Ισιωτική Θεραπεία με Brazilian Keratin, για μαλλιά ίσια και μεταξένια χωρίς φριζάρισμα, στο κομμωτήριο Μαριάννα στα Σεπόλια!

55€ από 90€ για την Ισιωτική Θεραπεία Brazilian Keratin Treatment Nanocure Chocolate (χωρίς ίχνος φορμαλδεΰδης) για να αποκτήσετε ίσια, υγιή και λαμπερά μαλλιά χωρίς φριζάρισμα με διάρκεια έως και 4 μήνες, από το κομμωτήριο Μαριάννα στα Σεπόλια! Έκπτωση 40%.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 30/04/2019


Η προσφορά ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 2103617102 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-18:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Το κουπόνι είναι ΑΜΕΣΑ διαθέσιμο στο λογαριασμό σας μετά την αγορά.


Κάθε κουπόνι ισχύει για ένα άτομο και η προσφορά περιλαμβάνει

55€ από 90€ για την Ισιωτική Θεραπεία Brazilian Keratin Treatment Nanocure Chocolate (χωρίς ίχνος φορμαλδεΰδης) για να αποκτήσετε ίσια, υγιή και λαμπερά μαλλιά χωρίς φριζάρισμα, διάρκειας έως και 4 μήνες, στο κομμωτήριο Μαριάννα στα Σεπόλια! Έκπτωση 40%.

 

Η προσφορά είναι προωθητική ενέργεια του κομμωτηρίου και δεν δέχεται κανέναν πελάτη χωρίς κουπόνι. Το κομμωτήριο προσφέρει την τελική τιμή της προσφοράς μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού).


Για μαλλιά κάτω από τους ώμους 10€ επιπλέον στο κομμωτήριο

 

Η επιχείρηση δεν θα εξυπηρετήσει κανέναν πελάτη χωρίς την προσκόμιση του αγορασμένου κουπονιού. Η επιχείρηση προσφέρει την τελική τιμή του Deal μόνο με επίδειξη κουπονιού του Special Deal (ή των στοιχείων του κουπονιού). Χωρίς κουπόνι του Special Deal η τελική τιμή δεν υφίσταται για την επιχείρηση! Μπορείτε να πληρώσετε την προσφορά που σας ενδιαφέρει με 8 τρόπους πληρωμής. Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.


Για κλείσιμο ραντεβού τηλεφωνείτε 2 μέρες νωρίτερα δίνοντας τον κωδικό του κουπονιού (όχι τον κωδικό εξαργύρωσης)και για αλλαγή-ακύρωση τουλάχιστον 1 μέρα πριν.


Μπορούν να αγορασθούν πολλαπλά κουπόνια για προσωπική χρήση ή για δώρο σε συγγενείς ή φίλους.


Ωράριο λειτουργίας: Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 11:00-20:00 και Σάββατο 10:00-17:00.


Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ τις ημέρες.


Τα κουπόνια είναι απαραίτητο να εκτυπωθούν και να προσκομισθούν σε έντυπη μορφή.


€55.00

Έληξε !!!
Αρχική €90.00
Έκπτωση 40%
Κέρδος €35.00
13 αγορές Έληξε !!!
 
 

Πληροφορίες Επιχείρησης

Κομμωτήριο Μαριάννα

Αγίας Σοφίας 152, Αθήνα