3 ή 6 συνεδρίες Cavitation για μια οριστική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους με απώλεια πόντων απο την 1η Συνεδρία!

50€ από 240€ για 3 Συνεδρίες Cavitation ή 100€ από 480€ για 6 συνεδρίες Cavitation για οριστική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, της χαλάρωσης και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας με απώλεια πόντων απο την 1η Συνεδρία, στο Life Med στην Αθήνα. Έκπτωση 80%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/01/2019


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει:

3 ή 6 συνεδρίες Cavitation για μια οριστική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους με απώλεια πόντων απο την 1η Συνεδρία! 50€ (από 240€) για 3 Συνεδρίες Cavitation  ή 100€ (από 480€) για 6 συνεδρίες Cavitation για μια αποτελεσματική αντιμετώπιση του τοπικού πάχους, της χαλάρωσης, καθώς και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, στο Life Med στην Αθήνα. Έκπτωση 80%.

Για πρώτη φορά στην Ευρώπη, και αποκλειστικά στα Life Med Spa, προσφέρεται ο τέλειος συνδυασμός καταπολέμησης του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. Η νέα, επιστημονική απάντηση στη λιποαναρρόφηση είναι ασφαλής, ανώδυνη και μη επεμβατική με αποτελέσματα μεγάλης διάρκειας όπως εντυπωσιακή μείωση του τοπικού πάχους, λιποδιάλυση χωρίς χειρουργικά σημάδια και αισθητή μείωση πόντων, χωρίς πόνο και χρόνο ανάρρωσης. Φανταστέιτε λοιπόν τα οφέλη της λιποαναρρόφησης, χωρίς χειρουργικό νυστέρι! Η μόνη θεραπεία Cavitation με έγκριση F.D.A.


Μπορούν να αγοραστούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα υπό μορφή δώρου.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού.Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


€50.00

Έληξε !!!
Αρχική €240.00
Έκπτωση 80%
Κέρδος €190.00
10 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Τα Life Med Spa, το πρότυπο κέντρο αισθητικής στην καρδιά της Αθήνας, είναι ένας εξειδικευμένος χώρος αφιερωμένος στην Κοσμητική Αισθητική και στο Well-Being. Ως βασικός αντιπρόσωπος του Body Health Group στην Ελλάδα και Κέντρο Εκπαίδευσης, το Life Med Spa στοχεύει πάντα στην παροχή υπηρεσιών τελευταίας τεχνολογίας και άριστης ποιότητας, σε έναν φιλόξενο χώρο υψηλής αισθητικής.

Η 20ετής εμπειρία μας στους τομείς της κοσμητικής αισθητικής, της ομορφιάς και των spa, στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, αποτελεί τη βασική παρακαταθήκη για επιτυχημένες παροχές με τεχνολογία αιχμής. Ο αυστηρός επαγγελματισμός και η συνείδηση της σοβαρότητας του έργου που συχνά καλούμαστε να προσφέρουμε, δεν αφαιρούν καθόλου από την εξατομικευμένη φροντίδα και το αίσθημα της οικειότητας που χαρακτηρίζει τη φιλοσοφία του Life Med Spa. Το επιστημονικά καταρτισμένο δυναμικό μας, το οποίο αποτελείται από έμπειρους αισθητικούς, φυσικοθεραπευτές και εναλλακτικούς θεραπευτές αντιμετωπίζει μεμονωμένα και με ζήλο τον κάθε άνθρωπο που επισκέπτεται τον χώρο μας, φροντίζοντας να αισθάνεται και να είναι μοναδικός.

Life Med Spa

Πατησίων 81 & Χέιδεν, Αθήνα 10434, 1oς ΌροφοςΆλλες Προσφορές