Σεμινάριο Μακιγιάζ, Θεωρία και πρακτική, διάρκειας 30 ωρών!

50€ από 900€ για ένα (1) Σεμινάριο Μακιγιάζ Διάρκειας 30 ωρών! Περιλαμβάνει Θεωρία και Πρακτική, Μακιγιάζ Πρωινό, Βραδυνό, Νυφικό, Χρωματολογία, Beauty make up, Τοποθέτηση βλεφαρίδας, Τεχνικές εφαρμογές, χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών, στο Beauty Academy στην Καλλιθέα. Έκπτωση 95%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2018


Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και η προσφορά περιλαμβάνει:


Ένα Σεμινάριο Μακιγιάζ, Θεωρία και πρακτική, διάρκειας 30 ωρών.


Περιλαμβάνει θεωρία και πρακτική:


Μακιγιάζ Πρωινό, Βραδυνό, Νυφικό, Χρωματολογία, Beauty make up, Τοποθέτηση βλεφαρίδας, Τεχνικές εφαρμογές.


χορήγηση Βεβαίωσης Σπουδών ισάξια με όλων των ιδιωτικών σχολών 


Απαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού 2 ημέρες νωρίτερα στα τηλέφωνα που θα βρείτε στο κουπόνι αγοράς δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης).

 
Για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.

 
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας αν έχετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την επιχείρηση παρακαλείσθε να επικοινωνείτε με το specialdeal στα τηλέφωνα 2103617102,103 εντός 15 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.


Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ. Για τυχόν ερωτήσεις σχετικά με την αγορά του κουπονιού καλέστε στο 210 3617102,103 ώρες 09:00 - 17:00.


Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κάρτα, paypal, viva payments το κουπόνι σας ενεργοποιείται άμεσα και θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. Με την ολοκλήρωση της συναλλαγής με κατάθεση, την ίδια ημέρα έως τις 13:30 μμ σας το κουπόνι σας θα σας αποσταλεί στο email σας ή μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο specialdeal.gr και να το εκτυπώσετε. (η αιτιολογία του καταθέτη να ταυτίζεται με το όνομα με το οποίο έχετε κάνει εγγραφή στο specialdeal.gr).

 

Το Βeauty Academy λειτουργεί Δευτέρα έως Σάββατο 10:00 με 20:00.

 
Μπορούν να αγορασθούν απεριόριστα κουπόνια για προσωπική χρήση και απεριόριστα για δώρο σε συγγενείς ή φίλους. Αν επιθυμείτε να αγοράσετε πάνω από τρία κουπόνια η αγορά θα πρέπει να γίνει είτε με αντικαταβολή με χρέωση του specialdeal.gr είτε με πληρωμή στα γραφεία μας (κάρτα ή μετρητά)


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομιστούν σε έντυπη μορφή.

€50.00

Έληξε !!!
Αρχική €900.00
Έκπτωση 95%
Κέρδος €850.00
24 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Άλλες Προσφορές