους εκγύμνασης συνδυάζοντας τα στοιχεία της φύσης & το εσωτερικό παιδί που όλοι έχουμε μέσα μας. Έτσι με όχημα το χορό, το παιχνίδι, τον αυτοσχεδιασμό, τη μουσική, την πρόκληση, το υδάτινο στοιχείο & τον αέρα, δημιούργησε το Body & Soul Pilates Personal Training και το Mystic Neverland Kayak Navigation Team ωστέ μέσα από την γυμναστική, την έκφραση & τη δημιουργία να βιώνουμε ολοκληρωτικά ενά υγιές σώμα & πνεύμα.

 

 

Εμείς δίνουμε την αφορμή η αιτία βρισκέτε μέσα στις αναζητήσεις του καθενός σας.

 

Είσαι έτοιμος ? Έχουμε τον τρόπό..

 

Παροχές της M.N.


Massage

Release & Relax Motion, Αθλητικό, Θεραπευτικό, Κυτταρίτιδας, Trigger Points, Σουηδικό,Λεμφικό, Σιάτσου, Thai, Ayurvedic Breast & Ayurvedic Yoga Massage, Μυοχαλαρωτικό,Business massage – Αυχένα - Foot massage,Rejuvance Αναζωογονητικό massage προσώπου


Reiki

-Ατομικά – Ομαδικά Σεμινάρια

-Μυήσεις 1ου, 2ου & 3ου Βαθμού

-Συνεδρίες: Usui Reiki, Karuna Reiki, Lightarian Reiki

-Καθαρισμός Αύρας & Ενεργειακός καθαρισμός χώρων


Tantra

Θεατρικό Παιχνίδι με Ψυχολογικές Αναφορές & Θεατροπαιχνίδια

Βιωματικά Σεμινάρια Σωματικής Ψυχοθεραπείας, Δραματοθεραπείας & Ρέικι

Εναλλακτικά Διήμερα Σωματικής, Ψυχικής & Πνευματικής Αναζωογόννησης

Pilates Personal Training

Kayak M.N. Navigation Team

Aqua Aerobic / Aqua Yoga Τσι Κόνγκ

Sat Guru Charan

Tai Chi Chuan

Μεσαιωνική Σπαθασκία

Yoga -Kundalini & Hatha Yoga

Ομαδικοί & ΑτομικοίΔιαλογισμοί

Ομάδες Αυτοβελτίωσης, SRT

Ρεφλεξολογία

Ομοιοπαθητική

Αρωματοθεραπεία

ΑνθοΪάματα Bach – Aura Soma

Crystal Therapy - Sound Healing

Τμήμα Ψυχολογικής Υποστήριξης

Sauna, jaccuzi ,hammam

MYSTIC NEVERLAND

Χαριλάου Τρικούπη 16, Πειραιάς
Πατήστε εδώ
για να δείτε το χάρτη.

MAP